153

Анонимен

преди 6 години

Ти гледай първо да станеш на 66 години,после мисли как да станеш на 67,че с тоя новичок около тебе може да те хване запек,а после не се знае знае ли се.

152

Анонимен

преди 6 години

Не бойте се- Путин няма да живее с орлите!

151

Анонимен

преди 6 години

Путин няма да изкара 100 години- Лечкин не можа,Сталин не можа,оня *** Маркс и той не можа!

150

Терсенето

преди 6 години

Рашките казаха. Това е нашият лидер. Точка.

149

Жибор

преди 6 години

Ако догодина станеш на 100 г.,значи ще си на власт а ако не станеш- няма-ааа!

148

Анонимен

преди 6 години

пълен червен кремълски ***,от Русия / СССР/ навън носа си не смее да покаже.

147

Анонимен

преди 6 години

157А ти и подобните на теб какво искате? Да дойде някакъв като Елцин и да разпродаде Русия за жълти стотинки ли? Да я остави на САЩ, които нямат и 300 години история? Ами замислете се малко, стига папгалски изказвания.

146

Анонимен

преди 6 години

SLAVA NA PUTIN CHESTITO SVQT SCHTE IMA

145

антизападопоклонник

преди 6 години

До винаги истината,Така е, браво на руснаците- пак не се поддадоха и избраха Путин и кликата му- да им е честито- явно са мазохисти! За Грудинин гласуваха не повече от 7-8 милиона- явно само толкова са трезвомислещите руснаци! Сега ще има да чакат увеличение на мизерните си заплати и социална справедливост и те като нас! Има печеливши, обаче от тези избори и това са жителите на самостоятелно обособената стопанска единица(Совхоз имени Ленина), които няма да изгубят своя кадърен началник!

144

до 155

преди 6 години

Ми и ние си имаме един Путин, да ги менкаме а ?

143

Анонимен

преди 6 години

Дай боже на всяка държава човек като Путин. Човек с интелект, пианист, състезател по бойни изкуства, хокеист, писател , човек превърнал разбита Русия от пияници и продажници като Елцин и Горбачов във велика сила , която никоя друга нация не смее да нападне.Човек тръгнал със стотици хиляди пеша на марша на загубилите свои близки от 9 май. Човес способен с часове да отговаря на стотици въпроси на журналисти от цял свят без предварително подбрани такива.Жив и здрав товарищ Путин!!!

142

SpaceX

преди 6 години

Казахстан също се ориентира натам.Това натам е Украйна , Казахстан си ремонтира Миговете в Украйна а европейска България на Борисов в Русия

141

Анонимен

преди 6 години

А бе не знам дали ще е до 100 ама до гроб е сигурно. Нещастен народ е руският.

140

Калеко Алеко

преди 6 години

Да, товарищ путин ... в страната на "Бащиците" и крепостния народ, това е напълно възможно ... !!!

139

Анонимен

преди 6 години

Казахстан също се ориентира натам. В същото време руснаците прехвърлиха ремонтната си дейност от Москва в друга фирма, т.е. всичко отначало, което доведе до фала с документацията на ремонтираните в Русия двигатели. И най-накрая, в самата руска Википедия за МиГ-29 пише буквално:"Модернизация истребителей старой постройки признана нецелесообразной в связи с физическим износом и коррозией..."

138

Анонимен

преди 6 години

В помощ на антинатовците от МО"МАМА, МОШЕННИКОВ ЛЮБЛЮ!"Документацията за ремонт на МиГ-29 е разработена в Украйна още от времето на СССР и по разпределение тези самолети се ремонтират там и до ден нешен. Руснаците НЯМАТ ЛИЦЕНЗ за ремонта, тъй като това е заложено още при разделението на СССР, само че лакомията за пари е голема. Ремонтът на повече от 300 броя е извършван в украинския завод "Мотор Сич" от целия СССР и соц. страните. Последно се ремонтираха миналата година азерски "мигове".

137

Дарагой

преди 6 години

Не, ние сме убедени че ако можеше и 150 да изкараш, щеше да го направиш, но....все пак един ден ще трябва и ти да поумреш, както всички простосмъртни. Между другото, ако успееш тези алкохолизирани ***, твоите сънародници, да ги цивилизоваш малко и да не плашите гаргите с вашите безумия - това ще да е най великото ти постижение.

136

Анонимен

преди 6 години

До 145Провери си информацията.Имаше ама избягаха като плъхове. По тази причина сирийските военни влязоха в сблъсък с турската армия и бяха помлени.

135

до 139

преди 6 години

Мистър...в Африн има кюрди и американски инструктори. Руснаци там няма.

134

Анонимен

преди 6 години

Кутевскатаа измеет е на амбразурата :))))