128

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До ГробокопачНещо казА ли...

127

Гробокопач

преди 6 години

До Ало плондириСветът не е кръговрат между БСП и ДПС, но е кръговрат между Ин и Ян;))) Все някой трябва да играе ролята на сурите и асурите;))) "Възраждане" на този етап, не ми върши работа. Помним случилото се с Атака, която влезе и сега е част от ГЕРБ. Вотът трябв ада е основно съсредоточен в 2-те големи партии, за да ги сблъскаме и постигнем нашите си цели, на този етап. Разбира се, има още един вариант, освен сблъсъка между тях. Но той зависи от развитието на събитията в близък план.

126

Край

преди 6 години

Няма проблем бе - ще плащаме тока на Доган/Пеевски и ББорисов щото купиха ЧЕЗ. Те са назначили ДКЕВР да ги контролира да не качват много цената на тока. Ако не ги контролира добре - ще я уволнят.

125

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До ГробокопачАз те разбирам... - предвид професията ти... - за теб е по изгодно БСП да са на власт...

124

Кю

преди 6 години

Напред другари каскети !!! Славата е за нас , парите за Кирчо и Корнелка

123

Анонимен

преди 6 години

20 години гледаме "принципите" на Борисов.Сменя ги по два пъти на ден.Сега може да си ги завре в г......

122

Гробокопач

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАБорисов си ламти за власт. Затова сега вече я няма. Ако не ламтеше за власт, нямаше кръговете зад него, да го лансират в политиката. При Борисов дори е по-лошо, тук имаме патология - власт+слава. Той спокойно може да направи съюз с ДПС, защото двете банди по нищо не се различават, но същевременно и не може. Защото една малка чатс от електората гласува за него, именно, за да не дойдат ДПС във властта. БСП+ДПС е механичен сбор. Разликите м/у тях са по-големи от приликите.

121

Анонимен

преди 6 години

BYLGARINO NE TI LI PISNA 45 GODINI SOCIALIZYM I 30 GODINI SYS SYSCHTITE MUCUNI PREXOD KOLKO JIVOTA IMASCH OSCTE ZA DA TYRPISCH DOKOGA PITAM?

120

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ако Борисов ламти за власт ще включи в коалицията и ДПС, които само чакат да им свирне и БСП ще остане в пълна изолация... - но Борисов има принципи, които отстоява и обещания, които спазва за разлика от г-жа Лъжа, която и с дявола ортак ще стане в името на властта...

119

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименИзбори до дупка. Това беше основната ми идея за изборите на 27 март. Да гласуваме така, че да не им позволим да съставят правителство, сиреч да подсилим БСП и ги уравним с ГЕРБ. Тогава борбата щеше да е свирепо-жестока и възможността да се състави правителство, твърде малка. Разберете, ние, обикновениоте хора, имаме само този шанс. Другият е да имаме солидно оръжие и да го изпозлваме.

118

30 GODINI STIGAT

преди 6 години

BYLGARINO KOLKO OSCHTE ROBSTVO NA GERB DPS I BSP SCHTE TYRPISCH?

117

IMA TAKIVA

преди 6 години

DOLU STATUKVOTO VYN VSICHKI STARI MUCUNI OT VLASTA DO EDIN I RAZSLEDVANE GRABEJITE ISKAME NOVI NEOPETNENI XORA

116

Гробокопач

преди 6 години

До SEGA E MOMENTYTСега е другият голям и удобен момент, Бойко да падне по-бързо. Той пак ще си падне, неизбежно е, но без солидни протести, това ще стане, вероятно чак юни-юли. Защото Патриотите са вкопчили черни пръсти в "Борисов 3", кръв им тече от ноктите, но не го пускат да падне. Това това беше и идеята на Симеонов, де, след изборите.

115

Andreshko

преди 6 години

До #111. Служебното правителство беше съставено,като уж неутрално от предатели от НДСВ.

114

Анонимен

преди 6 години

IZBORI DO DUPKA KAT V ITALIQ DOLU STATUKVOTO

113

Анонимен

преди 6 години

Изборите са сложна и напрегната надпревара в която играят различни интереси и накрая цецо шестака фалшифицира изборите......

112

SEGA E MOMENTYT

преди 6 години

XORA DAITE DA BUTAME GERB I S NEGO DA VYRVQT PO DQVOLITE I BSP I DPS

111

Анонимен

преди 6 години

В колко часа ? и къде ?

110

Гробокопач

преди 6 години

До До ГробокопачРадев работеше за Бойко, чрез Герджиков, откровено. Надяваше се нещо, но то не му се случи. Затова сега и Герджиков е в Парламата. Ти, кво си мислиш, бе човек, политиката е игра, и сблъсък на интереси. Моят интерес бе да падне Бойко и той падна, твоят интерес е бил 'Бойко завинаги", но това пък не е моят интерес. В политиката няма другарство и братство, има безброй ситуации, преплитания на интереси, боричкане и който успее. Но за да успеят, Цветанов фалшифицира изборите.

109

DOLU STATUKVOTO

преди 6 години

DOLU GERB VYN OT VLASTA BCP I DPS IZBORI DO DUPKA STIGA STARI DS MUCUNI30 GODINI STIGAT