361

Анонимен

преди 6 години

Западните Балкани това е най-важното , другото е ала бала . До къде сме е докарали !?

360

Джак

преди 6 години

Кое е нормално?! Мъжа ти да се бие?! И Ко рече, Ко? Категорично искаш доживотна присъда?! Мамка ти нагла смрадлива, аз пък искам да спрат да те дават по телевизията, за да не се налага да пиша за крадци и убийци , каквито е племето ти.

359

ЯСНО

преди 6 години

Само като и гледам кромьонското лице и ми става ясно какво образование е имал.

358

Анонимен

преди 6 години

Твърде късно е да го изпитаме по висша математика, английски, турски, как да вЯрваме сега?

357

hmn

преди 6 години

В България и да те застрелят си е нормално, кво се е напенила тая...

356

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха ха ВиЗшист!Ха ха ха

355

Аз

преди 6 години

Те Галите от остров Ман,не стига че са крадливи ами и лъжат.Аз за първи път подкрепям лекар,защото човека е защитил своята собственост.Време е вече да се променят законите в България-като тези в САЩ-щом някой ти влезе в собствеността- стреляш.

354

Неда Бондарова

преди 6 години

*** номера"отишъл под терасата да се облекчи"че неможе ли вън! Сега е времето да сложим *** където им мястото!!!

353

Не ти трябва името м

преди 6 години

До БХККолко Ви платиха за това коментарче по адрес на доктора? Расист бил така ли? Човекът е бил на частна собственост на друг човек без разрешение през нощта. Какво е търсил там, късмета си или облекчение? Можел е да се облекчи в паркове и наулицата дори, но той е влязъл в имот на човек. Моля Ви не политизрайте темата излишно с платени коментари.

352

nina

преди 6 години

Абе какъв висшист е този *** с 9те присъди,вие полудяхте да пишете глупостите на една ***.Не знаех,че на рецeдивистите им викат висшисти...

351

Пак РАШО

преди 6 години

Да знаете някъде да се продава отрова за плъхове, не че нещо ама много са ме налетели напоследъ.

350

Справедливост

преди 6 години

Бих се хвалила с мъж, който има страх от Бога и се учи на правда от Божието слово и ходи в Божиите пътища.... това е мъдър мъж ( умен). Висшето образование и трите езика не спасиха живота на един престъпник за който да биеш или обираш хора е нормално.

349

Анонимен

преди 6 години

Лъжкини,неграмотни,дето не искат да учат и работят,а да живеят от кражби.

348

Неграмотна

преди 6 години

Добре че живея в държава, в която законът за самозащита е безкомпромисен към неканени плъхове. А в Бг пък децата-убийци на митничари отлагат с години съдебни дела. Новогодишен сериен убиец се самоубива. Гинка еди коя си сключва сделка за 300млн евро. Скара, бира и певици за простолюдието. Ех, да си жена на убит мафиот в Б-я!

347

Анонимен

преди 6 години

"Да го заключи в тоалетната...да повика полиция..."......ена това разчитат,като ги задържат,после ще се измъкнат от закона и ще продължат да безчинстват из имотите на хората.Затова са толкова нагли и продължават да крадат,дори убиват.Трябва да се промени закона за самозащита и да се засилят наказанията за кражба.Особено,когато има насилие над възрастни хора,живеещи сами.Тези наши сънародници,трудно можем да наречем хора.Сега идва на ред баналната отбрана,"не можете да докажете,че съм влязъл".

346

Анонимен

преди 6 години

Тези човеци ли са,или ***?"Чишка"той в чужд имот влязъл да креди,пък се оказва,че"чишкал"?!Убитият е професионален крадец,на европейско ниво,затова знае по две-три думи от немски,френски,че и турски.Образованието му е под всякаква критика,особено след изявленията на лъжкините.Крадецът е влязъл с взлом в жилището на доктора и е влязъл във физическа разправа,в която докторът се е защитил,себе си и емейството си.А тези две особи трябва да бъдат освидетелствени от психиатър.

345

БХК

преди 6 години

Доживотен затвор за този убиец - расист! Както и цялото му имущество бъде дарено на осиротялото семейство! Само истанбулската конвеция и тесни ....

344

Анонимен

преди 6 години

Да пази господ.Утре може и висше за хилург да си купят и да не се падне тои да те оперира

343

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега нека да си говорим истината, ще влезне някой в чужд дом, за да се "изчишка" - вярно че от известно време не сме една от най - цъфтящите нации (на всички в личните карти пише БЪЛГАРИН). Смятам че започнахне да ни се подигравате! Този път мили "българи" шегата е и за ваша сметка, този път и вас ви ударихме , а не само вие нас. Изнасилвате , убивате, крадете, раждате и си оставяте децата (което в много от случайте е по - добрия вариант, за да имат шанса тези деца да стана хора).

342

Достатъчно!

преди 6 години

"Истината", в думите ти няма нито истина, нито логика. Това, че защитаваш собствените си семейство и дом от някаква нагла напаст, която й е кефнало да влиза и да си взима, съвсем не е психически нестабилно или "изблик на ярост". Какво трябва да правим в подобна ситуация? Да стоим като паметници, да гледаме какво прави *** и да чакаме и да се надяваме нашите скъпи органи на реда да са в настроение и да дойдат преди ние и семейството ни да сме издъхнали? Я, стига глупости!