246

Анонимен

преди 6 години

Ще пострада Русия защото няма от какво друго да се издържат освен от суровини !

245

Анонимен

преди 6 години

Русия

244

Анонимен

преди 6 години

Турция се опитва да цака Европа по всички направления,включително и с газа,а също и други държави искат да хванат Европа в ръцете си и продават скъпа газ и нефт,трябва да построим Южен поток на всяка цена!Европейците и България трябва да продължат строежа на ЮП,ако не искат да целуват *** и стоят с вързани ръце!

243

Свободният

преди 6 години

не мога да знам колко би струвал до дома ми но знам че Турция като страна е кушувала на 110 долара м3 . ти прецени-----------------това го написах аз и после мълчание , защо когато се стигне до конкретика троловете се изпаряват

242

трябва алтернатива

преди 6 години

Скоро Русия няма да има възможност да изпълнява доставките си защото евтините концесии в бившите съветски републики изтичат. Новите концесии ще са на нова цена.Едва 19% от руската газ произгожда от руската федерация.

241

банкялийски айдук

преди 6 години

До да ги е ядЩях да умта от яд , ако не мебеше ъморил от смях с този пост .

240

Спирайте да ви видим

преди 6 години

тогава! По тръбите на Запад тече сиво гориво, но в обратна посока текат милиарди в банковите сметки на Кремълските господари ! И не на последно място- тази руска газ, да не би да е " Като Слънцето и въздуха за всяко живо същество"? Светът е оцелял хилядолетия и без руска газ!!!

239

Анонимен

преди 6 години

До да ги е яд "Тази година България председателства ЕС"...ХАХАХАХААХХАХААХХАХААХАХАХАААААААААААА..................

238

грешка

преди 6 години

До запалянкоБългария ще си вкара автогол.

237

да ги е яд

преди 6 години

Ревниви и злобни. Направо се касат от яд. Тази година България председателства ЕС и направо вият от злоба. Спомнете си как започнаха годината с убияство на цяло българско семейство. Това е за да ни напомнят как са депортирали българите от Балкарската ССР. Как са прекръстили българите на тататри и как са ги натирили в целината и въобще примерите нямат край.Нали ги виждате какви изказвания правят и какви предавания по телевизията правят.

236

Свободният

преди 6 години

270 Бъди спокоен , Габон като френска колония се стремят към Европейския съюз и имат едно предимство пред нас , ЗНАЯТ ФРЕНСКИ

235

Анонимен

преди 6 години

До Свободният 257Не съм чул Габон да се стреми към ЕС , 95% от габонците вероятно и не подозират , че същестува такъв съюз, но това не им пречи да живеят по-добре от нас и то само защото се пребориха с корупцията .

234

наблюдател

преди 6 години

Те не са българи.

233

Свободният

преди 6 години

Знаете ли кое е *** , не знам дали в този скапан сайт следят но във Фейскбук следят кой какво казва и онези от Моксква са много ревниви.

232

Свободният

преди 6 години

265 Глей кви *** , само българи могат да бъдат такива ***. Ти им казваш че ще пада цената , те слагат минуси

231

Свободният

преди 6 години

не мога да знам колко би струвал до дома ми но знам че Турция като страна е кушувала на 110 долара м3 . ти прецени

230

вятър на промяната

преди 6 години

Моите предвиждания са че руската газ ще понижава цената си.

229

запалянко

преди 6 години

Путин ще си вкара автогол.

228

Анонимен

преди 6 години

До СвободниятГотов ли си да се обзаложим колко струва доставен руски газ до домът ти и колко струва американския?

227

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До СвободниятРазвива се България - спор нема. От 28 място по стандарт на живот през 1988 до 128 през 20014 г. Това е по данни от ООН ! 9 милиарда долара външен дълг през 1990 г до 57 милиарда евро през 2017г. 93 милиарда долара ДМА през 1990 г. до 3 милиарда евро през 2017 г. Направо космическо развитие риаш ли !