186

Andreshko

преди 6 години

Този на снимката и крадливата му глутница са за бесене. Толкова безобразни пътища не е имало дори по Живково време. Тогава имаше БДС /Български държавен стандарт/,който се спазваше стриктно.

185

Анонимен

преди 6 години

Познавам им душичката на българските бизнесмени, вървят на ята като лешояди и дояждат каквото още не се е разпаднало от социализма и околната балканска действителност."0" креативност, управленски качества или переспектива.Децата на БГ бизнсмените са с техните гени, което от тях е достатъчно умно просто бяга от БГ.Фирмите реално се управляват от сел-ски голтаци достатъчно комбинативни и безскруполни срещу някой лев в повече и армии бюрократи шуробаджанаци...

184

Анонимен

преди 6 години

Повечето български бизнесмени са бивши милиционери, военни, комунисти или му-три като последни са единствените кадърни предприемачи просто, защото са успели благодарение на своите качества.

183

Анонимен

преди 6 години

Сега ще строят промишлени зони-разбирай площадки Белене 2.Ще приемат закони за данъчни облекчения на работодатели за обучение на кадри.Ще вкарат танганайци, които ще обучим с парите от народа за оператори на машини и те като си вземат тапията ще отиват в Западна Европа изучени.Не можеш на бивши милиционери да им обясниш, че народът е човешки ресурс, а не контингент.

182

Анонимен

преди 6 години

Всички полиглоти да се насочат за оператори на роботизирани поточни линии след кратък курс на специализация.Много сте шефовете, Борисов, пък не сте и кадърни.За да се управлява икономика трябва нещо повече от пари-трябва акъл.Ба си и-диотите, които имат милиарди и не могат да произведат че-п за каца.

181

Анонимен

преди 6 години

Чиновниците масово да се съкращават и изпращат на трудовата борса за преквалификация към работници в съвременни промишлени зони включително всички еврочиновници.Армиите ненужни бюрокрти изядоха Европа.

180

Никой

преди 6 години

Положението вместо да се влошава става. безнадеждно

179

Анонимен

преди 6 години

Борисовите тъпни много се харесват на материала. На *** народ проста Тиква. Не бих го нарекъл премиер.

178

111

преди 6 години

СРАМ МЕ Е че този *** ни е премиер.

177

Onivac

преди 6 години

TELK sa napravili nauchno bg otkritie...smeniat nezabavno rabotnite mesta na bg darjavni admin slugi, poradi visoka stepen na invalidnost...sha gi zamestvat s izkustveni intelekti i e-roboti.... ta eto i izobilen material za zapalvane na dupkite...

176

Мозъчна парализа в Б

преди 6 години

за всеки орган си има специфична нервно-паралитичен химикализиращ мехлем.Органът мое да се удърви или омекване след което парализиран остава така докато дойде дилъра на Ваньо Алото и Мишо Бирата.Боко, си копуа два крема, ама явно маже реверсивно та се срамува от резултата- мозъкът му е повече от спечен. даже активен пожарникар като го извадят от пожара има по флексабилен мислещ орган

175

есперкт

преди 6 години

Най-големите апаши са точно в парламента - Боцко плати над 300 милиона за наложени санкции по европрпграмите заради кражбите от обществените поръчки. Плати тези пари от джоба на данъкоплатеца, а щяха да стигнат да покрият всички дългове на всички болници, а сега хората умират заради закрити и фалирали болници. Не са само апаши, но и масови убийци, направиха геноцид на собствения народ. Какво наказание заслужават такива?

174

Анонимен

преди 6 години

Проблема не е само в наливането на бюджетни средства в мутренски фирми приближени до властта.Основната скрита цел на такива групировки ще е рекет и репресии над граждани и бизнес. С други думи, връщат се мутренските времена, но с легализирана рекетьорско/репресивна дейност.А тия дето си мислят, че групировките ще решат проблема с битовата престъпност, не са на тоя свят...

173

Анонимен

преди 6 години

Гласуваш за мутра - идват мутри. Толкова е просто. Търпи пред телевизора, че е студеничко и вали дъжд.

172

Анонимен

преди 6 години

Премиерът се възмути от дупките и битовата престъпност, сякаш току-що идва на властТрети мандат номера от селски вечеринкиОбаче още има балъци които кълват и на ***

171

"-"

преди 6 години

200 хил. чиновници на пътя да дебнат ремонтите!-----------Вместо да "дебнат ремонтите", Борисов да накара тази "армия" от чиновници да се хване за Лопатата, за един месец месец доста полезна работа биха свършили

170

Анонимен

преди 6 години

Ако тез 200 000 чиновника хванат снежинките дето ги чекаме утре цена нема да имат а , за дупките направо златни ще стнат.

169

Анонимен

преди 6 години

От ноември синоптиците говорят , че не беше зима , а температурите около нулата !!! Само измисления ни прим мим мин другаря , *** , Борчо извади ,, пломбите " ни !!!

168

Айде бе!

преди 6 години

Аз пък за момент си помислих: Борисов "ще хване лоатата", понеже е на върха на администрацията, за да покаже точно как ще се случи тази работа! *** о герб!

167

Българин

преди 6 години

Кво стана с контрабандата и проверката на кофите за смет - за което пак се беше разпоредил БАЦЕ ?