95

Тереса Мей

преди 6 години

На нас тук на Запад ни е много мъчно за времето на Запоя!

94

Поручик Ржевски

преди 6 години

И да ви светна още нещо - какво ще стане ако не изберат Путин?Втория по рейтинг е комунист.Третия(Жириновски) обвинява Путин, че действа много меко със запада. Четвъртата е дъщеря на Собчак, доверен човек на Путин.Любимеца на геювете е с 0.89%, тоест Русия няма да бъде скоро в поза партер.Който загуби независимоста си заради хляб, накрая губи и двете.

93

Анонимен

преди 6 години

Тръпна от любопитство да разбера как нашите "големци" ще изпратят поздравления на Путин за преизбирането му. Това е задължение според дипломатическия протокол. Ще се смея на лицемерието им. Честито на Путин! Честито на руския народ! Отново избраха човека милеещ за Русия! А на разни тук платени драскачи ще кажа: къде сте тръгнали? Буболечка срещу мечка

92

Анонимен

преди 6 години

Ердоган и Меркел продължават бизнеса с Русия, гледат си финансовия интерес, а на нас всички ни заповядват да нямаме никакви отношения с Русия?! Целта е една - да командват докато ни съсипят докрай и разделят територията ни, както са постъпвали през годините и вековете назад....

91

Поручик Ржевски

преди 6 години

Защо някой български евроатлантик от някое мириканско НПО не отиде в Крим да отвори очите на хората, да им обясни че Путин е злодей и да направят демонстрация?Според мен ще изглежда меко казано нелепо.Резултати от Крим и Чеченя - 90% за Владимир. Задавате ли си този въпрос, защо в Москва има протести против Путин, но в Крим няма.За каква агресия става въпрос?И да не забравя - Честита победа Владимир.

90

до 93

преди 6 години

И да го запали, какво?!! Това вече не е свят! Но една вражеска държава е крайно време да унищожи, за назидание на останалите перекендета! Я, Щатите колко държави разрушиха и продължават!

89

Анонимен

преди 6 години

Дано не запали света.

88

ВАСаЛев,

преди 6 години

Колкото и да плюеш,надеждите ви умряха. Путин СПЕЧЕЛИ. ВЪРЖЕТЕ СИ ЕЗИЦИТЕ С ТРАУРНИ ЛЕНТИ И СИ ПОСИПЕТЕ ГЛАВИТЕ С ПЕПЕЛ. Съчувствам ви.

87

Анонимен

преди 6 години

От тази сутрин се отчита рязък скок в продажбите на нови Лади! Както преди седмица се вдигнаха тези на H 6! Особено червената боя!

86

Анонимен

преди 6 години

Заради Борисов, Плевнелиев, Захариева и осталите от Герб, прекъснахме не само икономически проекти, но и културни връзки.

85

:)

преди 6 години

Русия се изправи на крака при Путин. Това са фактите. Затова е нормално да гласуват за него. По-логичният въпрос е: Защо българите избират Тиквата? При ГЕРБ страната определено върви надолу, а -гейтове и издънки има всеки ден. Един нормален народ не би изтърпял гаврата ЧЕЗ. Оставете ги руснаците. Да се оправят. Путин или Чебурашка - тяхна си работа. И за Тръмп не се безпокойте.Вижте се в каква клоака сте превърнали България и се засрамете. После давайте акъл на света.

84

Анонимен

преди 6 години

"Да живее Владимир Путин-спасителят на Православието и кошмарът на Цион."----------------------------------И как ще го направи това един антихрист, рожба на КГБ?

83

plqmpalo

преди 6 години

Напишете резултатите от окупирания Крим!

82

Анонимен

преди 6 години

Ами ние какво ще правим след изявлението на Захариева в туитър?

81

Анонимен

преди 6 години

Да живее Владимир Путин-спасителят на Православието и кошмарът на Цион.

80

Анонимен

преди 6 години

Радев е в ужаст! А Бойко е приятел с Путин!

79

Анонимен

преди 6 години

А Меркел е четвърти мнадат канцлер на Германия....обаче това не го считате за катастрофа.А за третия мандат на нашатата Тиква не ми се говори.

78

Анонимен

преди 6 години

Продължение от 80Става въпрос за Путин и безсилните му врагове.

77

Анонимен

преди 6 години

Сега докато нашите мижитурници разберат какво става и чакат указания какви други глупави слугински изявления срещу Кремъл да поднесат, Запада ще си оправи отношенията и бизнеса с Русия, защото те така правят винаги.А ние ще блеем мухите и ще сменим тона след като всички вече са забравили за санкциите.Както казваше един коментатор, ние сме се навели толкова ниско и низко, че докато се изправим, наоколо евроатлантическия прайд ще се е разбягал отдавна!

76

Анонимен

преди 6 години

Да, така е. В злобата и лъжите си искаха да му избодат очите, а всъщност му изрисуваха веждите, както се казва в пословицата.