22

.

преди 6 години

Системното унищожаване на земеделието и одтавянето на малките градове в ръцете на местни "феодали" , съсредоточаването на средства в един град води до тая свинщина, която живем днес, не гоня никий, всеки е свободен да избира къде да живее и работи, но това което днес е града е една свинщина, плод на безхаберирто и свинския нрав на власт имащите.

21

Анонимен

преди 6 години

И цяла нощ чалга супер на такива класни партита и то от тв благодаря всеки ден си ги правя в нас

20

Анонимен

преди 6 години

Да на вип парти не съм присъствал че не съм класен партито протича по следния ред ношиш бутилка с уиски и висиш от 12 до 6 голяма философия

19

Анонимен

преди 6 години

Братовчедае завел любовницата на разходка колегата също брех любов

18

...

преди 6 години

До АнонименЧе къде са ходили из тая мъгла и поледица--------------за буркани...

17

Пърфект софиянец

преди 6 години

Все още се диша спокойно. Да се насладим на празните софийски улици. Инвейдърсите ще напълнят града привечер.

16

Анонимен

преди 6 години

Че къде са ходили из тая мъгла и поледица

15

Анонимен

преди 6 години

До до 19 Ти не се притеснявай ,преди и без вашето присъствие се справяхме

14

до елемаг

преди 6 години

до Елемагаабе пич, бачкай кога си щеш, ти вчера ли разбра че се почива, да си си организирал плащанията, какво ни занимаваш с недомислиците си,

13

до 5

преди 6 години

много им завиждате за зимнината на хората извън софия. тъ пи шопи сте си от време оно, завистници. Нали тези хора работят в тези фирми в софия които пълнят бюджета на мириз ливия ви град, че да заприлича поне по центъра на град от ЕС.

12

Елемаг

преди 6 години

13,сам си бачкам, сам си давам парите,не ми бери грижата.Въпроса е ,че искам да платя по институции, няма кога сега!!Или изобщо не четеш, към кого ми е отправен коментара!!!Тебе като не ти се бачка,си е твой проблем.

11

ined

преди 6 години

Кореняците софиянци се завръщат от родните си села

10

до елемаг

преди 6 години

ти кат искаш бачкай и на нова година и сред нощ. Бизнеса да вземе да дава че да тръгне да иска от работещите му да жертват по нещо....аман от кожодери като теб свикнали да им бачкат ангария до припадък.

9

Цоцолан

преди 6 години

Аз съм си тука - няма проблеми.

8

annybody

преди 6 години

Манипулативно заглавие - внушението е за българи, които се завръщат от гурбет, а в действителност става дума за хора, които са се осведомили за състоянието на пътищата и най-общо за прогнозата за времето в Европа и са решили да отложат пътуването си. Това ли наричате "завръщане"?Кой създава фалшивите новини? Вашият "професионализъм"? Или може би не владеете добре езика?

7

Елемаг

преди 6 години

Абсолютно безсмислен почивен ден-понеделник.3-ти си беше събота 4-ти си е неделя.Бизнеса бачка и по стара традиция всичко това е за Софийската администрация.Е то наближава момента ,да няма кой да внася осигуровки.Ще си седите администрацията,да цъкате пасианси само!!Икономиката е наопаки отдавна!!!

6

Минку рушвета

преди 6 години

Направо си е голямото захлебване. От сега виждам, реки от педесетуни.

5

проф. Туристовски

преди 6 години

Товя социално явление вече има измислено име- патриотичен туризъм. В него не попадат хилядите селяни дето се връщат по родните места да напълнят багажниците и тумбаците,но тук попадат други хиляди "граждани" които отиват по хижи и къщи за гости за да се наплюскат на воля и чист въздух и да има с какви подвизи да се хвалят до следващите дълги почивни дни. Е,за хазяите това си е икономическа полза и вид туризъм...

4

Анонимен

преди 6 години

Голямото завръщане: Приятелят на Путин печели изборите в Италия. Берлускони триумфира и се завръща на бял кон.

3

Анонимен

преди 6 години

Утре може да започнете деня със заглавие -Голямото отиване на работа/училище, после -голямото обядване и голямото прибиране вкъщи :))