32

Анонимен

преди 6 години

НОРМАЛНАТА ВЪЗРАСТ ЗА СВАТБА В АРАБСКИЯ СВЯТ Е 9 ГОДИНИ :D

31

Анонимен

преди 6 години

Точно защото е болестно състояние, педофилите трябва да се издирват и подлагат на химическа кастрация - инжекции, които да потискат неестественото им влечение.

30

Анонимен

преди 6 години

Децата ще почнат да си играят на вкарване на големите в затвора...

29

Анонимен

преди 6 години

До Бай ДобриЗаслужаваш наказание по Крумовото законодателство заради начина ти на мислене.Това, че хормоните въздействат на поведението на 14-годишни момичета, според теб трябва да е оправдание за дърти пер..ги..ши, които гледат да минат метър - да се възползва от едва напъпило гадже, но да не се обременява с никакви ангажименти. Това всъщност е целта на повечето ***.Неестественото полово влечение спрямо малки деца е нещо съвсем друго, то е болестно състояние,което се среща много рядко.

28

избирател

преди 6 години

Разбира се,че трябва да ги притисне и смаже дори!!!Примера не беше правилен.А лова на вещици ще го има повярвай ми.България сме все пак......От друга страна,не съм съгласен.че едно осем годишно хлапе може да ме надхитри.Не не може!!!Няма,как да не знам,че има профил в нета и го ползва.

27

До Избирател

преди 6 години

Едно хлапе може да се сдобие с профил по много начини. Може да полза и услугите на някое диване, което е по-голямо и си мисли, че прави добра услуга. Не се знае също чий компютър ще се изхитрят да използват децата.Колкото и да контролираме децата си, колкото и старателно да ги възпитаваме, опасности дебнат отвсякъде и е добре МВР да притисне педофилите.Не малко беди могат да предизвикат и подрастващи кифлета, готови да наклеветят някого, че уж е педофил и ги задиря. И такива случаи има.

26

избирател

преди 6 години

Искате да кажете,че ще се организира лов на вещици?!Осем годишни с профили в социалните мрежи?!Със сигурност ще я докараме за всяко''здравей'',без яснота.че насреща е осем годишно,да се попада в тоя регистър.Не е ли нужно да има регистър на родители допуснали осем годишните им деца да имат профили?

25

Анонимен

преди 6 години

Още доказателства ли ви трябват, че т.н. "социални" мрежи са вредни за обществото ни и източник на престъпления и всякакви овратителни неща?

24

До Анонимен 21

преди 6 години

от Плачещата Дева,и двата пъти беше пряко.Първия път беше рисувал по тялото и с флумастер. Второто посегателство се изразяваше в целувки.

23

Вежливия лос

преди 6 години

Може и "Добъррр дееен" :D

22

Щерю

преди 6 години

И Юда Искариотски казал на Исус Христос: - Здравей!

21

Анонимен

преди 6 години

Етнотрадиции

20

Анонимен

преди 6 години

Кай е виновен 8 годишно да има профил? На моя позната на 5 г. имаше профил. Простотия страшна.

19

Анонимен

преди 6 години

До Плачещата ДеВакакъв ти посегателство - он лайн или друго? 5-годишно малко вероятно да е он-лайн. Върпосния тип бе ли наказан? Не искам да ровя, но и аз съм родител, важно ми е да знам какво се случва и как се защитаваш?

18

Бож.

преди 6 години

Тереза Мей и прънц Филип обичат ли Русия,харесват ли я?

17

varg

преди 6 години

До АнонименКонкурса беше ученически не детски,т.е. за 11 клас.А как надникнах просто бях на най-задният ред,ако бях педофил щях да съм на 3 ред.

16

Анонимен

преди 6 години

да спрат феисбук и проблема с данните е готов оправен

15

Анонимен

преди 6 години

До vargА ти какво правеше на този детски конкурс за красота, и защо надничаш в телефоните на малките момиченца а? И как точно успя да надникнеш? Нека позная, започна с едно "Здравей!", нали?

14

varg

преди 6 години

До АнонименАхахах аз не съм осъждан бе.

13

Анонимен

преди 6 години

До vargАко направят регистър на педофилите в България, твоето име ще е на първо място в списъка бе сбърканяк! Жените не били жени, ми с такива "мъже" като теб какво искаш.