26

Анонимен

преди 6 години

До Български Българин 15Можеш ли да обясниш защо Англия е мразила и мрази точно България? Какво баш ние сме им направили? Щото аз мисля че англичаните ни обичат. Или говориш само да всяваш омраза, за което ти плащат.

25

Анонимен

преди 6 години

Предпочитам да ме управлява Путин от колкото Бойко Борисов.Единият е висок 1,2 с вдигнати ръце , но стои изправен . Другият не знам колко е висок, защото все е в стойка Г !То не беше Ердоган , Меркел ,... до де има лидер все му се надупи !

24

Анонимен

преди 6 години

Англия е фалирала след Кримската война и трупа заеми от Русия.

23

Анонимен

преди 6 години

Русия са си виновни че свалиха комунистите и Путин разграби всичко. Сега пълнят джоба на англичаните и ще гладуват.

22

Анонимен

преди 6 години

Защо руснаците избират Англия?Зощото в Русия всичко е прекрасно и там "так вольна дъйшит челавек".

21

ХХХ

преди 6 години

Той и Путин ще поиска скоро политическо убежище при някоя визита в Лондон.Като се напече положението още малко тия дето го командват ще искат да му вземат мярката и ...

20

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо ( може би частта олигарси дето не са близо до Путин ) заливат острова с пари и го насъскват срещу Русия ...Иначе не виждам смисъл да си готов да обявиш война на Русия (Тереза Мей ) за един "отровен", пенсиониран, агент , без доказателства !

19

Анонимен

преди 6 години

До 25 годишенМисля че дядо ти изобщо не е познавал историята на България както и ти. Няма освободителна война. Империите завладяват не освобождават. Това го запомни хубаво. А това че България е получила независимост въпреки апетите на Русия да ни завладее го дължим единствено на баланса между великите сили по онова време и в никакъв случай на Русия.

18

Лорд Дизраели

преди 6 години

обичам българите.. когато са мъртвиДа спретнем още едно клане на ***, а?!

17

булгар

преди 6 години

от руснаците по-скъсани няма! Най велики са британците

16

Анонимен

преди 6 години

Досега Путягин обявява поне 10 амнистии за изнесените на Запад капитали, никой обаче не се е подлъгал да се върне обратно в Русия, където първо ще бъде обран от бандата на Путин и след това като ненужен биологичен *** ще бъде утилизиран. Този път поредната амнистия на капитали на Путин беше придружена и със сериозни стимули с Бойни отровни вещества. Дали ще заработи тази схема предстои да видим. За сега единственият резултат от терористичният акт е завирането на Русия и плъха Путин в ъгъла.

15

Анонимен

преди 6 години

отговорът е простичък и съм го чул от сериозен руски адвокат: в англия, когато подпишеш договор, ще те принудят да го спазиш. в русия, ако имаш пари, за теб законите не важат и съдиите се купуват.звучи ли ви познато?

14

Анонимен

преди 6 години

До 25 годишенМомче младо, и да я обича и да не я обича дядо ти Русията, тя си заминава в помийната яма при СССР.

13

Анонимен

преди 6 години

Там са и нашите пари които комунистическата мафия отпъна от 1988г. насам, когато видяха,че комуноидиотизма даде фира. Спас Русев, Младен Хотелчев и юпитата, Колчакова срамната и хюмнетата на Деди Симо Ментата се котят у Лондона

12

преди 6 години

Великобритания е държава пар.азит. Издържа се основано от легални и полулегални финансови услуги и от позицията си на бивша метрополия на някогашната Британска империя. Там са скътани парите на олигарси, политици, наркотърговци, мафиоти и обикновени бандити. Ако те си изтеглят парите, на мързеливите англичани ще им се наложи да работят. Може би идва времето, когато ще си наемаме прислужничка или гувернантка от Лондон, за да научат децата ни добър английски.

11

Български Българин

преди 6 години

Англия е тази която финансира османската инвазия на балканския полуостров. Най- бруталната държава. Погазила най- жестоко почти целия свят. Дори САЩ с двете си атомни бомби бледнеят пред англичаните. Винаги е мразила България и водила политика против България

10

Анонимен

преди 6 години

Не съм чул някой милиардер,не само руски ,да е изгонен от някоя държава,заради неясен произход на парите!Иначе Великобритания е известна и като притегателен център за такива милиардери от цял свят!Причините са бизнес възможностите и защита на Великобритания на такива милиардери!

9

Дедо

преди 6 години

До Боби 1"Парите не миришат" (лат.Pecunia Non Olet)Флавий Веспасиан 1 в. сл. Хр.

8

българина

преди 6 години

все пак цял свят си кара незаконните пари в Лондон, имат си офшорни зони към кралството Британски вирджински острови, както сащ си имат Делуер, еврейския щат! на тези острови няма данък печалба и за фирмии за физически лица, както там са регистрирани 45 процента от всички офшорки по света, и всичко това епод контрола на демократичната евроатлантическа лицемерна Великобритания, накоято Русия и е виновна.. английското лицемерие им е в ДНК то както на ци ните нищоправенето и кражбите

7

Анонимен

преди 6 години

Ако Британия предприеме конфискация на парите на руснаците , то те ще отидат в САЩ в щата Делауер.. САЩ се стреми , Делауер да бъде единствената овфшорка в света.