Беден и много *** народ яде сланина и бял ляп щото в гените ми е написано че това е рънъ за надвили на масрафа си големци....черния ляп е за бедняците ха-ха-ха....
Е как ли са живяли хората без специалисти да им казват какво да ядат?Тоя въпрос ще ми отнеме съня довечера.Дядо ми, сутрин в 4 часа, закусваше буркан от кисело мляко с вино 0.5 л, домат ,краставица и пилешко или свинко месо и отиваше на лозето, което на 4 киломента от дома и беше 10 декара. Баби през това време ни месеше хляб изакуски и тръгваха.Доживя до 90 години. Всичко си произвеждаха сами...
И още 100 кила ракия и 20 кг.сланина.После ми ревете от инсулти и инфаркти.А и натоварвате здравната система която е в незавидно състояние.
До 6 АнонименИзказване пълно с абсурди. В белия хляб имало глутен. Извинявам се, но във всеки хляб и въобще в храни съдържащи жито и подобни на него растения съдържат глутен:))) И глутенът е вреден само за хора, страдащи от цьолиакия. Но важното е да сме био и веган:)
Месото е скъпо, затова българинът набляга на тестото.Да напишат по колко кила картоф, ориз и боб изяждаме.
не е верно ако ми се сьбере 1 кг св месо и 2 кг пилещко пак е добре един пенсионерне може да си позволи повече вода в св месо риба не купувам защото нямам довериена произхода и
Годишно на трапезата на българина: 45 кила месо и 90 кила тесто!