75

Анонимен

преди 6 години

Toва да не са ония проценти на Иво Христов.

74

Анонимен

преди 6 години

Много хубаво да си останат там и да не тровят другите..

73

Анонимен

преди 6 години

Лъжци

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 74Все едно си описал моят живот. Само дето се отоплявам с локално парно, а не на газ.Няма как да те разберат комплексари, за които животът във вмирисана софийска панелка е върхът на всичко.В София мизерията и мръсотията са навсякъде, софиянци говорят с някакъв ужасен диалект, но се присмиват на другите хора.Вашият диалект е не по-малко смешен и дразнещ от тия дето мекат.

71

Анонимен

преди 6 години

София е селски град, който се състои от села. Там живеят селяни със селски манталитет. Наричат останалите провинциалисти, а в Обеля, Люлин, Овча Купел и останалите села си хвърлят *** през прозореца. Размножават се с пъпкуване. Там е държавната администрация и са на хранилка. Заплатите са двойни. Получават от бюджета много повече, околкото внасят. Дори кметицата не е софиянка. Целият елит са селяци от най-затънтените села в България. Нормално е да са доволни. Те се задоволяват с малко.

70

Анонимен

преди 6 години

Аз живея в хубав български град. Имам всичко, което го има в София, но в София няма това, което го има при нас.Вярно е ,че не живеем в панелка, а се мъчим в хубава санирана къща с газ, съседите живеят в също такива къщи, улицата ни е тиха и чиста, въздухът ни е чист, хубави училища и детски градини, в които има места за всички деца.И работата ми е наблизо, не ми трябва по един час сутрин и вечер да пътувам до там и обратно.

69

Анонимен

преди 6 години

Пълна измислица- софиянци няма , от тези поколения - истинските я са останали 5-6% , а може и вече да ги няма,така е и в другите големи градове на България , кореняците се броят на пръсти , и сега , ако е истинско проучване , а не стъкмистика , пришълците 70% били доволни , ами как няма да са доволни при положение ,че в прованса всичко умира ,бавно , но сигурно - елате да видите в Сливен на 3-ти в какви локви и пързалки се валяхме и то в сравнително централните части на града - БГ вече е гето

68

Анонимен

преди 6 години

Ай сега до онзи ден се оплакваха от мръсният въздух и лошият и скъп обществен транспорт.

67

sofeto

преди 6 години

59 До sofetoА ти бе неграмотнико, разбирашли си въобще написаното от теб?

66

Анонимен

преди 6 години

ДОБРЕ ЧЕ СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО В СОФИЯ Е ДОШЛА БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ ДА Я НАПРАВИ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД. ЧЕ ТЯ СИ Е БИЛА ЕДНО СЕЛО С МИРИЗЛИВИ ШОПИ, ЧИИТО ПОТОМЦИ ДНЕС СЕ НАРИЧАТ КОРЕНЯЦИ.

65

Анонимен

преди 6 години

Тези, където отиват в София не да учат, необразовани, а да "живеят"(както ми се похвали една позната, която скачка на всичкото отгоре намерила софиянец да я наплюва и сега даже роди от него дете, а отишла в София да е сервитьорка - разбира се, това от друг го разбрах, тя не го казва, само че живее в София и там се е омъжила, според мен това не е живеене, а съществуване), по мое мнение - да паразитират, и тези ли ги наричате софиянци?

64

Анонимен

преди 6 години

Кое точно и е хубавото на София? Въздухът ли, задръстените улици ли или големия процент ромеи?

63

До НЕА-60

преди 6 години

Точно обратното дете.Всеки студент в София се чуди как да се задържи тук.Дали с работа,дали с брак. Както казва един ,,отговарящ за батута " в парка" ,,Ко да прая в Нова Загора с тъз диплома"

62

Анонимен

преди 6 години

До До 58В предишният коментар го написах-в София има 450000 обитаеми жилища.Средно по трима в жилище прави 1 милион и 350 хиляди.Всичко друго е спекулация.Последното преброяване беше по местоживеене, а не по адресна регистрация. И пак излязоха толкова.А в Симитли не съм ходил никога.

61

Анонимен

преди 6 години

Ето, какво чух онзи ден в трамвая от две силно миьеакщи нософиянки.Едната пита другата :- Жужи, ми ти знайш ли што тоз памиьетник му казват Попа.- Ми ни знам, Гиьери, *** сам чула чи винаги тъй съ му казвали.- Ми странну, штот истинското му ими йе Екзарх Йосиф.БЕЗ КОМЕНТАР.

60

Анонимен

преди 6 години

Стойте си в мръсната, шумна, пренаселена и задръстена София!На село въздуха чист, пространство има колкото искаш, сега малко да се постопли, и изкарвам навън масата, телевизора, дивана, и всяка вечер си пия ракията, гледам си мачовете или нещо друго навън, на въздух, на спокойствие, сред красива природа...През свободното време ходя за риба, за коприва, за орехи и пр.Стойте си в София, и си пропилявайте живота затворени в някакъв бетонен коптор, не ми пречите

59

До Неа

преди 6 години

Къде ги видя тези 2 милиона в София? Населението на София е 1,3 милиона. Искаш да кажеш, че население колкото на Пловдив и Варна живеят нерегистрирани в София ли? Пра условие, че според Световната банка има 25 процента необитаеми жилища в София-около 150 хиляди.Значи според теб в 450 хиляди жилища живеят 2 милиона-по над 4 човека средно в жилище.Може ама само във Факултето.

58

До 58

преди 6 години

Ти в Симитли ли се намираш? Защото тия двеста и десет души които познаваш са ти ,,селски"От коя камбанария мериш бе юнак,ела в София мини пеша от Южния парк до Централна гара да чуеш и видиш много повече.Мигрирали-немигрирали ,никой не може да им хване бройкатаДомови книги отдавна нямаИма стотици наематели които не подлежат на преброяване/по понятни причини/.Виж в Симитли е лесно защото се познавате с тези 210 души.

57

Неа

преди 6 години

Студентите ли наричате мигранти ? Като завършат много малко остават в София . Или се връщат по родните места или бягат навън . София е притегателен център за тези които искат да си правят някаква реклама на бизнес . От 2 млн.човека все някой ще лапне кукичката ,както се казва. От друга старата за хората с широк мащаб не е проблем да живеят в Швейцария и да работят в Германия ... Мисля, че няма смисъл да коментирам стандарта на държавите и да сравнявам с София - провинция

56

До sofeto

преди 6 години

По начина по който се ,,изявявяш" в сайта се разбира че ти по далече от тюфлека до клавиатурата не си ходил. И вземи учи ,че идва матураи като порастнеш и СТАНЕШ НЕЩО тогава ще си доволен.А доволните и успелите това не го коментират по форумите.НИКОГА!!!Запомни го и след време ще го проумееш.