34

Анонимен

преди 6 години

Чета коментарите за парите и ми е едно приятно и "възвишено" някак си.Толкова глупави хора като вас няма как да не внесат РАДОСТ в душата ми.Няма как да не съм БОГАТ при толкова глупави индивиди.А Гришко го чакам да започне да "инвИстирЪ" та да му прибера кинтите които определено не му отиват.

33

Анонимен

преди 6 години

Гледа си живота човека и когато може играе. Други пък и това не могат да стигнат.

32

Анонимен

преди 6 години

МУ-ХА-ХА!!!Завърна се към класиката "Първи кръг".Казах ви още миналата година!!!Свършиха късмдетлийските жребии, контузените противници и БЕЪЗЦЕННАТА подкрепана Найк с която много от троп играчите спираха участието си в турнири които играеше ***."Господин за един ден" и "Тя танцува едно лято" това е историята на Груйо от Аскьой.П.П. Да те бият и дедовците с бастуните си е РЕЗИЛ.

31

Анонимен

преди 6 години

Потресе ни се вече този Григор, какво ни интересува, че всеки ден ни го натрапвате.

30

Анонимен

преди 6 години

Струва ми се , че има синдрома ,, Божинов"

29

Perry

преди 6 години

Ако не е григор ще са пулеви, тирето цска, лудогорец, наско раеви т.н., но те не харчат нашите пари. За *** и зимната олимлиада - мълчанието на агънцата, за председателката му също - тук се харчат за какво ли, бюджетни пари.

28

Анонимен

преди 6 години

до 47 Проблемът му е не само хасковският манталитет и това че неебава България, а и в това че се помисли за велик тенисист след като няма грам основание затова. Стигна 3-ти в света след като са контузени Вавринка, Нишикори, Джокович и Мъри. Логично е балонът Григор да се спуква от класни играчи като Вердаско макар и в напреднала възраст.

27

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо но Григор не можа да разбере едно, ние българите в тези лоши времена имахме нужда от пример за успех, извоюван с труд и лишения. Той беше на път да бъде наш идол, надежда, че с труд и постоянство се постига успех и народно уважение. А той страхливо и неуверено мина покрай България, покрай тази надежда и замина в неговия свят.Журналистите и феновете му дадоха слава и уважение в аванс, за което явно не е узрял.Жалко, че пропиля всичко. Незрялостта му е проблема, хасковския манталитет.

26

Shark

преди 6 години

До 42. Много точно го каза. И аз съм на същото мнение. Да е жив и здрав, да си харчи парите, но наистина си остава *** от Аскоо. Те хората отдавна са казали - От *** чепик не става. Но, пак казвам, да е жив и здрав.

25

Анонимен

преди 6 години

Това момче отдавна не ме интересува!!! Само като го чуете как фъфли, някак си страхливо, разбирам, има неувереност и пейзанското от Хаскьой си живее в него. Да в жив и здрав, 100 милиона да има, негови са, изработил ги е. Сякаш го в срам, че е българин. При положение, че е един от най-добрите, защо такива незряло поведение, такъв видим провинциализъм? Не го гледам повече, мое право е! Всеки има право на мнение.

24

без злоба

преди 6 години

Съдбата си знае работата. Той (Григор) се подигра с българите , като отказа с измислени причини да играе у нас, че как той е величие,а сега се окайва."Пази Биже сляпо да прогледа"

23

Анонимен

преди 6 години

от 36 за 40 години ..не 50 години живот 20 милиона долара? Я да ги разделим? Прави по 1400 долара на ден. Викаш с 1400 долара на ден и да не плащаш за наем или хотел( ако имаш жилище там) няма ти стигат? Я пак!

22

Анонимен

преди 6 години

до 32 Айде смотаняко изчисли колко са разходите на ден на Хаваите, ако имаш собствено жилище за 1 милион долара. Викаш за 50 години 20 милиона долара няма му стигнат на тези острови да лежи на плажовете им? 500 долара на ден няма да му стигат викаш да лежи на плажа? Не думай?

21

Анонимен

преди 6 години

Как го подкрепяхме това момче, дори се гордеех с него, казах си, узрял е, стана боец като Федерер, ще жъне успехи. Но като го видях как дойде като мишок в София, как му се радваха децата и феновете, кск излъга, че е контузен и не игра на турнира. Върха беше когато журналист от БТВ го чакаше, уважително го питаше за намеренията му, а той бягаше страхливо да се замуши в колата. Тогава разбрах, защо рускинята му би шута, с мишоци като този не се живее, особено ако си човек с достойнство.

20

Анонимен

преди 6 години

До хавайския финансист: Смотльо, Хаваите не можеш на глобуса да ги намериш :)))) Само ще ти кажа, че приличен, не луксозен имот там, вече тръгва от милион долара нагоре. А световният стандарт толкова се е променил, че с 20 млн. USD малко трудно ще лежиш и живееш охолно от 27 до 70 години, и то на Хаваите. Само смешен агент като тебе го вярва. Но за тебе богатият живот включва цигари с бандерол, сланина за мезе и неограничено количество пърцок, нали?

19

ЛЪВЧЕ

преди 6 години

Сън не спите и чакате статия за Григор, а иначе пишите. Не ни занимавай с него....

18

Очаквано

преди 6 години

Каунчето пак се оака.

17

Анонимен

преди 6 години

до 22 Бе ти не го мисли Гришата...към момента има 20 милиона долара, а леля му Никол има поне двойно повече. Всеки случай не я финансира и ако сега се откаже от тениса може да лежи по цял ден на Хаваите докрая на живота си.

16

Анонимен

преди 6 години

Абе оставете го момчето на мира. Кака Никол беше при него за турнира и по цели нощи е тренирал как да вкарва ракетата по бързо.

15

Анонимен

преди 6 години

Гришката от тук на сетне, ще си ходи по турнирчета и ще капе(в доларчета) пък... бил там ***, Гришо и квото да разправяте, се му през левия крачол дали 4-ти или 44-ти. Не сте го подкдрепяли финансово да стигне до тия турнири. Така че, туй си му е много добър бизнес.