39

Анонимен

преди 6 години

Човека избяга от Еуропата,за да не плаща данъци и не е единствения,Тина Търнър и тя си смени паспорта,заради данъци,а и много народ бяга и отива да живее в по-бедните страни,за да не плащат високи данъци и скъпи жилища.

38

защо живее в Париж ?

преди 6 години

Уж получил руско гражданство ,ама май не живее в така обичаната от него Русия ?!Също като нашите полезни и.диоти , хвалят Русия ,ама не им стиска да живеят там дори и да имат руско гражданство !

37

Младши

преди 6 години

Русите са късно появил се народ: те произлизат от Българи- не от гейове като русофилоида,дето е написал 2-3 глупости по мой адрес и от мое име,с което е постъпил типично по комунистически!

36

Анонимен

преди 6 години

Тоя се опита да живее в Русия, за да крие данъци защото е голяма скрънза и се скара със социалистите като бяха на власт. След няколко месеца, два обира на дачата му и няколко обаждания за рекет си вдигна чукалата от там и сега "гласува" от Париж. Трябваше първо да се позаинтерисува защо руските олигарси не живеят в Русия преди да го прави този цирк.

35

Младши

преди 6 години

Българите наистина нямат дори четвърт капка руска кръв за разлика от беларусите,които са на практика руснаци!

34

Анонимен

преди 6 години

До БожилКаква кръв бе? Ти пък откъде го сътвори това? Прави го за да си прави самореклама. В шоубизнеса това е много важно, особено ако си дебел и застаряващ.

33

Анонимен

преди 6 години

Българският народ споделя чувствата на Жерар.

32

Анонимен

преди 6 години

До 27 Депардийо,няма нито капчица руска кръв!Кандидатства за гражданство в знак на протест срещу високите данъци за богатите във Франция,даже се опита да живее в Русия!Интересува го кой е на власт в Русия ,колкото и кой управлява Мозамбик!

31

Бае ви Прое

преди 6 години

Искам да подсетя пьедофилите (пардон- русофилите) да идат да гласуват,да не им спре паричките кремлинския вагабонтин с ушанката,дето му иде послядния мандат.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Добре, че има и свестни хора във Франция."------Да и там има пияндета. Все "свестни" хора по руския аршин.

29

Анонимен

преди 6 години

И от Позитано галсуват.

28

Анонимен

преди 6 години

Франция винаги е била конкуренция и противовес на Англия. Сега могат пак ла се възползват от глопрстите на Мей и Борис

27

Божил

преди 6 години

Той не го прави от някаква любов необяснима,а понеже има голям процент руска кръв за разлика от нас Българите,които нямаме нито капчица такава!

26

Анонимен

преди 6 години

Боко не гласува, а бистришките тигри са по-малки братя на сибирските тигри.

25

Веско

преди 6 години

До Дядо ПетърДядо разкажи моля те, повече за тези "всички човешки ценности". И особено доколко съвпадат или се различават от евроатлантическите такива! Информацията която намирам е от предимно англоезични източници, пък те съвсем не са цялото човечество.

24

Руски избори

преди 6 години

"Демокрация" по руски. Дадоха го по руската телевизия. Който отиде да гласува за Путин, в избирателната секция може да си купи ембаргови хранителни стоки с голямо намаление. Чуддя им се на акъла. Не разбират ли до каква степен се излагат.

23

Анонимен

преди 6 години

Дали веднага си е взел хонорара от руското посолство в Париж, или ще му го приведат по сметка?.Ще му го приспаднат от данъците.

22

Анонимен

преди 6 години

Оф дано след избирането му джуджето в двореца да рахатяса и се кротне, че на цял свят омръзнаха глупостите му.

21

Анонимен

преди 6 години

Я тоя тлъст алкохолик още бил жив.Браво здрав организъм има.

20

Анонимен

преди 6 години

В Москва и другите големи градове, където е по-трудно проследяването на гражданите, избирателните комисии са задължени да докладват имената и адресите на всички които не са ходили да гласуват. Целта е да се усигури по-голяма "избирателна активност". Негласувалите трябва да очакват известни неприятности през седмиците които следват.