52

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха..........е, разбира се че ще е ниска, около 70%!!! Къде ще се сравнява с нашата 35-40%!!!! Нашата е НЕДОСТИЖИМА!!!!

51

Анонимен

преди 6 години

Сащ,на двойните стандарти.И държава на престъпници,и пропита с кръв

50

Прокурора

преди 6 години

Hafen die WahrheitХа-ха ,а американците пускат ли външни наблюдатели ,а ?Буш как стана президент в последният момент и как охвърляха с яйца ,защото в честна битка спечели изборите,тъй ли ?Погледа си обърни и на Запад,а не само се дупи към Запада!)

49

Анонимен

преди 6 години

Кремъл се опасява, че избирателната активност ще е нискаАре, не мое да е ниска, толкова много джепане им снесе таваришчът! мьi велики!

48

Анонимен

преди 6 години

Никой не се съмнява в победата на Путин. Въпросът е с какъв резултат ще обявят, че е спечелил. Преди последните събития бих заложил на резултат 65% който би имитирал някакъв нормален уж демократичен изборен процес, но сега със сигурност ще е над 80-85% за да се демонстрира непоколебимата решителност на народа да стои зад вожда.

47

Професор

преди 6 години

И аз призовавам руснаците да не гласуват. Поне докато нямат за кандидат истински Държавник като нашия Генерал Бойко Борисов! Путин е вреден за Русия. Вреден е и за света с агресивната си и варварска политика. Да живее демокрацията. Да живее Сащ!

46

ПУТИН ПОБЕДИТЕЛ

преди 6 години

А АЗ ЗАЛАГАМ ЗА ПУТИН 99 ПРОЦЕНТА ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В НЕДЕЛЯ.

45

Анонимен

преди 6 години

Не е важно кой, как и колко ще гласуват. Важно е какви резултати ще обяви избирателната комисия. Залагам на 85% за Путин. Все пак трябва да демонстрира единство и сплотеност на народа зад партийното ядро.

44

Бае ви Прое

преди 6 години

А аз и брат ми ги призоваваме- не гласувайте за сухари и пияници друзя,мы когда снова ша си пием ракийцата с Путиным?

43

noFreeman

преди 6 години

хахаха ниска щяла да бъде - ще е над 75%, не като тук 29-30%...

42

Анонимен

преди 6 години

Стига сте писали глупости бе, Москва е един от най-опасните и неуредени градове в Европа, да не говорим за цените там, обикновенния московчанин даже не си и помисля да седне в заведение

41

Анонимен

преди 6 години

Борис Джонсън обвини лично Путин, че е издал заповедта за натравянето на Скрипал.

40

до 11-ия аноним.глуп

преди 6 години

"Кое му е хубавото на Москва....". За разлика от теб съм виждал Москва и не само центъра, виждал съм и други градове на Русия и пак за разлика от теб съм живял и на Запад. Малко градове могат да се похвалят с красотата на Москва и други градове на Русия. По красота и по мащабност.Да не говорим за богатствата, суровините и не на последно място и за диамантите. Голяма завист от векове ги тресе западните колонизатори. Няма да ги огрее и сега Каквито и постановки да си спретват.

39

Анонимен

преди 6 години

казват, че щели да гласуват 70%, от които 70% да гласуват за него, значи - само 49% ше го изберат. Че то легитимно ли е? )

38

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die Wahrheitза такива като теб се правят предавания от DW

37

Анонимен

преди 6 години

В неделя ще гласувам Крим никога да бъде бандеровски

36

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 31,"144млн население, 40 милиона крайно бедни по думите на Путин миналата седмица... кое и е великото?"Гледах по немски телевизия предаване за живота на руснаците в провинцията. Според самите руснаци, има градове в които няма ново строителство на сгради и инфраструктура от 20-сет години. Масата живеят в мизерия, нямат течаща вода, абе това което дават по руските телевизии е страшна пропаганда!

35

Анонимен

преди 6 години

На Путин хич не му дреме за вас можете да пишете тука до припадане хаха

34

Анонимен

преди 6 години

Вярно ли е, че тиквата щял да ходи в САЩ, ама друг път?

33

Анонимен

преди 6 години

Който иска да спечели изборите в боряшкиново, вобще не ме интерва.