47

реално погледнато

преди 6 години

Това са деца от социално слаби семейства. В България даже противозачатъчни нямаше да получат. Там са бели деца, а не кафяви.

46

Анонимен

преди 6 години

Колко години?, 30?Какви мигранти си измислихте пак нечервени дупедавци?В този период Тереза Мей е била министър на вътрешните работи!Изпълзявайте от дупките, стотинкаджии, подкрепете англичаните както направи "калинката" министър Захариева

45

Вангу

преди 6 години

Пак Путин ли е виновен за болните мозъци А А

44

Анонимен

преди 6 години

Как така в тази най-добре демократична държава , те са толкова принципни и морални тези кръвосмесителни англичани

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Путин е виновен и руснаците. Няма кой друг да е."---Има, има! И Орешарски, и Станишев, и Костов ... и всички преди Банкянския "шеф на Европа". :)

42

Анонимен

преди 6 години

Тия деца може да са били използвани от старите приятелчета на Тереза Мей.............лордове, аристократи, съпартийци!Затова ли правят циркове с отровения руски шпионин за да отклонят общественото мнение от разследването на виновниците за злоупотребата с децата??

41

Анонимен

преди 6 години

Очаквам сега да кажат че руснаците пак са виновни.................стари ингелизки номера!!

40

Анонимен

преди 6 години

Дъртата вещица Тереза Мей да подава оставка................това е ставало от доста дълго време, службите явно са имали информация, но властите не са предприемали нищо за да спрат тая гнусотия.Затова са тия циркове с отровения руски шпионин, да прикрият педофислия скандал и да попречат на Путин да спечели изборите!!

39

чичо Гошо

преди 6 години

Пак е имало химическа атака от Русия с БОВ "педерасчок"

38

Анонимен

преди 6 години

може би Путин пак е виновен,,??? или някой английски демократ лорд ???

37

Анонимен

преди 6 години

Путин е виновен и руснаците. Няма кой друг да е .

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33И аз съм чувал,че било време!

35

Абсолютно сигурно!

преди 6 години

Путин ЛИЧНО е изнасилил всичките. Да....А сега започнете да следите алтернативните медии във САЩ за да разберете за какво става въпрос!Педофилската мрежа е ГЛОБАЛНА! И се контролира от НАЙ ВИСОКИТЕ НИВА! Говорим за военни, политици, банкери, изпълнителни директори на корпорации, ултрабогати персони и др.Децата ги отвличат не само за секс! Голяма част са за органи и кръв. И една по малка част за жертвоприношения и сатанистки ритуали във тайните общества.Над 100 000 изчезват всяка година

34

здрастуйте товарищи

преди 6 години

Пакистанската мрежа във Великобритания е разбита и се води разследване. Разбита ли е мрежата от сводници от бившите съветски републики, която действа в Москва и доставя всякаква стока на богати дечица на олигарси или там всичко е по старому?

33

Анонимен

преди 6 години

Спретнаха си скандал с Русия за да отклонят вниманието от важните неща... Евала

32

Егати

преди 6 години

за тази Европа ли си съсипахме държавата... Проклети да сте скачащи нечервени плиткоумници

31

Анонимен

преди 6 години

Нали си имат "Истанбулска Конвенция"....защо така се случват нещата ???---------------Ами не, всъщност Англия не е приела Истанбулската конвенция! Не че това е причина за оправдание, и там се случват престъпления, но в сравнение с България, UK жените са в пъти по - защитени от насилие и се плащат големи обезщетения от насилниците. Както и сега тези ги чакат сурови мерки и дълги години зад решетките. Но крайно време е да се сложи край на тази арабска мигрантска вълна!

30

дедо поп до 31

преди 6 години

Що не погледаш малко ингилизка тж и прочетеш малко от тяхните вестници пък тогава пиши глупости

29

Анонимен

преди 6 години

До дедо попПопе изкуфял, къде прочете, че пакитата са ги насилвали? Ристиени са, попе, ристиени - англиканци, с рижи косички и склонности към перверзии от всякакъв вид! Много е удобно да се прехвърля всичко на неристиените, ама е подло! Покайся, ваше чернокапство!

28

дедо поп

преди 6 години

Едно не мога да си обясня как иглизките куки за 4-5 дни разбраха кой е отровил оня ***, а за 30 и кусор години не разбра че пакитата ги плющът като за световно