134

Володя

преди 6 години

Работа има като за целия китайски народ, но заплащането е като за целия албански народ.

133

Анонимен

преди 6 години

Как така се топим, нали сме колко години вече в ЕС имаме си демокрасия, кафенетата пълни, нема безработица, имаме " европейски" заплати и пенсии, икономиката е с ръст, заводите работят,износа расте , сега ще пазим народа и с полиция с частна охрана за по сигурно.

132

Анонимен

преди 6 години

До Софиянец-Та ние садим и картофи и домати и краставици и лук и прасета гледаме и кокошки и зайци и телета и пари вземаме и все не стигат за германски начин на живот....

131

Софиянец

преди 6 години

Аз взимам 1200 хилки на месец и ми дреме на оная работа.... В провинцията съдете картофи и се занимавайте със селско стопанство, какво ревете?

130

До 135

преди 6 години

Напротив-за едни и същи позиции и образование разликите между София и провинцията в заплатите са двойни.Жена ми е учителка в езикова гимназия в провинцията и получава 800 лв заплата, а в езиковите гимназии в София учителите вземат двойно.Всяка година от класовете на жена ми много ученици продължават да учат в чужди вузове.Значи добре ги подготвя.Ама на софиянки плащат двойно.И то става въпрос за държавни училища.България е разделена на София и останалите.

129

Анонимен

преди 6 години

Като не го даваш на катаджиите, ги даваш на Биби, а то е почти равносилно.

128

Пурко

преди 6 години

Стига сте чакали апокалипсиса, ами почнете наистина да работите. И като видите катаджия не му давайте автоматично 20 лв.

127

Анонимен

преди 6 години

Напротив от екипа е. Налива вода в мелницата.

126

Анонимен

преди 6 години

До 129г. Няма тъжна истина , за лесното и мекото пари не дават никъде по света - Учете за инженери , физици - и взимайте 3700лв.

125

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 130Стига с това образование! Нищо не значи образованието. Дипломите ги подаряват с пари или без пари. Важното е бройките във ВУЗ-те да се запълнят.

124

Анонимен

преди 6 години

Стрес, Несправедливост,Липса на морал,Корупция/тотална и всеобща/, Разпад на държавата и нейните основни функции,Смехотворно заплащане, Несигурност. всички фактори говорят за ГЕНОЦИД. На управляващите не им дреме на....шапката....

123

Анонимен

преди 6 години

Някой са добре в София. Както и в провинцията.

122

Анонимен

преди 6 години

Сърцето и ракът стават от "хубавия" живот, който живеем.Защо изнасят такива данни, след като никой от управляващите няма да ги вземе под внимание? След малко ще публикуват поредната пропагандна статия, че животът в Бг е супер, доходите растат, жизненият стандарт се подобрява, всички имат коли, имоти, пари в банките... Никой няма да увеличи МРЗ, няма да подобри условията на труд, да следи за почивните дни, отпуските, извънредния нечовешки труд...

121

Анонимен

преди 6 години

Нали сте много хубав материал , обиждате се като ви наричат Лош материал.. Като ви са много убави младежите дай видим колко места държавна поръчка ще останат незаети за Физика и Математика.. Всички ще отидат в УНСС на лесното..

120

До 127

преди 6 години

Това е тъжната истина . София е добре, останалата част от България мизерства.

119

Анонимен

преди 6 години

До 125 Сина работи същата немска фирма в София , заплатата му е 3700..

118

Циник до Мирослав

преди 6 години

Не те знам в "кой запад" си живял...но в последните години ми прави впечатление, че цените на основни продукти в България са ПО-ВИСОКИ ОТ СЪЩИТЕ В ГЕРМАНИЯ!Масло...колбаси..кисело мляко...портокалов сок..*** така е - в България имате висок жизнен стандарт!Богата работа!

117

До 122

преди 6 години

Адаш-аз не пропагандирам да се ходи в чужбина.Ама ги разбирам хората, които са в чужбина.Не знам откъде си ама аз съм от Пазарджик и тук работа няма или е ниско платена.Откриха наскоро немски завод и там заплатите са по 550 лв на месец.С тази заплата работиш да си платиш сметките и да се храниш.Така че избягаха хората по чужбина и там раждат деца.А младите са на един акъл на 20-25 години, на друг на 30-35.И аз се ожених на 38 години и имам 2 деца.

116

Анонимен

преди 6 години

До Мирослав Върна се защото на запад няма работа за икономисти .. Другите народи не искат чужденци началници.. А в България с чуждата диплома по икономика си с предимство и привилегии..

115

Анонимен

преди 6 години

Малкия и среден бизнес ще претърпят невиждани катаклизми, които ще доведат до финансови загуби. Много предприятия и фирми ще бъдат принудени да се обявят в ликвидация. Ще настъпи масова безработица и ще изчезнат и местата и яйцата от магазините. Ще ви направят яйцето за левче и олиото 8-10 лева. За това сега не се продава нищо не се трупат пари, защото инфлацията ще ги изяде парите сега се въртят. И не се купува нищо. Ако се купи трябва да е бързо оборотно с бърза възвращаемост.