79

Иванов

преди 6 години

До Анонимен 86Ингилизите са по глупави и от гъбено семе.

78

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 86: Англичаните не са глупави, но тази провокация, която сега раздухват срещу Русия е съшита с бели конци. Просто сред тях още има хора, които гледат на света като на периферия на Британската империя. А тия времена отдавна са отминали.

77

до 74

преди 6 години

Полицията в Германия не може да е получавала жалби от жената на Путин, защото той е живял на територията на руското посолство, а там германската полиция няма право дори да влезе, а камо ли да разследва домашно насилие ;))))) А и човека не е водил жена си на работа, както ти може би си мислиш ;)))Работата му не го е позволявала ;))

76

Анонимен

преди 6 години

Руските *** сега ще ни обяснят колко е велик Путин и колко глупави са англичаните.

75

ognyanz

преди 6 години

Глупава работа на британците, откъдето и да я погледнеш. Този двоен агент Сергей Скрипал е бил осъден в Русия на 15 години затвор и след петата година е помилван и му е разрешено да емигрира във Великобритания. От какъв зор точно сега преди президентските избори в Русия ще искат да го ликвидират.Добре че Великобритания напусна ЕС и сега европейските държави не са толкова обвързани с нейните пропагандни кампании.

74

9К51

преди 6 години

Бабич_ката с капелата по-добре да се наляга парцалите ... голям праз, че ингилизите нямало да отидат на световното по футбол! Без никакви доказателства се обвинява една държава, със същата "сигурност" може да се обвини и Украйна, всички бивши републики на СССР са разполагали с формулата за производството на Новичока. Този цирк, който се устройва от Лондон, няма да доведе до нищо хубаво!

73

Анонимен

преди 6 години

Я,сдуханите ингилизи раздават ултиматуми на Путин.Абе,мишки проскубани,Володя не за 24,а за 2 часа ще ви изпари ако иска.Налягайте си парцалите,та да не потънете като Атлантида.

72

Шарл Ла Тан

преди 6 години

Гардиън: Възможни мерки на Лондон срещу Москва - Тереза Мей ще се самоизяде от яд пред руското посолство в Лондон. В знак на протест.

71

пехотинец

преди 6 години

Варварската брутална кървава диктатура на главатаря Путин отново показа жестокостта и гаврата си с човешките същества! Тереза трябва веднага да изпрати ескадрила Тайфуни с ядрени бомби в посока Кремъл! Светът трябва да се избави от сатанинската хунта!

70

Анонимен

преди 6 години

Първообразът на бойното отровно вещество с което е отровен Скрипал е създадено от Великобритания! Кой ли всъщност е отровил Скрипал? И кога Великобритания ще даде проба от веществото с което е отровен Скрипал на руските власти?

69

Анонимен

преди 6 години

Е защо е цялата дандама, какво странно е станало? Нали е бил шпионин на собствената си страна - шпионите ги разстрелват!

68

Анонимен

преди 6 години

До 75 анонименЗащото цялата англия е държава на престъпници от световен мащаб

67

антисоросоид

преди 6 години

До 68 антипутинрано днес си се дрогирал бе ! или те държи от снощния наркогейпротестърски купон ?

66

Анонимен

преди 6 години

Ааааха ха ха ха ха . Поставила ултиматом на Русия ! Абе къде е тръгвала тая англииска па ча вра ? Гикой неможе да поставя ултиматоми на Русия още по малко пък пропаднала англия.

65

анонимен

преди 6 години

защо ли всички престьпници по света получават полит убежище в англия защотопарите не миришат и сега за какво пискат предателят е настьпил някьде мотикатаи си го е получил тази т меи ще завьрши като м тачьр в лудница може ли да етолкова глупава

64

до 70

преди 6 години

1. Това е мъж, който редовно е пребивал жена си---поне 2-3 пъти има жалба на бившата съпруга на Путин до полицията в Германия за домашно насилие. / аз лично не уважавам такива мъже, а Вие?/ 2. Типично е за малките, ниските и малтретирани от детството хора - да имат комплекси. Не случайно Путин тренира от малък - реакция на малтретирането на което е бил подложен, като дете. 3. Случаят , когато пуска куче на госта си Меркел, като знае за нейния страх от кучета - говори за комплекси и съдизъм.

63

Анонимен

преди 6 години

Сега ще усетят ингилизите от първа ръка какво е да играят самостоятелно, без да стои ЕС зад гърба им. Срещу Русия не могат да направят нищо съществено, няма да намерят подкрепа, освен символична, нито в САЩ, нито в Европа. Съвременните държави са обвързани икономически като свински черва. Да, GB е мощна държава, член е на НАТО и т.н, обаче световната им роля вече не е същата. ***..ната им, нали драпаха да напускат съюза.

62

Още малко

преди 6 години

По същият начи англичаните убиха Георги Марков ,а малко по-късно обвиниха нас за опит за убийството на папата

61

М да

преди 6 години

Както виждате вината е хвърлена без разследване без нищо. Нито са представени доказателства . Нито на Русия е изпратена проба за анализ-както е по международните договори за химическо оръжие.....Никой не иска разследване .Класическо актовно мироприятие на западни тайни служби вероятно с участи на някои хора от бивши републики от СССР

60

Иванов

преди 6 години

UK: Ако сега не ни мине номера и с втория труп на руснак ще продължим да знаете до успех.