17

ss

преди 6 години

интересно дали щеше да го оправдае съда ако не беше бившо спец ченге? а обикновен човек.

16

Колело ...

преди 6 години

Трябва да се изпотрепем по улиците за да освободим место на колоездачите .Смърт на автомобила да живее велосипеда !Велосипедисти с палки не съм виждал още нито боксьори с велосипед .А някой кара колело ...

15

до 15

преди 6 години

Бивши спортисти е много силно казано . А колкото до въпроса с пистолета , по принцип когато не ти е в касата трябва да е с теб . Няма значение какво е решил да прави , факта че е законен прави носенето му по всяко време ок .

14

Анонимен

преди 6 години

Много неща се промениха в Бургас след смъртта на Рижата ,така че Лисичков заслужава да е почетен гражданин на града .

13

Анонимен

преди 6 години

Заради едни бивши спортисти загинаха много хора .Hе ги познавам и не ме интересуват, но не всеки се разкарва със пистолет в джоба накъде е пътувал със моторетката тоя във въпросният ден с патлак в джоба спестени са ни доста подробности.

12

Циник

преди 6 години

Една мутра си намерила майстора!В САЩ щяха да наградят полицая.Една мутра, която вече никой няма да пребие по пътищата на страната!

11

Неа

преди 6 години

Да ,но се говори , че сина му е бил наркоман . Така се говори ... Не го познавам , просто го чух от няколко места.

10

Неа

преди 6 години

Даже трябва да го обяват за национален герой ! Браво !

9

Perry

преди 6 години

Както казахме и по друг повод - доктори, кметове и т.н. на територията убийци нма - наште не са убийци

8

Макар и..

преди 6 години

..с ужасно закъснение - едно справедливо решение на съда!

7

Сгрешена политика

преди 6 години

Трябва да се забрани на хората да карат автомобили, засечките и жертвите на пътя станаха много, автомобил и мотоциклет да се разглеждат като оръжия и опасни за живота и здравето на хората. Искаш книжка, но и подписваш, че ако караш пиян или със превишена скорост лежиш доживот или сядаш на електрическият стол така ще се реши също проблеа със замърсеният въздух и паркоместата 1 млрд китайци се движат със колело и вие ще се движите като не можете да шофирате без да се изтрепете.

6

polvo

преди 6 години

"Невинният " ''човек'' ''RIGATA" e бил в компанията на Т. Антонов при нападението над Лисичков. Интересно - за тези почти 9 години след ''случката'' Т. Андонов какъв ли криминален актив е натрупал? Иначе казано - Ако Лисичков беше неутрализирал до второ пришествие и ''невинния'' ''човек'' Т. Андонов с колко би облекчил работата на МВР и прочие правоохранители и правораздаватели?

5

кофти

преди 6 години

"Минали са почти 9 г., а преди 3 г. Лисичков губи сина си при странни обстоятелства. Момчето е открито мъртво в квартирата на баща си в София."...случайност? изглежда като да са си отмъстили.

4

Нов

преди 6 години

И как да търсиш правосъдие от властта. Тоя поне имал късмет да живее 9 год. че да го дочака. Колко надници са вървели през тези 9 години

3

Andreshko

преди 6 години

Ако разрешат свободно носене на оръжие,с това което имаме под косите,много бързо ще станем два милиона...

2

Караибрахим

преди 6 години

Може би оръжие трябва да се даде само на хора с висше образование, нерелигиозни, със семейство, работа, психически устойчиви, спокойни, добри и прощаващи харакетери.

1

Бранник

преди 6 години

Има късмет, че убития, не е *** и или крадец.