17

Smej

преди 6 години

Когато при Виена се появили поляците с огромнна конница и атакували османската армия тя започнала да коли пленниците. Такива им са табиетите.

16

Додо

преди 6 години

Ама чакайте малко! Тези касапи от Виена не могат да бъдат нарицателно за прекрасната и мирна религия, наречена Ислям и добрите й последователи - мохамеданите! Тези, клали австрийците във Виена, са някакви радикализирани, маргинализирани непредставители на най-миролюбивата, просветлена и прогресивна религия в целия свят! Ние сме сигурни в това, защото Ангела Меркел така казва!

15

Циник

преди 6 години

Точно навреме - тук при нас в Германистан , зелените ( немското ДПС ) , и левите ( немското БСП ) решиха да блокират екстрадацията на афганистанци , защото живота им в Афганистан е заплашен!Хайл Мурксул!!!

14

1

преди 6 години

зъболекар ли е?

13

Анонимен

преди 6 години

"Виена не е ставала сцена на смъртоносни" Какъв пропуск, да се поправи веднага!

12

Незабавно ...

преди 6 години

...му повишете социала на този "виенчанин". Или направо го пенсионирайте,за да избегне стреса всеки месец соц служба да го проверява дали отговаря на критерии за получаването и. С какви хубави новини започва 8 март

11

Vurster

преди 6 години

Това са резултатите от слагането на САЩ от страна на Европа, а за капак ето какво прави САЩ за търговията на Европа със САЩ.

10

Виена...

преди 6 години

...според няколко класации е най-сигурният град за живеене. За пореден път се убеждавам,че на медии не трябва да вярваме. Важното е ,че ние от бившия изт. блок не бяхме ,а и продължаваме да не сме добре приети,а тези х лебарки са добре дошли. Колят и чукат децата им,но ние сме лошите. Хак да ви е.малко ви е

9

Рашо

преди 6 години

Мотивите не били установени???? На тия мотиви не им трябват.

8

Поручик Ржевски

преди 6 години

Мисля, че е крайно време да признаем, че от афганистанец не може да стане 100% виенчанин.Най-жалкото е, че докато ние си играем на толерастия и дефинираме някакви виртуални полове, онези полека ще ни превземат живота.И тогава ще свърши толерастията и равенството на всички видове полове. Кмета на Лондон е пакистанец, скоро в Виена и в цяла европа.После ще си купя пуканки и ще гледам какво се случва с всичките изтрещели феминистки.

7

Ddd

преди 6 години

Нападателите да са викали случайно ' аллах акбар' или нещо подобно?

6

Коце кмета

преди 6 години

То кефа от тoлepacтията върви с известни неудобства - я ще те опънат, я ще те наръгат, я може зелката да ти резнат. Това са културни особености на мирната религия, затова трябва да осигурим мир на праха на нейните последователи в Европа.

5

Единна Европа

преди 6 години

Жалбите ги отнасяйте към леля Меркел , тя си ги колекционира.

4

Анонимен

преди 6 години

vav viena isliama otnovo da bade machkan ot poliacite 99927

3

Дракон

преди 6 години

Този район във Виена е като Борисовата градина в София. Много хора се разхождат и спортуват. Дано пострадалите да се възстановят.

2

Анонимен

преди 6 години

Тия къде ги обучават?

1

Бай Онзи

преди 6 години

На ви либерастия *** западняци.