14

Анонимен

преди 6 години

Тромпета е първично мекотело, а жена му елементарна овца. Ама какъвто електората такъв и избранника. Как може една уважаваща себе си жена да не поиска развод в такава ситуация. Ама явно тая пъстърма уважава повече парите му и не и стиска. *** народ слаба държава!

13

ЛЕПА БРЕНА

преди 6 години

Тръмп е пич и вс. мъже му завиждат ! БОГАТ....добре изглеждащ за годините си ....спортуващ....със сексапилна съпруга ....господар на света .....ВСЕ ЕДНО в древна Гърция си спала със ПОЛУБОГ !

12

Стамат

преди 6 години

Ай и бай Дончо да гризне теслата :-D

11

к0нсерва

преди 6 години

може само да му дишате праха на тръмп, той е номер 1, цял живот е победител, нормално е и в сексуалният му живот да е такъв, джендърчетата и импотентните от демократическата партия, може само да му завиждат!

10

радев

преди 6 години

ЩОМ СИ СПАЛА ЗНАЧИ НЕ ТЕ Е ЖУЛИЛ

9

Анонимен

преди 6 години

как па така се сети 10 години по късно.тва смърди на постановка на скапаните демократи

8

Анонимен

преди 6 години

Тя не е такова момиче, тя пари неще, спала е с Тръм, защото е симпатично старче, а сега обикаля медиите, пак не заради пари, а така за истината:)"Световните, свободни медии" се обединиха в една агенция - "Клю-клю".

7

Анонимен

преди 6 години

а, няма нищо, тя и Мелания се извинила на предната, обаче не спала като тази, ами забременяла

6

Футуролог

преди 6 години

Сигурен съм че този модел на Плейбой има още спе-рма по устата от фелациото което е извъртяла на Бил КлинтънАз съм фен на РП на САЩ но либерала Тръмп никога не е бил моя кандидатДоналд Тръмп през 90-те на 20 век беше един от най-големите подръжници и дарители на Демократическата партия на САЩ а сега го играе като тяхна охранаДо голяма степен Доналд Тръм е един нов и "Фалшив републиканец" и демократ по душа

5

Е И КАКВО ОТ ТОВА

преди 6 години

На кой му пука с колко К...И е спал ТРЪМП. Даже се чудя дали от местните к-и в ГЕРБ някоя няма да се похвали. Там е пълно с такива. И мъжки и женски

4

men

преди 6 години

добре бе на фагина какво цензурирате? от къде сте излезли вие не белия свят? от Флагалище? или от *** на некой ***? май е второто а модерасчета.

3

men

преди 6 години

той щото е бил девствен преди това. за какво и се извиняваш. мъж с дэтки милиарди на сметката и предбрачен договор ходил да топи чушката където му падне докато не е бил президент. учуди света порнозвездичката, шо не и се извини преди да спиш с него а чак сега? извадил го е 25 санта май или те глезил докато не припаднеш. сиркове. те ако знаеха нашия расим плювков колко краставици е обрал мали мали. лелката и е през фара. кара си ламбото, цъка с Н-дума фитнес инструкторчето и се чуди как да преживэ това че импотентния чичку ходил да ръга мекия паток у неква изкуствена ***.

2

АНОНИМЕН

преди 6 години

Само спала, що се хвалиш ?

1

Мелания към модела..

преди 6 години

.." поднасям Ви моите съболезнования по този повод!"...