174

Анонимен

преди 6 години

Момче, работило по "статията", Евгени Минчев ли ревнуваш? Той поне е известен на публиката, а ти и това не си! Остави на мира г-жа Радева! Не си от тази класа - нито си журналист, нито стилист, нито пиар-щик. Защо не се коментираха смешните шапки на г-жа Стоянова, нито разни лондонски събития? Просто е неприлично да се боричкате на такова ниво!

173

Анон

преди 6 години

Г- жа Радева, просто не отговаряйте на никого. Просто напишете пост с мнението си и нищо на никого не отговаряйте.Оставете да злобеят, вие се придържайте към мълчание относно коментарите им.

172

Анонимен

преди 6 години

Работата много зле. Как можахме да се натресем на тези комплексари.

171

До г-жа Радева

преди 6 години

Бъдете сигурна, че част от негативното отношение към президента е заради Вас, госпожо! Той може да не смее да Ви направи забележка, но Вие попрочетете коментарите, да се убедите сама, че прекалявате.

170

Мнение

преди 6 години

Г-жа Радева се държи така че все едно цяла България нея гледа. Неуместно е да ни пробутва, че за нея не сме гласували и избирали, но ще я търпим, защото, видите ли, тя била личен избор на президента. Той Ви е избрал да сте до него у дома, стойте си там, ще му бъдете по-полезна, повярвайте ми. Не Ви отива тази активност в мрежата и новият жанр, който създавате.

169

Анонимен

преди 6 години

Чета, чета и разбирам, че Бойко е най-личен; че никой освен посочените от него няма право на мнение, на личен живот, та дори на избор на тоалет! Кои сте вие г-да да разрешавате кой може да има профил във ФБ? Не отивате ли твърде далеч? Особено когато сравнявате Радев с Бойко по умствен багаж и стил на говорене! ОБУЩАРЮ .....!!!!!

168

Поет(Д)еса поДантела

преди 6 години

Кои сте вие, та си позволявате да ме коментирате?

167

Радев безличен

преди 6 години

Добър пилот бе Радев, но е напълно безличен и говори само с клишета. Употребява често неправилни, езикови форми като "оценям" и "преценям"като по този начин учи и Деса да говори неправилно. Във външната политика е напълно безличен, повече се говори за роклите на жена му, отколкото за това какво е казал. Пак не случихме с президент. Жалко, жалко за България...

166

триеш-четеш, хахаха

преди 6 години

Сашко е ял собсвенното си акано направо от порцелановата тава с китаиски кухненски щеки

165

Деса-гургулица

преди 6 години

На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...

164

Анонимен

преди 6 години

На мен пък Евгени Минчев ми изглежда пълен кичаджия и комплексар. И съска по жените с женска злоба. Ама му виси... Само има женска злобица и завист. Не съм го чул за една жена да се е изказал ласкаво.

163

Моден корифей

преди 6 години

В жалката ни държавица, единия ни президент е баджанак на Бербатов, а сегашния на Слави Трифонов... Егати шляканата ни родина

162

Анонимен

преди 6 години

Деса чалгата и Радев потника - селска идилия в президентството

161

Ма много сте прости!

преди 6 години

И двете коментирани госпожи бяха с ФРЕНСКА дантела!Сигурно не са чували, че кралски особи и съпругите на много държавници подбират тоалети, ушити само в ателиета в тяхната родина, от платове, произведени в техните държави.*** сигурно правят тъй, щото са комплексирани!Нашите видни дами са къде, къде над тях! И са избрали ФРЕНСКА Тантела.*** кои сте вий, та да ги коментирате?*** моля ви сЪ!

160

Анонимен

преди 6 години

Хаха, селските парвенюта се имат за авторитети по всякакви теми. Само погледнете българския хайлайф и ви става ясно какви ценности му останаха на този народ. Срам ме е, че съм българин. Срещал съм всякакви хора от всякакви националности, но някой да надмине българската простотия не видях.

159

1

преди 6 години

До КОЙ???Кой да ми плаща? Радев Президент ли е ? Президент е,но тази, като го грабне под мишницата, няма пускане! Не може тази дама да се пъчи повече от Президента!

158

Анонимен

преди 6 години

МЪКАТА НА ТЕЗИ ХОРИЦА Е, ЧЕ Тя е Там, а те никога няма да бъдат Там.АЕ пропо, Евгени Минчев не беше ли родом от Долно Нанагорнище.

157

Анонимен

преди 6 години

До Анонимнати пък, съвсем снизи положението да приравняваш Президентството с холивудския бардак"мерси боку за амплоату, дет съ вика"

156

Деси Радева

преди 6 години

И 200 лева пенсия са ви много, неблагодарници!

155

знаещ

преди 6 години

В закона няма термин първа дама, не сме и президентска република.Измислиха си го някой президенти като П.Стоянов да си разхождат съпругите по света .На държавна сметка.Добре , че поне заплати не им дават , не знам доколко е законно да ползват охрана и коли.Малко други хрантутници има ,та и една извън протокола.