14

Анонимен

преди 6 години

До Да четем повече!Да засадим всички руснаци около Чернобил за да развият собствена радиационна защита. Така ще бъдат непобедими в една следваща ядрена война.

13

Спите ли?

преди 6 години

Браво, продажниците от днес.бг ми изтриха коментара. Продължавайте в същия дух. После децата ви и близките ви като пукнат от рак - може ходите да се оплачете на арменския поп!

12

Да четем повече!

преди 6 години

Насадените около Чернобил соеви култури са развили собствена антирадиационна защита. Това откритие евентуално може да помогне и на хората за същата цел...

11

Анонимен

преди 6 години

Даа мантрата глобално затопляне се поизтърка даже меркелица почна да зацепва, време е да се измисли нещо ново и гепенето да продължи!

10

Анонимен

преди 6 години

До До 4Да бе .. вярвам ти. Само да те питам, това дето уж е химия и излиза от самолетите .... в горивото ли се слага или е доп. у-во ?

9

Анонимен

преди 6 години

Лека полека ще си признаят, че пътуването до Луната и разходката на повърхността е смъртоносно. После ще покажат студиото с лунния пясък и стъпките на Армстронг.

8

До 4

преди 6 години

Водни пари ДРУГ ПЪТ! Мой човек, аз проучвам този "феномен" от близо 10г. също контактувам и със други хора по света които го разследват и мога да ТИ ГАРАНТИРАМ НА 100% (със доказателсва) че в момента се провежда глобална геоинженерна програма чрез която страните от Г8 са си поставили до 2025г. да контролират климата на земята!Моля хора които не са наясно със материята да не се изказват.Това е сериозен проблем (геноцид) от който е засегнат почти целия свят.

7

Анонимен

преди 6 години

Към радиация не се привиква! Друг е въпросът че при по-големи дози може да ти няма нищо, а в други случаи дори едно попадение може да предизвика мутация.

6

Анонимен

преди 6 години

Образуват се само при определени атмосферни условия при определена височина.

5

Спите ли?

преди 6 години

А така цъкайте минуси и продължавайте да спите.Само че после не се чудете защо цялата природа се обръща срещу вас!Защо сезоните изчезват, защо има толкова наводнения суши и наводнения, защо лятото слънцето направо изгаря всичко, защо всеки трети умира от рак, защо измират пчелите, защо вече е трудно да се отглеждат редица земеделски култури без специални препарати???? Също и не се чудете защо НАВСЯКЪДЕ има мухъл, плесени, и др. Имате ли черен мухъл във къщи? Ако имате - честито!

4

За 3

преди 6 години

*** си та дрънкаш :)Това което виждаш като следи са водни пари през турбо компресора на реактивния двигател. Само че в зависимост от вятъра, температурата и влажносста горе някой път ги има, някой път не се образуват. ;)

3

Спите ли?

преди 6 години

Днеска много яко пръскаха със химия! (точно като миналата събота!) Сутринта беше ясно, нямаше нито един облак на цялото небе. Към 8 започнаха яко пръскане нон стоп самолети един след друг до 12 часа и сега навън цялото небе е бяло, слънцето едвам се вижда. Стана и леко студено и ветровито. Вчера също минаваха доста самолети но нямаше НИТО ЕДНА следа от пръскане. Следите изчеваха след 20-30 секунди.А вие още ли спите?

2

Анонимен

преди 6 години

Всъщност към радиацията се привиква. В Чернобил флората и фауната процъфтяват без ген. изменения. Процъфтяват заради липсата на чов.намеса.

1

Анонимен

преди 6 години

Рейтинга на Путин стигнал до стратосферата и ръси убийствен звезден прашец над Лондон .