43

Мишо

преди 6 години

За едни празник, за други не. Какво не логично виждате в това. Турция да се радва, че е загубила войната ли?

42

Мнение

преди 6 години

Аз въобще незнам, защо трябва да се правят някакви събирания с тия.Не виждам голям смисъл.На кому са нужни такива лицемерни събирания.Няма абсолютно никакъв смисъл.Ердоган ни поздрави и мисля, че това беше достатъчно.

41

До 41

преди 6 години

Това е нормално което е направил Васил Вълчев ,той се намира в Турция и трябва да уважава както техните празници ,тъй и тените трагедии и панахиди . Но в Бъгария няма с какво да се заимават ,та търсят под "вола теле".

40

+

преди 6 години

Започнаха разчистване на лични сметки в консулския елит на България.Такова чуство имам ,че повече от половината в България няма с какво да се занимават и всички от всичко разбират и само с клюки се занимават ,ама така е когато 70% в България ги е мързи да работят.

39

Анонимен

преди 6 години

Ако има дипломат във форума да каже дали е скандал.

38

Анонимен

преди 6 години

DHA съобщава, че наистина е имало ставане на крака и едноминутно мълчание за жертвите на турската армия в Африн, и някои неща от официалната програма са отменени от уважение към загиналите турски войници.Консулът Васил Валчев към края на речта си е поканил всички в салона да станат на крака и да почетат жертвит на турските въоръжени сили във въоръжената операция "маслинова клонка" срещу терористите.Отменени са народните танци и други забавления, които са били предвидени за празника.

37

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

като гугълнеш георги димов и излизат само статии, насочени към директна конфронтация с турция. дали е случайно, или некой си оправя лизингите с писане по поръчка?

36

Поправка

преди 6 години

Комунистическа идиотщина.Извинявам се, грешка - демократическа идиотщина.

35

Демокрация е!

преди 6 години

Да, отменил е изявата на български народен състав, но в замяна е имало изпълнение на народен турски кючек от него и посланик г-жа Неистинска по масите.

34

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

накрая целата история ше излезе, че некой бивш консул е щел да намаже от участията дето са отменени и сега от прокредит го питат "кво ше праиме за тия пари"

33

Анонимен

преди 6 години

Тотално изперкало управление! Омръзна ми всеки ден на най-високо ниво да ме карат да се срамувам! Мислех, че е от невежество, но не е! Тези хора умишлено ни убиват - и физически, и психически и морално!

32

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен30добре, че дадения каскет се е изцепил по балгерия ин орбит дето я гледат общо цифром и словом една трета от евентуалните абонати на константинополска квартална кабеларка. иначе можеше и да стане панаир.

31

Анонимен

преди 6 години

Комунистическа идиотщина. Никой нищо не знае, но имало скандал.Медиите не чели в Турция, не знаели точно какво се е случило, незапознати тотално, но излезли по национална телевизия да ги покажат колко са глупави. Е видяхме.Тоя дето говори в студиото в друга държава щеше веднага да го дадат под съд за клевета. Така без да знаеш нищо не се говори.

30

Анонимен

преди 6 години

Защо в ресторант ? Да празнува рождения си ден в ресторант и да кани приятели., но тук ктава дума за национален български празник, на който той отхвърля българския танцов състав и кани официални гости турци. Много парички му пращат от България на този консул. Официялните му турски гости на софра платена от данъците на българския народ.

29

Гробокопач

преди 6 години

До ЕдинЕрдоган съвсем е изчаткал. Той смята самата България за своя, какво да говорим за консулства.

28

Анонимен

преди 6 години

Срам и позор за България. Тоя гнусняяяр трябва веднага да го отзоват, ако във Външно изобщо има Мъже.

27

Анонимен

преди 6 години

Тоя дето говори в студиото е типичен пример за комунистически *** "дипломат""Аз дори не знам турските медии дали са извадили от контекста..."Ами като не знаеш как коментираш нещо?Не знае турски, не е чел медиите и коментира.То бива глупост, но вече на такова ниво... ще се смеят в чужбина не, ами... направо ще кажат "Тея са луди!".Не бива така да се излага България. Не бива от нищо, от незнание да се прави "новина" и да се дискредетира страната.Почти никой не разсъждава в тая държава.

26

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Единпочти съм готов да се обзаложа, че има разлика в статута на посолство и консулство.

25

едим вишиз

преди 6 години

добре, от статията не се разбира защо трябва да приемем за официално становище това на бившия консул, а не на настоящия. примерно, на мен ми е обидно от неграмотността на джурналясите тука, и настоявам за уволнения. и кво от тва.

24

Един

преди 6 години

Консулството е българска територия, не турска. Турската държава може да отмени културните прояви, но само на собствената си територия, не и на българската. Консулът да бъде пратен да прави дюнери, за друго явно не става.