329

Анонимен

преди 6 години

селски владика :)))

328

Анонимен

преди 6 години

Като го "привикат" в американското посолство друга песен ще запее.

327

Нема такава държава

преди 6 години

Велик държавник е Боко, няма спор ! Явно вече, *** БГ му е тясна и е решил да се развива в международен план. Само, че ролята която са му определели, отново е на нискотарифна проститу*тка, която си менкат великите сили за да изпълнява перверзните им геополитически желания. На наш гръб разбира се !

326

Анонимен

преди 6 години

КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ДАЛИ Е ОПТИМИСТ ИЛИ НЕ ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ

325

Анонимен

преди 6 години

Считам е правилно да подкрепим юк в този тежък момент когата ги нападнаха с газ мръсните руснаци хвърлиха бомба с газ по лондон !!!.Да се изгонят всички до един без дипломати и да се спрат всякакви туристи и мръсни руснаци всички до един на бесило

324

Кауня

преди 6 години

Премиера 1:1 повтаря тезата на Москва че без преки доказателства не се правят присъди.ПРЕДАТЕЛ!Когато от Лондон ти казват бръм,значи бръм. В НАТО и ЕС мисловната дейност е архаизъм.Като кажат че сестра ти е *** трябва веднага да се отречеш от нея дори въщност да нямаш сестра.Като ти казват че руснаците са пияници,убийци и пропадняци трябва да го приемем че е тъй,независимо че с очите си сме видяли в Слънчака че британците всъщност са такива а руснаците на 5 интелектуални нива над тях.Вервайте

323

Анонимен

преди 6 години

все пак, това само от Бойко ли зависи? шегувам се, само от него зависи естествено.

322

Анонимен

преди 6 години

Борисов е най умния и практичен Премиер на България в последните години. Този човек е истински Българин и патриот .

321

Анонимен

преди 6 години

Идиотизми,идиотизми...Не може ли без да се излагате,бе хора!

320

РОССИЯ

преди 6 години

като те натиснат до ъгъла г-н борисов от брюксел и сащ веднага ще изгониш дипломатите на русия вие нямате право на собствео мнение вие сте зависими от ес и сащ

319

СатаНАТО

преди 6 години

Всяко русофилство се плаща скъпо.Сега Путин ще организира бомби в БГ и ще надуват тезата, че това наказание от Запад.Всеки гл*пак, който публично се обяви за русофил, руските служби го убиват.Другият вероятен обект са руските колонисти в БГ, за да ги изкарат жертви.

318

aз съм прост

преди 6 години

Всички разчитат на лидерът на Балканите, на неговите дипломатически умения....според нашите ли..за...чи.., Много ми е интересно, ако това горното е вярно....дали на притихналите в очакване западни лидери:Меркел, Юнкер, Туск и други, притихнали защото чакат НЕГОВОТО СЛОВО...дали и на тях им казва, с типичния си каруцарски език: ........ и Вие сте прости, и аз съм ***, затова се разбираме.... С други думи стига сте писали за това недоразумение, той е еманация на простотията и мъката в БГ.

317

йоан благочестиви

преди 6 години

западната позиция срещу Русия помага само на ислямизма, вреди на християнството

316

сащ супер сила Хихих

преди 6 години

Никога не съм гласувал за този човек и партията му ,но този път за позицията му свалям шапка.

315

В малката кочина

преди 6 години

Наречена България *** на рушки дирници е национален спорт;)

314

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен326Грешите,сър!Избитите с БОВ иракчани не са 3000,а 300000.Има огромен снимков и документален материал из целия НЕТ,просто човек трябва да напише нещо в Гугъл и сам ще се убеди.Тони Блеър прие подкупа от рашките и скри истината от целия свят.

313

кое си дрто он си е

преди 6 години

старчески дъртоизъм го е гепил от всякъде. личи му по стъкленния поглед , висналата долна джука и бойлерния гръден кош

312

Анонимен

преди 6 години

Борисов да не говори за Ирак и "липсата на химическо оръжие",да не скверни избитите с химическо оръжие иракчани.Руснаците го преместваха по цялата територия на странаат,за да не го открие международната комисия.Това,че няма доказателства,не означава,че не е използвано химическо оъжие.Тони Блер се извини,защото не бяха представени доказателствата,скрити от руснаците,а не за това,че не използвано химическо оръжие.Има голям документален материал за загиналите над3000 иракчани от химическо оръжие.

311

Анонимен

преди 6 години

Май,по-скоро Борисов ще изхвърчи от политиката,заедно с руските си приятели.Д ане казвам,кои се ос...ат накрая.

310

Анонимен

преди 6 години

Никога не казвай,никога!Дори и ако руските дипломати са шпиони, и заедно с петата си колона у нас,дестабилизират страната?И тогава ли,няма да ги изгоним?