26

Анонимен

преди 6 години

С тея жени вече ...5 год е твърде много. Почват тихи и плахи ...после само проблеми. Явно доста комплекси имат жените и си мислят че някой като ги обича могат да ги показват. Ама накрая сами с деца.

25

Fallschirmspringer

преди 6 години

сипала му и малко коняк ,слушали музика и си говорили.Ели "закачили " няколко пъти за момичетата в курса ,ама то нямало какво да и каже.Пило топло и приятно ,някак си паузите в разговора започнали да стават по дълги , атмосферата като ,че ли се променила ,момчето започнало да се чувствува притеснено и някак си развълнувано.Нещо витаело в хола ,а то не знаело какво е.Не никой не го бил подготвил за това ,то можело да преодолява препятствия , да стреля,да скача с парашут, да води взвода на занятие

24

Fallschirmspringer

преди 6 години

Когато есента се уволнило и започнало да следва,продължавало да е все така срамежливо и плахо.Една зимна вечер прибирайки се от тренировки в къщи заварило,да си тръгва "кака" Ели ,позната и колежка на майка му от друга външнотърговска организация,била идвала два -три пъти през годините у тях.Знаел за развода и , за малката и дъщеричка ,за родителите дипломати.Момчето тръгнало да я изпраща, но по пътя само Ели говорила , а то по навик гледало в земята.Стигнали до кооперацията ,в която живеела Ели,било студено и тя го поканила да пие чай ,за да се стопли.Било приятно и хубаво подредено ,сипала м

23

Fallschirmspringer

преди 6 години

По време на "тъмния и човеконенавистен" едно момче.Произлизало от комунистическо семейство от горния край на средната социалистическа класа-баща АБПФК,нач.управление в едно министерство ,майка партиен член-главен счетоводител в една външно търговско централа.Учило се добре и спортувало не лошо.Момчето било много срамежливо стеснително ,когато говорило с момиче гледало в земята и се изчервявало. Когато дошло време да кандидатствува ,влезнало от" раз" в най-елитния факултет на ВМЕИ,а есента в школата за запасни офицери, а втората година,като старшина- школник в един парашутно-.десантен батальон

22

Алоооу, 22

преди 6 години

Каква собственост , кви 5 лева ? Никой на никого не е собственост , да не сте крепостни селяни ? В кой век живееш ? Ако обичаш и държиш на някого , дай му свобода !

21

Анонимен

преди 6 години

EDNATA E TVOYA SOBSTVENOST,A DRUGATA SASOBSTVENOST S MNOGO DRUGI.

20

Анонимен

преди 6 години

Аз не съм имал любовници, само съпруги. Не мога да кажа.

19

Бобчо

преди 6 години

Избора на съпруга е като да бръкнеш в торба със змии и да си избереш една. От торбата със змиите ще извадите два вида: първият са малки и отровни, тровят ви животеца постоянно и хапят за най-дребното; вторият са големи и ви се увиват около врата ви и душат докато сдадете богу дух. Има и трети вид, като моята например - хем се е увила около врата ми, хем ме трови ежедневно.

18

Коко

преди 6 години

С гаджето е добре , защото е само чук и чао. Тя Нети пере на.***. ни.те *** и чорапи, не ти готви и пр ангажименти.С гажето е до време , а със съпругата - за. всичкото време/ цял живот/.P.S Човек. се жени за старите години , когато си млад можеш сам и дори и любовница ще имаш.Когато. остарееш си желан само от жена си.

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Трябва редовно да сменяш гаджетата, за да ти се възхищават и прочеее, знаеш го. Иначе с всяка нещата стават като със съпруга. Защо тогава ти е съпруга?

16

Анонимен

преди 6 години

Затова младите вече не се занимават с кокошки. Оправяйте се сами, мили дами!Къш!

15

Анонимен

преди 6 години

Жените са жени, но са различни във всяко едно отношение. Дори когато правят любов. Когато се целуват в докосването в прегръдката. И в това са много различни.

14

Люси

преди 6 години

Потресена съм ,че по тази инфантилна , първобитна публикация е работил цял екин.

13

+++

преди 6 години

ОТ +++С 23 год. брак съм и с 2 деца(момче -на 22; и момиче - на 19/20). Жена ми вече е професор. Е пак има хър-мър. Когато се оженихме, не ни даваха повече от 2/3 год. брак. И аз като всеки мъж ходя в Еврофутбол, а ако се заседя в къщи - жена ми ме праща там, за да не и досаждам.Така, че успех на всички.

12

Анонимен

преди 6 години

До 7. Позна мъжът си от толкова коментари???? Искам да те познавам....

11

Анонимен

преди 6 години

Ти много я обичаш за това си и угаждал, така! А си възпитан благ човек. Имаш голямо уважение към жена си, освен че я обичаш. Мъжете които обичат и уважават, така угаждат.

10

Анонимен

преди 6 години

Жена ти в чужбина ли е? От колко години е там!?

9

+++

преди 6 години

Моята жена, като ми заговори, че не мия съдовете и не чистя - казвам й:- Има секс, има измити съдове, няма секс - забрави за всичко!!!Малко след като се оженихме, тя основно спеше , а аз чистех и миех съдовете. Един ден се върна от при майка си (аз бях се постарал да почистя). Влезе и каза: - Какво пък толкова, не личи да си чистил?А аз:- Така ли? А сега ти да видиш.? Палачинката ще се обърне!Сега й казвам:- Нали искаше да живееш в приказка: - Перем, готвим чистим - имаш я!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Жената ме ядосва и ме праща на м, айната да пия с приятели. Гаджето ми скъсва нервите, но оставам боязлив, разнежен в страстни любови. М, ама му стара и двете са жени, като пикат не клякат. А колко са различни!Изумително!!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Жената спи облечена. Гаджето ме чака гола. Жената вечно е уморена и няма време за тези неща. Гаджето още не ме е видяла и ще ме по бърка от любов. Жената мърмори и е недоволна. Гаджето ми се възхищава. Дори да сътворя свещенна глупост, жената ме отрича. Гаджето е удивено.Жената се сърди и не ми говори. Гаджето ми се цупи и ми върти номера. Но след два часа не може да не ми проговори. Едната жената ме иска! Гаджето ме желае.