117

ВИЦ

преди 6 години

Пътуват ферманец, французин и БАЙ ГАНЪО във едно купе.Влиза и ЛЕЙДИ? Дамата пръднала и французина деликатно се извинил вместо нея.ЛЕЙДИ пръднала втори път.Този път се извинил германеца.БАЙ ГАНЪО КАЗАЛ- Отивам да пуша ако дамата се на.......ре да знайте че бях АЗ.

116

истерията

преди 6 години

Обвиняваха Русия за манипулиране на изборите къде ли не.То беше Америка, Германия. франция, Испания .Но се оказа че манипулацията е дошла от английската фирма "кембридж аналитик" Сега истериците мълчат.Ще се извинят ли? Едва ли.Продължават обаче със обвинения от сорта"много вероятно"Не се наситиха да бълват фалпиви обвинения.Ценизма на запада няма край!

115

6

преди 6 години

Да го прибира голям праз

114

ognyanz

преди 6 години

Добре е, че Великобритания напусна ЕС. Но не е добре, че някои европейски държави все още са съгласни да участват в британските провокации срещу Русия. Дано поне ние да не сме от тях.

113

Анонимен

преди 6 години

Искато да бойкотират световното както олимпиадата през 1980 и ще го направят 100%

112

Шопо

преди 6 години

До юбералесНа дедо бъчвата в мазето е по-стара от държавата САЩ...

111

Скептик

преди 6 години

Хората от цяла Европа се смеят на ***, които я ръководят. Никой не им вярва. Дори медиите не си вярват.

110

Анонимен

преди 6 години

Снимката е доста показателна за ситуацията: един английски бабет кара друг бабет да му повярва, а господинът отляво се прави, че вярва и за малко да се разсмее...

109

Анонимен

преди 6 години

момчЕнца, пардон джендърчЕнца, Русия ако искаше да убие някой двоен агент досега щеше да е мъртъв 100 пъти. И на децата е ясно, че това е политическа провокация на най-високо ниво с цел отравяне на политическата атмосфера. Русия няма полза от конфронтация, защото тя е по-силната държава, а Англия преживява нервна криза в безсилието си от фактите.

108

Анонимен

преди 6 години

До Имаме и други подходобърнете внимание на 101-ви, който обижда женане е жена, а ленинградски ***

107

Анонимен

преди 6 години

До юбералесМиглена, ти си преди всичко европейка, после балканка и накрая си българка.Миглена е ник на ленинградски ***. Има няколко подобни ушaнки тук.

106

антиджендар

преди 6 години

До 118 СатаНАТОнещо май ти е писнал джендарския живот та искаш бързо да те изпратят в небитието ?

105

Анонимен

преди 6 години

До 119 АнонименСигурно са един и същ индивид

104

Анонимен

преди 6 години

Баба Тереза тропа по вратите на държавите в Континента и проси солидарност за измишльотините си, но нещо не й се отваря парашута.

103

До 115

преди 6 години

Много смело, но с кого ги плашиш тези лоши руснаци? С мишката пред компа? Голям смях пада като си представя *** с пушки!!!! А ако няма лично да биеш ***, налей си едно или си завий краката!

102

Анонимен

преди 6 години

ЕЙ, това ушанките всички ги мразят, само нашите кумАнисти им целуват зaдниците!

101

юбералес

преди 6 години

До МигленаМиглена, ти си преди всичко европейка, после балканка и накрая си българка. ДНК-то ти ще го докаже. Национализмът е мозъчна граница. В САЩ точно за едно поколение китайци, българи или руснаци стават американци.

100

Анонимен

преди 6 години

Когато имаш съюзници, най-важното което се изисква е те да говорят истината! Но когато истината е "вероятна", най-вероятно е съюзниците да те лъжат! Особено, ако не им е за първи път! Т.е. Кажи ми кои са приятелине ти, за да ти кажа какъв си ти!

99

Анонимен

преди 6 години

Кога ще изгоним посланик Макаров? Та нали с неговата благословия едва не убихаа президента? Цигареният поп извърши атентат пред всички.

98

Анонимен

преди 6 години

Лично аз мисля че Великобритания се опитаха да създадат новина, ама малко се оплеска и сега моли всички приятели да замажат положението.Все пак има добри приятели.