24

Анонимен

преди 6 години

А като е Бойко не се краде ли, една обществена поръчка излезе ли наяве

23

гербер

преди 6 години

Бате Бойко ще управлява още дълго. *** да свикват. Такова ще е. Починете малко. Има време. След 15-20 годинки може и да вземете властта.

22

Анонимен

преди 6 години

Лебедева песен носейки шербет под ориенталски *** и джендърски охкания с икономически камшик за раята!

21

Анонимен

преди 6 години

Бсп я вкара 40 депотата я не Ще си гледат Бойко 4.5.6 мандат и ще скърцат с зъби що не могат да крадът

20

Анонимен

преди 6 години

Мачкай Бойко червените знамена

19

Анонимен

преди 6 години

Този дебел мазник така се е навел на Сикаджията, така му е подал най-тлъстата си част, че на човек му идва да повърне!

18

Анонимен

преди 6 години

Коремното хубаво не е лош пример... но да нашамари да кажем Путин барабар с жена му Медведев .... може и 15 годишния ми син .... Тук не става дума за атлетика а за президенство . Ако ставаше с въртене на лостове имамеси атлет медалист от 4 олимпияди да сложим него и всичко ще цъфне

17

Анонимен

преди 6 години

А защо още има монопол в България?

16

Анонимен

преди 6 години

Борисов КТБ ПОТУЛИ ТА ЧЕЗ ЛИ ?

15

избирател

преди 6 години

Браво за коремното на генерала, но ние очакваме от него да бъде Президент все пак.Задава се командировка в Русия. Ще го наблюдаваме.После ще го окуражим ако се е представил добре и ще го порицаем ако не е успял да се представи толкова добре.

14

Анонимен

преди 6 години

Ще си го изтърпите и 4 та и 5 мандат на никой не му трябвате огладнели БСП крадци другарю близнашки

13

Диди

преди 6 години

Последните пет години се наслушахме на ЧЕЗ и аз лично искам по-скоро да напуснат.Колкото до скандалджийката Нинова, ние ще я забравим още на следващите избори.

12

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Близнашки, Близнашки-ще ни обясниш ли ти професоре на нас неуките като какво е това нов прочит на историята и защо България е длъжна да бъде подготвена за нечии бълнувания...

11

кой го казва

преди 6 години

По мои спомени Февруари 2012 ЧЕЗ замери електромерите на 20 декември. След това на 30 януари 2013. Така хората платиха малка сметка декември и двойна сметка януари.БСП направи капитал и изкара хората на улицата. Бойко им каза - щом не ме искате, подавам оставка. След това министър стана автора на статията.Сега отново ЧЕЗ продава и отново БСП иска да увери обществото че има скандал.Къде е скандала? Че ЧЕЗ продава или че БСП се чуди как да намери повод да скандализира обществото?

10

Анонимен

преди 6 години

До спасение от злото 15Боже, че ти си по-чалнат и от симеонов!!! И въобще КАКВИ КОМУНИСТИ ви гонят 30 години след ПРЕВРАТА????? ИСТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ СА ГИ УБИЛИ ОЩЕ ВЪВ ВОЙНАТА! Всичко останало е БОЯ!!!! А най-противните са в цветарската партия, там са най-големите пребоядисани!!! А се правят на по-светии от Папата!

9

Анонимен

преди 6 години

Да де разбрах, че няма да има трагедия в резервата.

8

спасение от злото

преди 6 години

М чи аз не харесвам Борисов. Аз гласувам за него защото не искам комунистите.Аз не виждам алтернатива в десните защото те не могат да се отърсят от шпионите които са инфилтрирали редиците им.Засега само Симеонов дава нишан за алтернатива.

7

Shark

преди 6 години

Да, и после пак си го избирате с мантата че другите са комунисти. Не схващате че всички са комунисти и че ГЕРБ е отрок на БСП (БКП). Ако някой мисли, че не е така е в много жестока заблуда. комунистите в България не са слизали от власт и точно затова сътвориха СДС, после ГЕРБ, за да властват вечно, а вие да ги избирате и да се пулим едни на друг.

6

Анонимен

преди 6 години

Лебедово езеро, трето действие - Убиват черниьо лебед Бокодилия. Публиката става на крака и ръкоплещи!

5

Шопо

преди 6 години

Всички знаят,че Бойко Б. е проект на Луканов Сие...Малко му остава,но дано го оставят жив ,а само да приберат парите му...