130

Анонимен

преди 6 години

А бе закривач, опитай се да закриеш фирма с милиони дългове, то така ако ставаше всеки щеше да взима заеми и да закрива фирми.

129

Анонимен

преди 6 години

До *** до 134А аз бях в трети клас, когато се мъчех да са не науча да не мразя хората, за да не ме мразят и те.Медиите отново се нахраниха с човешката нищета, гарнирана с безкрайнто мрънкане по форумите на иначе успелия и заможен ***.Жената е в пъти по-оправна от тебе, защото НЕ СЕ ОПЛАКВА НАЛЯВО И НАДЯСНО ВСЕКИ ДЕН.Още има да плащаш....

128

За закриване

преди 6 години

Ако са на нейно име защо не отиде в нап и не ги закрие...Очевидно жената е социален ***, жалко за децата...

127

Анонимен

преди 6 години

До *** до 139Определено имаш нужда от псюхотерапойт, превери в кранкенкасето, би трябвало да го покриват, иначе защо им плащаш само вноските. Впрочем жена ти още ли се мъкне с оня турчина от Дармщат, или ти може би дори и не знаеш...

126

Анонимен

преди 6 години

...Димитър ѝ помага да не се срине напълно...___Като и прави още 5 деца който дори не е признал като баща а се водят на нейно име.гОлема "помощ",гОлем "помагач".

125

Анонимен

преди 6 години

Ако Веска на 16 години не беше отишла в Германия да си вири краката а беше залягала над образованието си,сега на 39 години щеше да има професия,пари,съпруг и две учещи се деца,а не 7 деца по институции,някои вече задомени,едно осиновено и още 5 за осем години.Ако беше наблягалана образованието си никой нямашеда може да я накара да подпише нещо с което и "подарява" фирми.

124

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникБе ти хубаво си разказваш детството и историята на твоя живот в интернет и случките с твоя татко и черниците, ама за това си има психоаналитици и терапевти, тука нема полза, все по-зле ставаш, кранкенкасето не покрива ли псюхотерапойт?

123

Не е пич!

преди 6 години

Няма значение от какъв етнос си, когато не си образован.

122

Българин

преди 6 години

Малко ме интересува, че някой си подписвал прехвърляне на фирми на негово име и сега има задърлжения за милиони. Аз съм си оправил живота, имам дом, високи доходи, банкова сметка, две коли, къща, пътувам и прекарвам отпуските си в чужбина със семейството в престижни курорти, мога да си отглеждам децата и не правя по 12 деца. Като е неграмотна и не се е кфалифицирала да научи малко фирмено право и подписва без да гледа сега ще си носи последствията, има си закони при демокрацията.

121

до 131

преди 6 години

Така е незнанието че нарушаваш законите не те оневинява.Въпроса е че тя не е основен организатор, а държавата абдикира да търси организатора при условие че има жертва, ще кажеш че е нормално защото то тези 3 милиона част са в съдебната система като бонуси, част от тях в даннъчното като бонуси,дала който държавата си взима да не търси виновника е прибран.Но изглежда че само на мене ми се струва че има нещо нередно тука.

120

Анонимен

преди 6 години

До *** до 127Циник, веднъж говорих с теб за синовете и как да ги възпитаваме. Аз поне си спомням...избрах си ник Никой. Държа си на думата.Не съм теле. но и това, което пишеш не те прави повече човек от когото и да е.Прощавай.

119

Анонимен

преди 6 години

До DiesIraeДезире, тази жена е продукт на нашето общество, не на марсианците...

118

Анонимен

преди 6 години

Всички, които подписват си носят последствията, без значение колко деца имат. Като опре ножа до кокал започват: Аз не сАм знаЯл, нищо не ми дадоа. Как иначе ще се научат да не участват в схеми?

117

Анонимен

преди 6 години

44. Тогава и те ще Му отговорят и кажат: Господи, кога Те видяхме гладен, или жаден, или странник, или гол, или болен, или в тъмница, и не Ти послужихме?45. Тогава ще им отговори и каже: истина ви казвам: доколкото не сте сторили това на едного от тия най-малките, и Мене не сте го сторили.

116

DiesIrae

преди 6 години

До 127 Това, че имам лично мнение и не искам от моите данъци да се изхранват индивиди които не са част от обществото (за да си част от общество то ти трябва да допринасяш с нещо за него, било то с трудът си или данъците си) не ме прави лош човек. Напротив - прави ме загрижен за бъдещите поколения и очевидно за разлика от теб все още имам инстинкт за самосъхранение както и, че ценя собствените си пари и труд. Ако зависи от мен 1ст. няма да се дава (без значение от етнос) ако не е данъкоплатец.

115

Анонимен

преди 6 години

Тежко и горко на нормалните работещи хора!От едната страна ги цоцат чорбаджиите, от другата - ***! ОХ!

114

Анонимен

преди 6 години

До *** и Дезире, Уважаеми господа, надявам се, че се чувствате големи мъжкари като "ритате падналия" в случая жена. Още повече тя няма как да се защити.Нядавам се довечера да си легнете до съвершените си съпруги и деца, доволни,че сте си изпълнили гражданския и .....човешкиD дълг.

113

Анонимен

преди 6 години

До Бял БългаринДецките ги дават по Канал 1Помощите за деца трябва да им спрът

112

реалист

преди 6 години

Готови сме за Шенген. Един ден тази жена може да има още 640 мил. лв дълг от ЧЕЗ.

111

DiesIrae

преди 6 години

До 120Не са защото бащата е ром!До 119Ти хубаво имаш оръжие, но като ти дойдат 20 какво ще правиш? Разберете, че скоро няма да има спасение от тези. Те стават все повече и ние си копаем сами гробовете като ги издържаме и по този начин ги насърчаваме да се множат още и още. Скоро когато няма достатъчно данъкоплатци политиците ще си набият камшика, и ще ни оставят сами да се борим за оцеляване в дивия запад - като ги оставят без помощи познай какви зверове ще станат!