154

Анонимен

преди 6 години

Не е вярно това.Статистиката на ЦРУ не е актуализирана.От няколко години сме на първо място в света по смъртност-15,3 промила на хиляда.

153

ЕВО

преди 6 години

Ех,пак трети.Ами кога ще сме първи?Кога?

152

Американ

преди 6 години

Проф. Трендафил Митев: "Не се стимулира раждаемостта достатъчно. Не се осигуряват онези финансови разходи, които са необходими на едно младо семейство, за да отглежда деца" - българските професори се надпреварват да говорят глупости...

151

До славянина

преди 6 години

Ето и Хърватия ви се изплъзна с сороската конвенция.Без майтап , веднъж се срещнах с Сорос в Атина и да ти кажа , не е толкова страшен и зъл , просто използва НПОтата за свои цели.Всичко е софтуер сега

150

ИТ

преди 6 години

Просто не разбирам какви хора са тези , които хем ги мачкат и хулят , но те пак си се радват на унижението.Май русофили се наричат.

149

Трак до русофили

преди 6 години

Колкото повече се смалявате , толкова повече хленчите.Разберете най накрая , че Путин ви продаде на евреите и Тръмп.Вие дори не сте история , кой ще пише за вас.Да сте чували за монголофилите , а скоро и русофилите.НЕ

148

Трак до славчо

преди 6 години

Младите българи даже не знаят какво е това животно русофил.Времето ви е към края си , даже президента ви го разбра.Скоро никой няма да ви помни дори.

147

до трак от славянин

преди 6 години

Рахатът на русофилите тепърва започва, вашият рахат е на приключване, само остани в следващите 2 десетилетия в този свят и ще се убедиш със собствените си очи, но не съм сигурен, че ще преживееш такава мъка!

146

до 151 от славянин

преди 6 години

Когато фактите говорят дори и най-тъпият и нагъл русофоб е редно да мълчи от срам! А фактите говорят като гръмотевици - България за 27-28 години стана най-бедната, най-мизерната, най-болната, най-депопулиращата се, най-необразованата, най-индианизираната, най-безперспективната държава в европа, не случайно преди години един чешки (не руски) артист - Давид Черни, я беше изобразил като тоалетна на една международна изложба и всяко гореизброено са ФАКТИ, които всеки може да провери и удостовери!

145

до трак от славянин

преди 6 години

Тракче, тракче, хората в България на няколко пъти досега от началото на демокрацията виждаха нещата през розови облаци - първият път беше пред 1990-та, последният през 2006-та - 2007-***, когато влизахме във ''рая'' ес! Розовите облаци за всички нормални хора се разсеяха и разбраха, че в тази евроориенталска *** прокопсия няма, останаха малко все още дрогирани от демокрацията неадекватници, които все още виждат през розови облаци, но и за тях те скоро ще се разсеят!

144

до 161 от славянин

преди 6 години

Не бъди такъв ербап, тракче, атлантическият икономически модел вече е изчерпан и няма какво повече да даде на човечествот, дълговете ви към света са колосални, обществата ви се разлагат отвътре, климатичните промени топят ледените шапки на полюсите и големи гъстонаселени области от двете страни на атлантика ще бъдат под вода, прясната питейна вода намалява, а точно Русия е една от най-богатите страни на такава вода, така че пак ще си говорим бъди сигурен и тогава ще ти се плаче истински от мъка!

143

Трак

преди 6 години

Скоро ще им свърши рахата на русофилите.Света върви към глобална икономика и интелигентни компании.Скоро няма да има монополи чрез връзки и далавери.Техническия прогрес така ще ги издуха , че свят ще им се извие.

142

Анонимен

преди 6 години

Докато българинът гласува за все същите, всичко си е наред....според него :)

141

Трак до 158

преди 6 години

Дано има повече хора , като тебе.А за съня не се притеснявай , има кой да ме топли , пожелавам ти и на тебе такава топлина , ако си нямаш де.Но и с две е добре , но де го тоз късмет де ;)

140

Анонимен

преди 6 години

Трак дано си прав. Хайде сега можеш да спиш спокойно.

139

Трак до 156

преди 6 години

Интересно ти какво смяташ за мисли и кое за тракане.Защото просто си кух над раменете.

138

Анонимен

преди 6 години

До 154 не е важно да тракаш а да мислиш с това което е над раменете ти

137

Анонимен

преди 6 години

Че как инак стреса мори!

136

Трак до 153

преди 6 години

Това дали имаш духовно или материално богатство е лично твой избор.Стига сме търсили причини за собствения си опадък.Ако си млад е простимо , но след трийстата годишнина сам си носиш кръста(айде до 33г.).Всеки човек е уникален и това е факт.

135

Анонимен

преди 6 години

Всичко това е вярно приятели. Основната причина за това е че за 30 години натрупване на финансов капитал, ние унищожих ме Човешкият.