7

Анонимен

преди 6 години

Иначе къщи,коли и харчалък пък балъците да работят ми работете вие на запад е така.

6

Анонимен

преди 6 години

до 1 идеята на синдикатите е не да те мотивират да работиш, а да те мотивират да се регистрираш като такъв за да могат да си водят техните бази данни.Поне така е описано по горе.Защо е необходимо това не е обяснено, явно си имат техните неофициални цели.

5

българина

преди 6 години

всички говорят че няма хора и трябва да се внесат! ами произвдете ги бе! едно време как имаше, някой ги е родил, отгледал и изучил! а сега политиката е да се разруши семейството а хората да се внесат от бл изток и африка! а жените да правят кариери! да видим дали това няма да доведе до нови революции, еврейски лан за смазване на белия човек

4

Анонимен

преди 6 години

Ей сега почваме да обяваваме заповядай при нас на работа дрогарю синдикалист. Имаме място за чистач, ще се справиш ли или си със няколко купени дипломи и тази работа е твърде недостойна за твоята височайша особа.

3

Минимум 1000

преди 6 години

Е ,ние отиваме на работа само за 1000лв и то чисти ,а започваме да поработваме от 1500 лв ,а се трудим само при 3000 лв ,а то иначе как тъй ще ни подиграват тез пишманбизнесмени.

2

Анонимен

преди 6 години

А нима бизнесът не обявава свободни работни места според синдиката. Задъжително някой ще обяви нещо на марта у сряда. А бизнесът иска да спре да плаща заплати на синдикалисти-*** и държавната администрация да се намали драстично и ДДС да падне със 3 %.

1

Анонимен

преди 6 години

Ще съм мотивиран, ако има адекватно заплащане и условия за труд иначе си "работете" вие!