50

Анонимен

преди 6 години

Новият закон за Частната охр.дейност е изцяло лобистки! Защитава интересите на т.нар."колежи" по сигурност и охрана-които не произвеждат мутреещи се "колежани" срещу сркомна годишна такса от няколко хиляди лева!С две приказки-узаконяване и възкресяване на мутро-барока!

49

НЯМА ДЪРЖАВА

преди 6 години

Като няма държава, има държава в държавата!Освен това времето ще осмисли нуждата от частна охрана на урбанизирана територия - просто след 10-15 години на всеки километър ще пъплят взодове от хищни *** братя и тогава някои квартали и метности, населени с по-заможни граждани ще се охраняват ЧАСТНО. Ама какво да се прави като всички вардят ЕЛЕКТОРАТА...

48

ДОБРЕ

преди 6 години

Добре че Закона се забави - ГЕРБ го бяха приготвили да се гласува по времето на Плевнелиев . Браво на БСП - защитиха Цялостта на България .Браво Президенте - защитавай Народа .

47

Анонимен

преди 6 години

ДАНС да мине на починение на Президента,както беше преди време.

46

БЪЛГАРИЯ

преди 6 години

В Интернет пише че България е на Първо място в Света по отношението на 1 Полицай отнесен към броя на Населението - на 100 българи се пада по 1 Полицай .Ако включим Армията , НСО , ДАНС ще се окаже че на всеки един Българин има един Българин Ченге .Това го нямаше по времето на Бай Тошо .

45

Анонимен

преди 6 години

Аз имам клаустрохобия към хора с униформи, полицията ми нарушава правата и наличието на полиция е чист расизъм и сексизъм моля веганите и БХК да вземат мерки.

44

Анонимен

преди 6 години

президентче то държава няма а само една жалка територия със затихващи функции

43

Колев

преди 6 години

Страхлив плъх! Анти-българин и българофоб! Предател на всичко българско! Срам и позор,че го избраха за този пост!

42

Анонимен

преди 6 години

На мястото на Радев бих се отказал от охраната на НСО и бих възложил охраната на полицията - редно е системата за сигурност за политиците да е същата, каквато и за останалите граждани - полиция. Това ще е силен морален жест от страна на президента, а така е и в цяла Западна Европа. Тук политиците си създадоха за собствени нужди НСО - добре финансирано и задоволено с всичко. Не е нормално да имаме две държави - една перфектна за политиците и друга мизерна за останалите граждани.

41

Така е

преди 6 години

Както винаги реалистично изказване. Имаме си свестен президент.

40

Анонимен

преди 6 години

До 37. Това, че проблема се констатира от някой някъде по форумите и че се констатира от президента са много различни неща. Бъди сигурен, че ония в управлението на държавата ги боли от констатациите на Радев. Много биха искали никой да не им мъти водата като отбелязва публично гафове и далавери. Президентът наистина няма много власт, но ако има авторитет, констатациите му имат особена тежест, което се случва с констатациите на Радев.

39

Анонимен

преди 6 години

До Това президент ли е? Как ви плащат за копи-пейст не знам.

38

Анонимен

преди 6 години

Закон за гарантиране правата на мутрите.

37

Анонимен

преди 6 години

Прав е, с този закон държавата ни казва "който има пари да си осигури сам сигурността с частна охрана". Който няма пари, май.ната му. Тия във властта си създадоха лична гвардия - НСО, и оттук нататък не им пука за никого.

36

Това президент ли е?

преди 6 години

Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?

35

Анонимен

преди 6 години

Радев само констатира това което всички го знаят.Неговата задача е да не се принизява до най-обикновен форумник ( защото това се нарича чист популизъм ), а да предлага решения, рационални решения - конкретни и осъществими, а не общи, отвлечени, кухи клишета !

34

Башка Луд

преди 6 години

Какво държавата? Коя държава...то токова нещо няма от сума време, та да абдикира!Има територия, обитавана от търпеливи непукисти, алчни, крадливи политици и команчи, непризнаващи ни власт, ни закони!Скоро ще има частни милиции или просто униформени банди, които ще взимат рекет от домакинствата!

33

Анонимен

преди 6 години

Той Румито само с жина си е съгласен и с нищо друго ни му съ сърдети !!!

32

Анонимен

преди 6 години

Радев, след саморазправата на КГБ ченгето в расо над тебе, твоята дейност де факто е сведена на нивото на омбудсман, но понеже България вече си има такъв, Президентството става напълно излишно.Като лобист на ВВС'то ти можеш да си откриеш частно бюро срещу руското посолство.

31

Кварталния на Обеля

преди 6 години

Айде тъкмо вдигнахте заплатите на МВР-то сега пък не работило МВР-то