72

Анонимен

преди 6 години

Всичката ни е наред давай да се занимаваме с кисело мляко

71

Pa sme prrodadeni

преди 6 години

До Анонименпродадени сме...ама незнаем още.

70

Анонимен

преди 6 години

Друго няма? А къде е промишленост?

69

Луди

преди 6 години

Ем, бива пак само девет (9) години са си чоплили носа нашите хубустници с големите претенции, заплати и коли :) другите държави не спят, те ще свършат и нашата работа

68

Анонимен

преди 6 години

Така ми омръзна да слушам за фета и йогурт.

67

Миро м...и Калинка И

преди 6 години

Миро м...и Калинка Илиева си скубеха веждите и вадеха очите

66

месара

преди 6 години

та ние отдавна не ядем българско мляко и сирене, нали "големите" дойдоха и ни научиха да ядем" мляко" от сухо мляко и "сирене" с полмово масло! тук вече всичко е внос, пълно с химикали. тия същите "големи" забравиха кога точеха лиги като видеха български продукти - най вече мляко и сирене, тогава не се интересуваха бай пешо къде е пасъл стадата, мандрите дали са били с ЛЕД осветление, дали на кравите им е пускана музика та да дават повече мляко, бай пешо дали е заклал агнето по хуманен начин.

65

бай х

преди 6 години

Кои са тези чиновници които са дремали , къде са им оставките и наказанията ???

64

Анонимен

преди 6 години

В БГ.има ли нещо което да не се е разпродало на чужденци.Мисля че няма.На края като няма нищо за разпродаване да ни продатат и нас обикно-венните хора за роби.

63

Баш Ънгличанин

преди 6 години

До АнонименЪнглийско, ънгличани?? И този *** дойде, и даде мнение.

62

Анонимен

преди 6 години

"В момента има толкова много и качествени млечни продукти колкото не е имало никога."Избери си няколко марки кисели млека от пазара и се опитай да ги използваш за закваска и ще се убедиш колко са истинските млечни продукти на пазара в момента.

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 49Какво точно да патентоваме, като то не остана вече истинско кисело млако и сирене?Айде бе?В момента има толкова много и качествени млечни продукти колкото не е имало никога.И сега не започвай с едно време колко животни имало, че сега една крава ако дава под 20л мляко се праща в транжорната а навремето една крава в ТКЗС даваше 4-5 литра на ден.И още нещо.Я ми кажи защо внасяхме от Украйна 450 000т(не няма грашка) четиристотин и петдесет хиляди тона сухо мляко от Украйна.

60

до Лизимах еди кой с

преди 6 години

Лизимах, благодарете на западноевропейците за измислената си история! Няма две мнения сред сериозните историци, че миналото на съвременните български земи е укривано чрез удобно измислена версия в полза на гърците! Лизимах, имам въпрос: Къде е открито най-старото обработено злато в света? Гърците са толкова смешни колкото и македонците, с тази разлика че са по-агресивни. А ние, настоящите обитатели на тези земи, сме мърлячи!

59

Анонимен

преди 6 години

Дори и да кажете на някой чужденец, че киселото млако е българско или бялото саламурено сирене - няма да ви поверват, защото тези неща отдавна са патентовани от гръцки и турски фирми и се продават като гръцки и турски продукти. Ако заявите че са български изобретения, ще си помислят че искате да си припишете чужда слава и ще ви се изсмеят.

58

Заспал

преди 6 години

Аман от заспали българи.

57

Анонимен

преди 6 години

До Лизимах КассандерА овците от къде ги взимате? И за тях ли патент искате? А тревата с която ги храните? Сещам се за призива на Христос "Изгонете търговците от храма" Човешкото тяло е храм, а търговците го ескплотират от алчност...Вече и лекарите станаха търговци.

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 55Гърчолята отдавна ни откраднаха и млякото и сиренето. На запад ги знаят като Greek cheese и Greek yogurt.И, кой е виновен, че великия *** го мързи да си мръдне пръста?

55

Анонимен

преди 6 години

Гърчолята отдавна ни откраднаха и млякото и сиренето. На запад ги знаят като Greek cheese и Greek yogurt.

54

Венета

преди 6 години

Спомняте ли си този стих: "Има време каза Кито, много дни са в този срок и по улиците скита, не поглежда, не прочита Кито новия урок"? Няма време! Не днес, преди години това трябваше да се случи! Но поради това, че близки, познати, и родственвеници са на възлови позиции, които определят битието на България, независимо дали могат или не могат, а 99% от случаите не могат, българите сме на този хал. Много са странни, хората, които нямат качества, но със зъби и нокти драпат за отговорна позиция.

53

Лизимах Кассандер

преди 6 години

Когато Гърците сме правели сирене и мляко от овце и кози, още от времето на Одисеас на остров Итака, които е бил фамозен и известен с овчето си и козе сирене...вие балгарите не ви е имало на планетата .