79

Анонимен

преди 6 години

по добре трева от колкото херц и всякакви други мръсотии! Аз съм на 40 , пуша трева от 93г. Имам развит бизнес, имам много приятели, образован съм , имам 3 здрави момчета и прекрасна жена! Не съм излъгал никой , не съм откраднал от никой и не съм наранил никой (надявам се!) ... тревата е ОК ..всичко друго е , стой далече , че си джаса мамата!

78

знаещ до 72

преди 6 години

Тревата далеч не е безвредна - тя е една от най-коварните дроги, защото за разлика от твърдите наркотици не предизвиква силна физическа зависимост, а тихо си бачка върху мозъка и след 2-3 години често и редовно пушене внезапно отключва де що намери психични отклонения - като почнеш от параноя и стигнеш до циклофрения. Другото са шанаджийски лъжи.

77

+++

преди 6 години

До 1Да си чувал, че системната употреба на марихуана води до алергични заболявания на белия дроб? Е, ако не си - задълбочи се в четенето на медицинска литература. Ще ти е от полза!!!

76

do 72

преди 6 години

Но чистата, а не тази която е отгледана със синтетични субстанции и в 95 % от случаите се попада на нея...

75

Анонимен

преди 6 години

не съм пушил трева ама бих опитал ,всичко останало не бих пробвал

74

М

преди 6 години

Много болно общество!

73

ФАКТ

преди 6 години

На 14-16 със синтетика, на 22 ще е с необратими проблеми в нервната системаиху аху и после тихо .. цял живот инвалид за няколко години да се почувства "голямата работа"NATURAL SELECTION

72

1

преди 6 години

Марихуаната е безкрайно по-безвредна от алкохола например и за разлика от него има и полезни качества. Време е вече да се декриминализира. Разбира се ние тука не щем и да чуем, защото живеем в 19 век още. Наливаме се с ракия и хапчета, обаче тревата ни била проблем. Който консумира знае за какво става въпрос. Няма и да намерите човек, умрял от предозиране, защото не съществува.

71

Анонимен

преди 6 години

Каквито родителите, такива и децата. Тия които преди 15 години са пафкали и са се джаскали преди училище, днес са родители и възпитават деца. Ако родителя си свива хартийки, с какъв авторитет може да каже на децата си да не го правят.

70

lubitel

преди 6 години

Рано или късно тревата ще се легализира/декриминализира и в БГ. 50% от Щатите и почти толкова в Европа вече е декриминализирано, да не говорем че в страни като Чехия и Португалия може би и други освен тревата а и синтентиката до 1 грам в джоба е декриминализирано.

69

АНТИ

преди 6 години

Ах тази шмика, таз опасна шмика,кара го *** бързо да привиква.А много често, само с първа доза,наркоза води до некрозa.

68

HELL

преди 6 години

До Анонимен 65Не моралистка за сигурност си на ръба на оцеляването. Постоянно неадекватни решения и липса на пари се разтваряш на всеки! Да бъде "анархията" ли. Не мерси! Така и детето не може да работи, защото е неадекватно към ситуация от която може да зависи нещо! В казана това е ЗАПОВЕД! Планетата трябва да се отърве от тумори като теб и плевел като сина ти.

67

Анонимен

преди 6 години

Знам защо сме на този хал.

66

Lan

преди 6 години

67,:) то пък щото "марихуана" е много по-извисен, идва то Мери Джейн :), най-правилно е "индйски коноп", но пък кой ли ще те разбере ако го ползваш! Относно това, че родителите всичко давали...ами те забранените неща са по-сладки, моите родители например ми казаха да пробвам. Е, пробвах, не ми хареса (както на повечето хора първия път), като го няма очарованието колко си велик ако пробваш, щото правиш на пук на вашите. Важно е родителите да обясняват, а точно това съвременните родите не правят.

65

Анонимен

преди 6 години

Голям праз, че сина свива масури -то и аз бих свивала ако има, стига да е качествена тревата. Не виждам нищо лошо да експериментира младежта , както и ние на времето, а и тези преди нас са го правили. Аман от моралисти.

64

Възмутена

преди 6 години

Родителите в днешно време са ужасни-позволяват всичко на децата си,за да не им "висят" на главите и да могат да губят мозъчни клетки,при ползване на телефоните си като луди.А милите деца като порастнат стават като тях,защото са им дали такъв приме,а именно как да оглупяваш.Хем глупави,хем с претенции.

63

Страхил

преди 6 години

Не може ли да си му казвате Марихуана ? Какъв е тоя келешки израш ганджа ?

62

Уточнение

преди 6 години

Проблемът започва със слободията и неправилното хранене на подрастващите. Ако родителите постепенно ги приучават на труд и чувство на принадлежност и стремеж към личностно израстване, и ако и малки и големи се хранят с натурална храна, не преяждат и спазват постните периоди и родителите не пушат и не пият алкохол, склонността към алкохол, цигари и дроги ще клони към нула. А то без вътрешна склонност и нагласа не става. Ако се случи детето да опита, ще повърне и ще каже - това не е за мене.

61

Анонимен

преди 6 години

До На Силвето 59Яко ще го УкОрЪжавам, за да не се налага да чете дебилни неграмотници като теб!!! Даже аз ще си запаля една трева тутакси, щото колкото повече те чета, толкова по-нетърпима става действителността. Мисля, че най-добре ще бъде да се метнеш от някъде, че да не се мъчиш...

60

SintetichnaMarihyana

преди 6 години

Подрастващите посягат най-вече към синтетичните наркотици амфетамини, метамфетамини, както и към марихуаната. :Д:Д:Д:Д:Д:Д Щом марихуаната я изкарват синтетичен наркотик,то нека и водата е такава :Д:Д:Д::Д:Д