11

Ха-ха-ха

преди 6 години

Ех калинки пак оставате на заден план, след шъркелите и кучетата сега е ред на врабците, а вие си живейте по изоставени казани и мандри.

10

Анонимен

преди 6 години

До 9Защото усещат ГМО продукти.

9

Анонимен

преди 6 години

И моят пълно зърнест хляб не го харесаха. Защо ли?

8

Анонимен

преди 6 години

Сипах на врабчетата много трохи от бял хляб, купен от магазина.Учудващо, клъвнаха малко и после всички се отказаха.Защо ?!

7

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам, да се открият поне десет хиляди нови щатни бройки работни места. Като назначените ще имат за цел да броят врабците. Задължително първа категория труд, като милю рушвета, че врабците са плашещи създания и стреса е голям. А и тиквата ще е доволен, безработицата ще намалее още.

6

Анонимен

преди 6 години

Врабчета не съм виждал повече от 20 години. Спомням си през 80-те години врабците летяха на ята. В началото на 90-те започнаха да оредяват а към краят на 90-те съвсем изчезнаха. На какво ли се дължи изчезването им? Според мен липсата на храна през зимата ги унищожи. Едно време покрай София имаше ниви които ниви се сееха с жито и царевица. След 90-та година тези ниви запустяха и в момента са обрасли с храсти и трънаци. За врабчетата това е равно на унищожение!

5

Груди Грудев

преди 6 години

Имаше едно време един филм "Преброяване на дивите зайци", та сега няма да е много по-различно...

4

РАН-ЪТ

преди 6 години

Населението трябва да стане 4 милиона.

3

Анонимен

преди 6 години

Е това вече изби рибата! И как ще знаете че аз и съседът не сме преброили едно и също врабче два пъти например?Мисля че врабчетата са по-умни от вас.

2

Мнение

преди 6 години

Номер 1 да замълчи , проблема е интересен и явно подсказва нещо .Аз съм на 50 години . Тези птици бяха и са били винаги около нас хората , и зиме и лято .Започнах да изчезват от преди 10 години . Забелязвам че от тогава все по често умират млади хора от рак в България .Има нещо което не се казва на хората .Трябва Лекарите да обявят Статистиката за двете Злини . НСИ трябва да каже истината за Епидемията .

1

Край

преди 6 години

Аматьори. Що не вземете един 5-7 млн. евра по некоя програма. Ще върнете половината - ще има и за вас.