27

Анонимен

преди 6 години

"Искаме новини за Африн подробности за това как Турската армия за по млако от 2 месеца ликвидира терористите в там, подкрепяни от САЩ, ЕС и Израел ???? Как може ???"Успя да ги ликвидира без една жертва цивилна, без една разрушена сграда, без да има мигранти... Виж снимки от американските операции как изглежда Ракка, Мусул, Афганистан и т.н. Виж колко се изселиха от тези местности и колко цивилни жертви има, знаеш ли колко са само децата от американските и асадските операции.Те рушаха наред.

26

Су 34

преди 6 години

"Едномилионната" турска армия, която три месеца превзема глупавото село Африн!

25

Психодиспансер

преди 6 години

До АнонименЧувал съм всичко, даже съм гледал камионите с нефт как пътуват. Хак да ви е новия султан. Козата си иска пръч, роба господар. Само да ти кажа ефенди, че сме 21 век и никой диктатор (хеле пък такъв опълчил се с килийното си образование срещу интелигентните хора в страната си) няма да прокопса. От опит знам, че такива плъхове които сега му лижат юизмите, след това първи ще обърнат палаюинката.

24

Анонимен

преди 6 години

Абе толкова хиляди терористи с толкова хиляди оръжия подарени от америка и маниполативниновини не успяха да спрат турските войници, а те 58 дена чакаха и им дадоха шанс да ги спрът и като видяха как бягат оставяйки зад тях подарените им оръжия... Турския аскер си каза на 18.03. 2018...Стига Ви толкова време... На 18.03.Защо "не може" да превземе аскера вече два месеца Африн?Причината не бяха само цивилните, а и защото искаха да го направят на една СПЕЦИАЛНА ДАТА! Браво на Аскера и Ердоган!

23

Анонимен

преди 6 години

Турция защитава свои "национални интереси" нахлувайки на територия на чужда държава, където даже няма етнически турци. Какви ли планове има Турция за други съседни държави, където пък има едномилионно турско малцинство? Например България! Петата колона ръкопляска на Ердоган и му подготвя терена в BG. Не телена мрежа, а противотанкови бункери ни трябват на границата с такъв съсед.

22

Некъф

преди 6 години

Малко им е. Направо да им джаснат един камион с тротил.

21

Бенковский

преди 6 години

Турция е била и си остава враг номер 1 на БЪЛГАРИТЕ. Но не очаквах тук да се появят толкова турски мекерета. Трябва да сме нащрек от тази Пета колона!

20

Анонимен

преди 6 години

"Този сайт да не е за турска пропаганда ? Големи миротворци се извъдиха. Първо, кюрдите никога не нападат граждански обекти, само военни или полицейски."Знаеш ли за атентата в Измир до съдебната палата, където почина полицай КЮРД Фети Секин...Знаеш ли атента в Анкара на ГАРАТА? Знаеш ли атента в Основното Училище?Да броя ли още? Ердоган не е търгувал и идил... Оръжията отиваха на тюркменците... Аре у лево... Пийте една студена вода...Ердоган ще е Президент и на Новата Президентска Република

19

Психодиспансер

преди 6 години

Този сайт да не е за турска пропаганда ? Големи миротворци се извъдиха. Първо, кюрдите никога не нападат граждански обекти, само военни или полицейски. Докато Билял Ердоган търгуваше нефт и оръжие с ИДИЛ, а татко му си организираше преврат и затвори 150 000 свои съграждани (военни,лекари, адвокати, съдии, учители) кюрдите включая и жените се биеха срещу същия тоя ИДИЛ. Един ден целия клан Ердоган ще има съдбата на Кадафи.

18

Анонимен

преди 6 години

18.03.1915 ЧАНАККАЛЕ!18.03.2018 АФРИН! ДРУГИ ДУМИ НЯМАМ!

17

Анонимен

преди 6 години

Терористи не могат да се бият с редовна армия защото терористите не са мъже. Те разбират само от цивилни и беззащитни жертви.

16

Анонимен

преди 6 години

Най ми стана вчера кеф на новината, която срещнах за Африн с кадри от конфескуваните американски оръжия и заглавие... (цитирам) "Оръжията, които Америка на времето не искаше да ни даде с пари, останаха като подарък от операцията за нас!!!" :-) :-) :-) :-) :-) :-)

15

Анонимен

преди 6 години

Защо в посолството... Защо не са отишли в АФРИН за да ги запалят там... Така е по лесно май... Така е по мъжки за тях май... :-) :-) :-) :-) :-)

14

Анонимен

преди 6 години

"Всяко действие има съответното противодействие! Агресивната турска политика няма как да доведе до нещо хубаво!"Коя агресия... Тази към терористите ли? Тази която строи училища и болници в освободените местности в Сирия със собствен бюджет за да насърчи бежанците да се върнат ли? Коя агресия тази, която е срещу "цивилните", които притежават американски оръжия ли... Пий една студена вода и ти заедно с терористите!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Освобождението на Африн ще се помни като война без нито ЕДНА цивилна жертва и без разрушен град за разлика от РАККА който буквално е сринат на земята от кюрдите и МОСУЛ от американци и иракски войници

12

18.03 :-)

преди 6 години

Западните медии са в шок за АФРИН, за специалната дата, в която влена там аскера!!! Днес бг, чака Долчето да напише новината за Африн и тя да я цитира... закъсня обаче Долчето, защото мисли още... как да провокира операцията... Как да я манипулира... Трябва да изпусне за цивилните, специалната дата, конфескуваните американски оръжия... Мисли Долче мисли... Ще те накараме още много да мислиш :-) :-) :-) :-)

11

Анонимен

преди 6 години

Тия терористи защо не отидат като мъже да се бият с турците в Африн?

10

Ердоган

преди 6 години

Всяко действие има съответното противодействие! Агресивната турска политика няма как да доведе до нещо хубаво!

9

Анонимен

преди 6 години

Боли ме от Африн... Как успяха, защо избраха тази дата, защо цивилните ги посрещнаха така, а ние колко лъжехме, че ги убива аскера... Защо ни конфескуваха подарените от америка оръжия... Защо турските медии разпростаниха кадрите след операцията как Изглежда Африн след турската операция и как изглеждат Ракка, Мусул и тн след американските операции...но добре, че нашите подкрепители западни медии не ги показва, за да ги види цял свят:-) :-) :-) :-) Трябва да напраим атентат:-) :-) :-) :-) :-)

8

А бе

преди 6 години

Чудесно ги посрещнаха турците в Африн...Впрочем те не пропуснаха да се отличат-грабежи,палежи,обичайната башибозушка практика.Откъде ли ни е познато?Ах,да,от 500-годишното "мирно съжителство"!