59

Анонимен

преди 6 години

Като порасне и от него ще стане един много добър атакист! От скоттове друго не става! Хубава работа, ама българска работа!

58

АТАКИСТ

преди 6 години

До СатаНАТОТи да не си мислиш, че в путинският "рай" Фашиятакива неща не стават.А копейко еничрска?

57

Убийство? Ко? Не!

преди 6 години

Той сяда върху корема ѝ и я хваща за гърлото. София се съпротивлява и опитва да го отблъсне, но синът я притиска към пода и стиска гърлото ѝ, докато тя започва да потръпва конвулсивно.Митко твърди, че не искал да я удуши. Само приложил хватка. Събрал ръцете си, като препокрил палците, а с другите пръсти притиснал шията за 5-10 секунди. В паниката не се сетил да я върне от "състоянието на безсъзнание" чрез "натиск на определени точки под носа или ушите".

56

СатаНАТО

преди 6 години

Какво общо има демокрацията, като майката е била бклук, възпитан при комунизма?1989 г е била вече пълнолетна, оформен характер. Да станеш на 13 и *** тепърва да се развежда и да ражда от чужд мъж...не е лесно.

55

Анонимен

преди 6 години

При соца имаше много домове за деца. Бяха кръстени "дом майка и дете", / но липсваше майката / Държавата поемаше изучаването, и професионалното обучение на тези децата. На бързо им намираха да работят в армията, затворите, службите. България държеше първото место в Европа на процент за такива домове.Домашното възпитание бе изключено.

54

избирател

преди 6 години

Както и да си преплюваме брадите,имаме почти 30 годишни доказателства,че някак пустата ДЕМОКРАЦИЯ не ни пасна .Приехме я за СВОБОДИЯ!!!Не бързайте да ме гласите бесепар,не съм!Просто констатирам!!!

53

Анонимен

преди 6 години

Така става-от много демокрация и анархия!!

52

Потрес

преди 6 години

Убиец на майка си - няма извинения. Страшен тормоз да те карат да учиш! Да се е чувствал хлапакът както си ще, ако имаше контрол и строгост в училище в помощ на родителя - може би щеше да е друго и децата да не са агресори и с родителите си, просто иска се от тях на всякъде. Сега-не! На училище ходят за развлечение, ако им се иска нещо сериозно, бунтуват се и го наричат 'ненормално', 'тормоз'. Родителите не могат сам да се справят. Виновна е политиката, че сасипа и училищата.

51

Анонимен

преди 6 години

Трагедия е и за момчето, жалко. Ще застарее още млад.

50

Анонимен

преди 6 години

Спомних си репликата на директора към учителката от филма "Маргарит и Маргарита" отпреди 30 години която наистина изпревари времето си - "и какво постигнахте с тази ваша игра на демокрация - пиянства, аборти, грабежи", толкова актуално звучи в момента.

49

Анонимен

преди 6 години

как пък няма един да ходи на уроци по китара примерно. Всичките са джудо, бокс, татуйровчици. Пълна липса на родителски грижи. И заглавието едно... утаечна работа. Венциславоо ако утре сина ти убие някого, хубаво ли ще ти е да четеш подобни заглавия?

48

АНТИ

преди 6 години

Ето, че стигаме американците,ще ги задминем дори,а вие ще слушате всеки ден,такива шок новини.

47

Ц. Цачева

преди 6 години

Реформата в съдебната система е приключена

46

Анонимен

преди 6 години

Етноособености...

45

Анонимен

преди 6 години

Такова убийство на родител има много дълга предистория на ужас, отчуждаване, липса на любов и гняв, които нямат нищо общо с никакви оценки. Бащата е липсвал, тя не се е справяла с детето, усещала го е като тежест. Затова го е обиждала, удряла, мачкала е самочувствието му с години. Жалко и за двамата. Убийството е станало в момент на силен гняв и сигурно даже не е било желано. Не е хубаво да се осъжда жертва, но това мисля наистина.

44

Коко

преди 6 години

Кой не иска детето му да е успяло в учението и в живота. В родотеля е заложена самоотверженост и безкористност , когата става въпрос за бъдещето на поколението му.Разбира се от всяко дете отличник не става , но трябва да се говори , заедно да се обсъждат и вземат решения по различни въпроси и проблеми.Иначе връзката е много тънка и се къса лесно.

43

Анонимен

преди 6 години

Нещо не разбрах докато текат всички тези дни които вшкой не е знаел за убиството къде е била малката сестра 1-ви клас?

42

Анонимен

преди 6 години

Добрите взаимоотношения между дете и родител никак не са леки, спокойни и без облачни. Иска се много любов, взаимно уважение и усърдие. Не тези, които мразим, а тези, които обичаме, ни носят най-големите страдания.

41

трафалгар

преди 6 години

винаги е имало убийства и винаги ще има, от както свят светува...

40

ОХ

преди 6 години

Свобода, демокрация! Всеки има права! Никой няма задължения! Всеки се бори за правата си. Защита на деца, защита на роми, защита на убийци, защита на крадци и т. н. Защитни организации колкото искаш! Един си мисли, че защитава децата, друг си мисли, че защитава гората, трети защитава животните, четвърти въздуха и водата и т. н. Тоест, всички организации са едни големо кръвопийци, смучат парички от държавата, а народът беднее и тъпее. Няма ценностна система. Затова е така!