28

До 18

преди 6 години

Ти ще ми сравняваш архивни кадри с това което си видял на живо ли бе момче ? Смяташ ли че този който се ражда вдругиден,ще има по-добри впечатления за Иниеста,Меси,Марсело и Роналдо,за играта изобщо по добре от теб.Ще поживееш ще видиш.ЕДно е ,,на кино" ,друго си е на живо.Какъв Интернет какви пет лева.Колко мача на Дж.Бест или Б.Чарлтън си гледал. Архивни кадри ,божеееее! Да си жив тоя новородения да ти обяснява как се е вълнувал за финала на миналото световно.

27

бг смешки

преди 6 години

да Меси Е ГОЛЯМ ИГРАЧ но все пак Марадона Кройф и Бекенбауер и други големи играчи записаха доста големи успехи с националните си отбори ... докато Меси не може досега не може да направи нищо кой знае кво с националния а на предстотщящотот голямо първенство също ще им е много трудно на арежнтинците тъй като няколко отбора са по-силни от 2014та ....... Франция имат 2 отбора буквално , Германия който ги е гледал в квалфикацииите знае че са супер силни -вкараха невроятните 46 гола

26

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТвоя Гейналдо стана европейски шампион... А Месито?

25

Анонимен

преди 6 години

Спокойно, още ще плачеш.

24

Анонимен

преди 6 години

Меси съсипва сам Челси с два гола и асистенция, Гейналдо се фука че вкарал 4 гола на умрялата Жирона. Муахахаххаа...и след това фенчетата на Реал се питат как така нашия Роналдо е толкова велик, а Меси с Барса ги водят с 15 точки. Муахахаххха....

23

Анонимен

преди 6 години

до 19 Роналдиньо не е в топ 30? Най-техничният играч за всички времена?Да, прав си, *** е!

22

Анонимен

преди 6 години

до 21 Първо Гелосания да ги върне, ***! Или забрави и че той укриваше данъци? И само че разликата беше че гелосания е бил пълнолетен, а на Меси чичо му като непълнолетен го е използвал.

21

Анонимен

преди 6 години

Не плачи, а върни парите.

20

Анонимен

преди 6 години

до 19 Муахахахаах...Нека те светна че освен великия гол на Марадона на полуфинал;а с Англия 86-та където тръгна преди центъра и излъга половината отбор, Меси има същият гол срещу един испански отбор в Ла Лига. И нека те светна ,че освен този гол Меси има още поне 30 гола от такова естество, а Марадона има един среден! Гледал съм им всичките голове и на двамата в кариерите им.

19

Анонимен

преди 6 години

13 тая класация може да я праскш в училище. Иначе е комична. Роналдиньо не е даже в Топ 30. Цял свят казва кой е, пък лапетата се навивайте. А долу писалия за съотборниците на Марадона- малък си момче. Сегашните на Меси са много по- добри и известни. Онези бяха сбирнщайн от аржентински отбори повече нечувани от никой. Лъжете се по цял ден , но това е истината. Марадона е класи над Меси и Роналдо. Меси само може да си мечтае да прави нещата, които Диего твореше по тетена.

18

Анонимен

преди 6 години

до 17 Кое не сме видяли, бе чиче?За разлика от твоето време когато си бил млад, сега има интернет... има хиляди клипове в мрежата на всички футболисти. Даже и на такива преди ти да си се родил. Е ние слепи ли сме за да видим от архивни кадри кой колко струва като играч?

17

Роден 1948

преди 6 години

Деца,не съзнавате ли че не може да съдите за нещо което не сте видели.След 20-30години някой който сега се ражда ще попита,,кои са тия Меси и Роналдо/феномена/бе,тоя Меси Кв"о е направил?"Е как ще обясниш на такива?АЗ съм на 70,гледам от времето на Ди Стефана и Хенто,Пеле и Гаринча и всички изредени от вас.Въпрос на личен избор е като супер техничари които съм виждал са Марадона и Меси.Иначе и другите са големи футболисти но тези двамата и едно време мозъците Ди Стефано и Кройф се открояват.

16

Анонимен

преди 6 години

По 50 милиона евро на година взимат и Меси и Роналдо запалата + рекламни договори.Заслужават си ги хората защото са гении. А вие не ги плюйте защото такива хора ни карат да изпитваме нас феновете на играта футбол емоции, които рядко изпитваме в сивият ни еднообразен живот.

15

Анонимен

преди 6 години

до 14 Е кой трябваше да стане играч на световното, папагал? Вратарят на Германия ли?

14

Джукър

преди 6 години

Толкова незаслужено стигнаха на финал 2014, колкото незаслужено го наградиха като играч на същото световно. Още от първия мач с Босна почнаха да ги подпират. После Иран ги направи криви...Беше просто нечестно към много други играчи.

13

Вечна ранглиста!

преди 6 години

1. Лионел Меси2. Роналдо Феномена3. Роналдиньо4. Гелосания5.Марадона6. Марко ван Бастен7.Гаринча8. Пеле9. Кройф10. Зико

12

Анонимен

преди 6 години

Аахахахахахахахха....от Марадона има поне още 3-*** играчи по- добри като изключим Меси. Роналдиньо, Роналдо Феномена, и другия... Гелосания.

11

Анонимен

преди 6 години

до 8 И кво не направил Марадона повече от Меси? Това че спечели световната титла заради по-добрите си съотборници, отколкото сега Меси има като такива в Аржентина?По велики голове ли има? По техничен ли е? Стига с тоя Марадона, бе. Кажи тогава и че Пеле е по-голям от Марадона щото имал 3 световни титли, а Марадона само 1.

10

Discovery

преди 6 години

На Меската не му требе да се доказва другаде, като е толкова лесно нека всички да си се доказват в отборите, като него па после да плямпат. Инак, ако Аржентина не срещне Германия по пътя си ще им стискам палци да вземат купата. Меската заслужава... Не ми е най-симпатичния, но заслужава...

9

Анонимен

преди 6 години

Футболният Господ!Гледам футбол от 30 години. Дойде Роналдо бразилеца 1996-та в Барса и цял свят го нарече Феномена. Дойде след това Роналдиньо..най-техничният играч в историята...след това дойде и Меси и ни разби представите за футбол.