126

Анонимен

преди 6 години

Този горе е само за плевенския затвор клетка да се срещне с царя лъв да го превъзпита но хубаво е че вече е в отвъдното!!!

125

Анонимен

преди 6 години

До иванкостовРаботещият вариант е да не се дават помощи на неграмотни и нежелаещи да учат "такива". Както е в САЩ, например.

124

Анонимен

преди 6 години

Ух, на мама пикаещия рецидивист!

123

Анонимен

преди 6 години

Събудете се Българиии

122

Анонимен

преди 6 години

С 9 присъди и има 3 деца ... трябвало е да срещне докторът по-рано

121

Анонимен

преди 6 години

Чета и понеже имам къща на село,а там има много ромеи,направо ме е страх.

120

Анонимен

преди 6 години

Не бива да се коментира*** е виновен.

119

художника

преди 6 години

Тоя разби живота на Доктора, на семейството му, на децата му и на роднините му. А животът си продължава, докато някой друг ***** не влезе и във вашия дом. И така до безкрайност, ако не се промени закона в полза на гражданите, ,щото е ясно, че институциите НЕ работят.

118

АНОНИМЕН

преди 6 години

Да излезе Цецка Цачева да каже какво прави този с девет присъди вън

117

иванкостов

преди 6 години

До иванкостовЕДИНСТВЕНИЯ работещ вариант, за справяне със задаващата се катастрофа е, държавата да им осигурява работа, а не помощи, както и да се въведе контрол върху раждаемостта (всяко трето и т.н. дете, да е обвързан с образователен ценз и трудова заетост на родителите, в противен случай - данък, това , като примерен механизъм)!Уви, политическата класа е кукла на конци в ръцете на кукловоди извън старната, които налагат ултра-либерален обществен модел и не биха допуснали такива мерки.

116

иванкостов

преди 6 години

За жалост и по-на-зле ще отиват нещата ... в продължение на 30 години, чрез събраните данъци, държавата развъжда "жоровци" и многолюдно потомство от всеки "жоровец", защото това е в манталитета на тези хора : всеки лев, който им е подхвърлен (или им е дадена възможност да изкарат , без санкция от правораздаването) от държавата, е повод да се друса кючек и да се правят още деца.

115

Анонимен

преди 6 години

Другият бабаит го гръмнал да не вдига много шум по плъхски щом се намъкват след направена забележка,че това не е тяхно место за препикаване.

114

анонимен

преди 6 години

а как разбраха че докторьт го е убил нали отишьл да пикае

113

Българин

преди 6 години

Мога да ви кажа,че днес 5 март поне 1500 души се събрахме в подкрепа на д-р Димитров! Много хора бяха дошли с децата си ,а имаше и много медии-БТВ,Нова,Скат и т.н. Ще видим какво ще дадат по новините! Но със сигурност-на народа вече му писна! Спомнете си как именно народа възстана против Киро *** въпреки безбройните безчинства на тоя ***! Въпреки геноцина на политиците спрямо народа си, въпреки неспазването на закона-БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ СЕ ПРЕДАВА И НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕ!

112

да...

преди 6 години

да, Плъхът не е отишъл да краде, а да убива и за това са го убили - който нож вади от нож умира - стара народна поговорка

111

Общинар

преди 6 години

А общината няма ли да го санкционира че пикае на улицата? Смях !

110

Тази

преди 6 години

снимка от затвора ли е :)))

109

Анонимен

преди 6 години

Плъхът излязъл от къщи само, за да се изпикае и тъй като до тях нямало гараж, отишъл в центъра на Пловдив.

108

Снежанка

преди 6 години

Имам подобен случай с с двама бабаите в град Долни Дъбник през 2017 бях нападнат от лицата Кристиян Каменов и Джейлян Христов и двамата с условни и десетки висящи дела имам медицинско и видео запис обаче на видеозаписът се вижда всичко а тази година когато отидох да видя записа те ми показват снимки преснимани от видеозаписът и казват че видеото е негодно главния прокурор на Плевен е виновен и РПУ Д.Дъбник но скоро Господари на ефира ще идват пак в плевенския регион!

107

До Анонимен 109

преди 6 години

Бъркате шумно: българското законодателство допуска убийството като средство за самозащита при определени ситуации на неизбежна отбрана.