55

Анонимен

преди 6 години

Не им щем лицемерната истамбулска конвенция,твърдо НЕ!

54

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 50: Конвенцията е временно изтеглена и това е маневра на Бойко и гербаджиите за да могат да я вкарат отново за гласуване в Народното събрание, когато сметнат, че ще може да мине тихомълком с гласовете на ДПС и Марешки. Продажниците не спят, народе. Не са се отказали да прокарат джентър доктрината.А от медиите ни приспиват, че проекта за ратификацията на Истанбулската конвенция е изтеглен от Народното събрание, но не казват, че е изтеглен временно.

53

Анонимен

преди 6 години

народен съд за ГЕРБ , еничари

52

Анонимен

преди 6 години

някой познава ли беден политик от ГЕРБ,,сита са крад ци

51

Анонимен

преди 6 години

така и за ЧЕЗ ..те ГЕРБ-о са истинските национални предатели

50

Анонимен

преди 6 години

те ГЕРБ са повечето левац .и та нищо чудно да искат да превърнат България в хомо се ксуална държава

49

Колев

преди 6 години

Конвенцията е нужна и ще бъде ратифицирана от парламента,независимо дали сега или след година---в това няма съмнение!

48

мола

преди 6 години

иска пише

47

Анонимен

преди 6 години

защо продължават да се занимават с тази спорна конвенция,на кой му е толкова необходима,че не можем без нея

46

Idealist

преди 6 години

Мадрид, 23 февруари 2018 г. Първата международна конференция за антиджендър, пол и образование срещу *** доктрината, която набира сила в западните страни, се проведе със сериозен успех. 53 организации от 17 страни. Стантън увери, че *** теорията е ненаучна и пълна с противоречия. Доктор Храц от своя страна предупреди: Смяна на пола е невъзможна. Не можете да смените пола си, единственото, което можете да смените е външния си вид.

45

Анонимен

преди 6 години

Съдия Анастас Анастасов беше депутат от Герб И Е ИЗБРАН В СЪДА ОТ КВОТАТА ИМ. тОВА Е КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И Е РЕДНО ТОЙ ДА СИ НАПРАВИ ОТВОД ОТ ДОКЛАДЧИК И ДА НЕ ГЛАСУВА В РЕШАВАНЕТО НА КОНСТИТУЦИОННОТО ДЕЛО.

44

Анонимен

преди 6 години

Като обработят съда, правим подписка за референдум и няма да ви огрее, няма да осиновявате джендеми. Най-тежкато божие наказание ще е като останете самииии, с три процента на референдума.

43

мда

преди 6 години

Аз пък пък искам подписана и ратифицирана.. чакам с нетърпение. И разбирасе после граченето на коментиращите тролшевчи :)

42

Анонимен

преди 6 години

измислят си работа колкото да не е без хич ,а си помислете ако във вашата раБота се занимавте с такива пробелеми ми то денят минал колко при Вас са *** ако знаятМи дут са вика честитоо...След тъй напрегнатия ден отиват да си починат у хотела/народните прлеставители де .Ний на тях ме гласували някакво доверие ?Ами приягна почивка дано да имате добър сън .имат го със сигурност

41

Анонимен

преди 6 години

Абе ***, българите не я искат тази конвенция, без значение противоречи ли или не на Конституцията. Едно нещо, което народът ви иска не можете да свършите. То бива некадърие и безразличние да имате към собствения си народ...Вие не за 30 сребърника, ами за залепнала дъвка на подметката ще ни продадете.

40

Анонимен

преди 6 години

Манипулаторите от Днес БГ със спонсорството на Америка за българия пак ни пробутват снимчица със смачкана женица и някакъв юмрук?!?Ало, пишете нещо за дженъдра, който ни пробутвате под формата на борба с насилието.По всичко изглежда, че американските началници на Суджука са наредили да клекне и да поеме конвенцията, той пък е наредил на "независимия" съд, да намери обтекаем вариант на клакането.Те напълно независимо са се съзирали, за да обслужат многото си началници...

39

Анонимен

преди 6 години

Само с референдум можем да я спрем.Хората с възможности да се активизират и да го организират.

38

Анонимен

преди 6 години

СЕГА ЩЕ ВИДИМ КОЛКО ГЕЙОВЕ ИМА В ПРАВИТЕЛСТВОТО

37

Питащ

преди 6 години

Уважаеми съдии, това че, Бойко Борисов иска да направи внука си байрактар на цветния парСал на пейдиасите, означава ли, че и вие автоматично сте съгласни децата и внуците Ви да бъдат пейдиасти?Помислете!Защото УЖ сте независими?

36

Анонимен

преди 6 години

МММММ ддааааааа