109

Анонимен

преди 6 години

Никъде го няма това. Уж социалисти пък приватизират яко. И се опитват да ни баламосват на всичкото отгоре. Наглеци.

108

Ако БСП иска да се

преди 6 години

промени трябва да направи следните неща: (1) намаляване на административната тежест, като се почне от депутатите 101, Софийските съветници (25), намаление на чиновниците и т.н. За някои от тези неща могат да почнат да действат още сега, те са като воденичен камък на шията на България; (2) жестоки проверки на качеството на изграденото с нашите пари (сега); (3) смяна на изборната система. сегашната възпроизвежда една паразитна система. Ако не са способни на това, няма как да променят България

107

Чебурашка

преди 6 години

Визията на безродниците от БСП за България я знаем-превръщането ни в Задунайска губерния. Но няма да им стане играта на предателите.

106

сминдух енд чесън

преди 6 години

Може пък това да е замисъла,да откажат хората от телевизия и интернет,май станахме прекалено информирани.

105

до Анонимен

преди 6 години

Няма да простим на ГЕРБ. Ще ги изгоним от властта. Изядоха всичкия суджук

104

Курнелия лъже

преди 6 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.

103

Анонимен

преди 6 години

Кажи си за Техноимпекс, *** како.

102

Анонимен

преди 6 години

БСП /БКП/е управлявала винаги с метода и ЗАПОВЕДИ от МОСКВА. ОПИТ НА САМОСТОЯТЕЛНА ПАРТИЯ НЯМА. ПАРИТЕ СЕ ПЕЧАТЕХА ЗА БКП В МОСКВА И ЗАПОВЕДИТЕ ОТ ТАМ.СЕГА КАК И С КАКВИ ПАРИ???? ТРЯБВА ДА ПИТА ББ ДРУГОТО е конспирация,

101

Анонимен

преди 6 години

Няма кой да ви вярва вече..Пътници сте вие заедно с Тиквата. Той първи заминава,след това сте вие.

100

Гражданин

преди 6 години

За съжаление има много хора,които така и не разбират НОВАТА политика на другарите от БСП- да се убие вярата на обикновените хора жививота,да се доокраде това,което не е било окрадено от бащите и дядовците на тия,дето сега развяват партийните червени знамена и се кълнат в "името на народа " Да,ама вече ги няма ония наивници,които сляпо да вървиме след тях и хорово да грачиме :"Винаги верни на партията!" И понеже не бяхме верни на НАРОДА СИ ето докъде стигнахме -долна политика !!!

99

госпожа лъжа

преди 6 години

Комунистите са ловки и обиграни в лъжите. При тях лъжата е начин на живот.Кой знае какви нови мурафети ще обсъждат. Явно не са за пред хората щом ще е при закрити врати.

98

Комунистите лъжат

преди 6 години

БСП управлява 19 години от 28 години "преход" и още 45 години преди това. В момента сме последни в Европа по доходи и качество на живот.Не знам как може да обяснят тези ФАКТИ Станишев, Нинова и овцете гласуващи за тях. Вероятно с "международното положение", "американския империализъм", с Маркс, Енгелс и трудовете на др.Т.Живков.

97

Анонимен

преди 6 години

Боже, пази България от тези хиени!

96

Анонимен

преди 6 години

Ако БСП иска доверие1. Нека поеме отговорностат за атентата в църквата "св Крал" и се извини на убитите2. Нека поеме отогворностат за Народни съд, а не да разправя колко е полезен3. Да престане с глупостите че в България е имало Фашизъм4. Да се извини за политикана си по отоншение на македонските българи5 Да каже какво стана с куфарчетат с пари.

95

БГ

преди 6 години

Разбирай разработва се схема за крадене

94

ВИНАГИ ИСТИНАТА 18

преди 6 години

Нинова , прави политика - не война Хабиш много време и енергия да опонираш на гафовете и безобразията на Б Б и ГЕРБ .ДОКАЖИ НА ТОЗИ ОТЧАЯН НАРОД , ЧЕ БСП Е НЕГОВАТА ПАРТИЯ , ЧЕ САМО ТЯ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЕДНИТЕ

93

Анонимен

преди 6 години

До КатегориченСЛЪЧОГЛЕД ПАРТИЯ

92

сполука за България

преди 6 години

Партията на милионерите!Готви се за "скок".

91

аре оди в ляво

преди 6 години

Лява партияЛява политикаЛява резбаАбе, лява работаЛявата работа и кучета не я ядат.

90

Престъпен ум

преди 6 години

Половината активни борци срещу фашизма са си били обикновени крадци и убийци,които са се крили от властите, а другата половина на издръжка на Коминтерна.Комуниститите вигаги са коткали престъпниците,защото им трябват за сплашване на народа. Басси каква *** се нанесе в софийските апартаменти на професори,търговци, фабриканти, след като ги беше първо ограбила, после осъдила, изселила и избила новата червена аристокрация.За това си мечтае всеки комунист, дори да е сменил името на партията си