152

Апропо

преди 6 години

Къде се сниши пощенският гълъб? Чака да отмине лондонската буря. Случи ли се нещо,той се покрива якодим или по- далечко по държавни дела. Сега е изпратил увредения пудел да го замести.....АМИ,ВСИЧКИЯТ БАЛАСТ- НА ВЛАСТ.

151

Ооох,

преди 6 години

ЗАВАЛИЯТАААА....

150

Анонимен

преди 6 години

Щом войната е хибридна, значи и мирът трябва да е такъв.

149

филофоб

преди 6 години

Тоя не мога да го дишам,ама е прав!Като чета припадъците на русофилите с кат сълзи и кат сополи,и направо ми призлява!

148

ЧЕПаев

преди 6 години

Тоа, има нема, се се изказва, ама нишо не казва. Иначе е стилен. Отврат.

147

Анонимен

преди 6 години

Мир отдавна няма.....................води се война!!!

146

Гумен Гадев

преди 6 години

Това е моя президент!!

145

Българин

преди 6 години

Постовете по-доло да продължение на една повече от 1300 годишна политика на Византия да демонизира авторитетите в България- В същото време виждаме съседните статии където обожествяват тиранина.Но Българския народ е имунизиран и всеки мислещ човек вижда колко ни мразят руснаците. Не се пряха и пред русофила пРезидент. Това е добър урок че те нямат нужда от приятели, а от слуги. Всеки може сам да избере участта си.

144

Стига

преди 6 години

Стига си ни позорил и дразнил! Седни си на дирника и не дрънкай публично, че ще те напипа някой пищисан с дряновица и ще си го получиш накрая

143

Анонимен

преди 6 години

Охилен ***!

142

м-да

преди 6 години

ИНЗ е мобилизирала всички нощни пазачи и пияндета да се изказват по форума.Проблема им е че колкото и помия да излеят по Плевнелиев, пак не могат да истрият срама от калпавия летец дето срами България.

141

комитата

преди 6 години

е пропуснал да обяви война на Русия

140

Искам да го залича

преди 6 години

Искам да го залича от паметта си. Моля, не го показвайте.

139

Цирк

преди 6 години

Плевнята е в състава на Цирка на Баку

138

Анонимен

преди 6 години

Киряк Стефчов 2 - ***, е пратен от Боко в Баку и дрънка като Боко за мир. Боко пак се е сетил за пудела си, та да маже за него, щото на Боко му е припарило от закона Магнитски. Рекламка да стане, прах в очите с пудела, пък може да помогне на Боко. Не се косете на Роската, друг е крив пак.

137

По-точно

преди 6 години

До уточнениеИрландската пастирка се е преродила с овца, а после овцата се е преродила с плазмодия нахилен

136

Пфу

преди 6 години

Плужъкът си остава плужък. Каквото чуе, вземе, че го повтори, та сега пък за мира се захвана. Добре, че този миротворец не ни вкара във война с дивотиите си, докато се плезеше *** Русия. Мекотело е това, нагло мекотело.

135

Какво било Плевньо

преди 6 години

До хи-хи-хиНовата Деса Плевньо-паричкова ползува типичния гербераст за свои нужди, както и Плевньо - нея. Танто за кукуригу. До сега нито мъж, нито жена като хората сме видели от ГЕРБ: ***, прости, разпрани, нагли, продажни, крадливи. На Плевньо ако му пуснат портрета за модел на транс - ***, много ще върви, за да си пазят хората децата да не станат като него.

134

Трак

преди 6 години

Ей русофили , тази завист живи ви яде.Човека ви показа , какво е да си мъж , който жените го харесват и вие стари *** веднага завидяхте.Много хляб има да ядете за мацка , като неговата.Или за вас казармената любов на редник табуретка е най добрата.

133

Монката Паси

преди 6 години

МАЧКАЙ ГРИШО!