354

До 369

преди 6 години

Съгласен съм с теб! По-лошото е, че страхът му дори не е свързан с така известният руски чай с полонии, а чисто и просто Радев е от онова промито поколение, което е заучено да възприема Русия, като техен абсолютен господар!

353

Анонимен

преди 6 години

Никой не твърдял, че Полша и Литва или Украйна и Финландия са обявили война на Турция и са ни освободили, а че в руската армия са се сражавали и загивали поляци, литовци, украинци, финландци,...чиито потомци живеят в съответните си освободени от руската империя страни, на които България изказва своята благодарност и признателност, за което нито Попа на КГБ, нито Папата може да й забрани !

352

Анонимен

преди 6 години

До До 365Това дали патриарха на СМЕРШ се прави на историк е без значение. От значение е факта, че Радев го гледаше в очите и мигаше на пapцали както Тодор Живков на 10 ноември. Вместо това неадекватно поведение той вожеше да му посочи вратата и да го изгони от кабинета си. Това можеше да направи за България, но не можа да преодолее страха си че руските отмъстители ще го почерпят с чай марка КГБ и остана безмълвен.

351

Анонимен

преди 6 години

За съжаления България няма президент който може да я защити. Тоя ляxо козирува на първия руски поп застанал пред него. Срамно поведение за офицер от армията и още по срамно поведение за главнокомандващ на БА. Това пусто русофилство му изяде фатмашката глава. Сигурно още от бебе му са наливали в глaвата че дядо му Иван го е спасил и трябва да му се подчинява при всякакви обстоятелства. Русофилите са руските еничари в България. Докато не сметем тази еничарска пaсмина от властта ще си останем роби.

350

До 365

преди 6 години

Русия не е освободила факт! Сматам, че почти всички българи са признателни на Русия за освобождението! Лично аз невиждам нищо лошо да се споменат и падналите в бой войници от други националности, както се е случвало и предишни години. Това, което ми направи грозно впечатление е, че патриархът се държа наставнически пред президента, а по този начин и пред целия български народ! Също така смятам, че патриархът трябваше да спазва протокол и да се държи ицяло като църковен служител, а не историк!

349

Анонимен

преди 6 години

От русофилите разбираме, че Русия ги е освободила вече два пъти, а сега чакат и трети път. Затова беше дошъл КГБ-попа с Макаров !

348

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 363Виж,Руският Патриарх е прав. Русия ни е освободила,а не Полша или Финландия. Друг е въпросът,че преводачът е превел неправилно думите на Бойко Борисов. Бойко Борисов споменал на български пред патриарх Кирил,че българите са благодарни на руските войници( които са много повече,отколкото войниците неруснаци)

347

Анонимен

преди 6 години

Абе, не разбрахте ли, че не е Русия тази, коятоще ни каже на чии гробища ще плачеме и на кого ръце ще целуваме ! Капито русофили и КГБ *** !

346

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам всички които сляпо защитават руския патриарх. Като свещеник е недопустимо да говори политически особено, като гост на чужда държава. Освен това няма никакво право да тропа по масата и държи тон на българиският президент, давайки наставления на кого и как ние като наорд да се чувстваме признателни!

345

Ми и аз...

преди 6 години

...искам да имам достъп до тази стенограма. Искам и стенограмите на Боку с Адолфа, със Сюнет Паша, с Мишу Бирата, със суджуците, със отстрела с рпг-то и много други, ама нейсе. Никой нищо не дава в тази дЪРЖАВА.

344

Анонимен

преди 6 години

Колхозникът Иво Христов е дал нареждане на въпроса да се отговаря само с въпроси, каквито и да са.

343

Анонимен

преди 6 години

И аз както, каза някой по-долу не съм от гласувалите за Радев. По време на изборите ме изненада, че въпреки ляво ориентиран държеше доста сдържани речи и дори бих казал, че ми направи добро впечатление. След неадекватното му поведение пред патриархът, считам този човек за компроментиран и недостоен да заема президентският пост.

342

Анонимен

преди 6 години

пурво стенограмата на борисов с доган от коледа !!!

341

Анонимен

преди 6 години

Радев се държа отлично и спечели уважението на народа при Честванията за 3 март! Тиквата бе като плъх! Сетне изпълзя и започнаха медийните еквилибристики как е в отлични телефонни любови с Путин и как Патриарха критикувал Радев! Президента просто да ги остави да си гризат опашките!

340

Анонимен

преди 6 години

Само Валери става за нещо в тази държава!

339

до 350

преди 6 години

Къде може д асе прочете това?

338

Анонимен

преди 6 години

На кого не е Румбата бе,баш си е на Кремъл и на БКП!Ние по-неадекватен президент не сме имали ЗА ЖЕНА МУ ДА НЕ ГОВОРИМ,ако имаше подобно отношение към някой шилото щеше да се покаже явно тоя Гадев нещо много бързо искат да го изпържат не се справя изглежда с поставените задачи!Санкциите не падат ами рублата,мани не е лесно.ВИДЕОТО НА РУСКАТА КГЦЪРКВА ДА СЕ ЗАПАЗИ-ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.

337

Анонимен

преди 6 години

Какво търси този брадатия в БГ, аз не съм го канил!

336

Анонимен

преди 6 години

Интересно чудо! Плевнев критикува Радев, че не споменал финландците, а Кирил - защо ги споменал! Герб си врещят ей така да отклонят вниманието от резила, а Патриотите помежду си!

335

до 345

преди 6 години

А бе колхозничке загубена, финландския полк е много добре документиран в историята от чисти финландци и се е бил на първа линия.