24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8 Не др. червен суджук, Нинова си отива и БКП-БСП заминава в канала след нея . Такава проста и свадлива селска клюкарка в БСП не са виждали. Вече имам чувство , че тази женица е психически неуравносена. Пример , вчера защо напусна заседанието за ЧИЕЗ.

23

Анонимен

преди 6 години

Дори и да няма бъдещи искове от контрагентите за обезщетения при евентуално провалена сделка има и друго сериозно противоречие. Държавата като акционер в електроразпределението от една страна и държавата като регулатор (ДКЕВР) на същото това дружество звучи не само налудно - то противоречи на всички енергийни пакети от ЕС.

22

Ром Бакарди

преди 6 години

Обезщетението кой ли пак ще плаща ,ако държавата си вземе ЧЕЗ !? Чехите много умно прецакаха ПРАВИТЕЛСТВОТО което не си върши работата ,тоест България ще плаща за некомпетентното управление на управляващите.

21

Анонимен

преди 6 години

Пука им на Чехите. За тях е важно да си вземат парите - дали ще плаща Гинка или Асан горе-долу им е все тая. Имат предварителен договор с Инерком за продажбата, който ако не се реализира ще приберат 5 мил. евро. (ако е вярно това за гаранцията, щото версиите се менят през 2-3 часа).

20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАндрешковците си искат комунизма и в лицето на Тиквата, виждат любия си Бай Тошо.Интересно, като сме андрешковци, от къде са ви печалбите на вас демократите?И ходи дочети разказа докрайDD,че да си подготвен

19

Анонимен

преди 6 години

Ти от Марс ли падаш?...100% го купува Гинка...сега държавата под натиска на скандала реши, че иска златна акция...*** на мени ми се струва твърде късно...и ще си остане само с мерака...защото Гинка може и да е съгласна но не се знае ЧЕЗ какво ще каже...все пак те са собственика..

18

Анонимен

преди 6 години

Ако чакаме КЕВР и сричащият пенсионер Ив. Иванов, машата на ГЕРБ да защитят българските граждани голямо чакане ще падне.

17

Анонимен

преди 6 години

Ако ЧЕЗ стане собстност на ГЕРБ то тогава всяко повишение на тока би трябва ло да ги детронира...

16

Анонимен

преди 6 години

Гинка-оШфорката и Баце-банкянски, това е България ДНЕС!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Сковаващ страх е завладял медиите. Шайка, скрита зад некоя си Гинка от Пазарджик, сложи ръка на тока на 3 милиона българи и всички тв-водещи пъхтят, сумтят и не смеят да произнесат сакралната думичка ГЕРБ!

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Мухъл, др. Ковачки от много време е под контрола на др. Пеевски.Знам че в провинцията не ви информират редовно за актуалната ситуация в страната и за това по-добре си затваряйте човките!Това че държите Тиквата на власт е достатъчен зулум.

13

The Ghost

преди 6 години

Защо само ЧЕЗ? Ами EVN, ENERGO-PRO? Отговора е - защото само то ЧЕЗ някой има изгода

12

Анонимен

преди 6 години

Фирмата на Боко, Цветелина и Дебелян - ИНЕРКОМ ГИНКА спечели търга.Някой нещо да не е разбрал.

11

Анонимен

преди 6 години

Защо Гинка, кандидатът на ГЕРБ и Бойко Борисов спечели търга, след като трима от остналите кандидати - ФЮЧЪР ЕНЕРДЖИ, ЕЛКРОСТАЙЛ АС и ГЛОБАЛ ЕЛЕКТРИКАЛ бяха предложили оферти почти двойни над тази на Гинка ?

10

Анонимен

преди 6 години

На вчерашната пресконеренция, стана ли ви ясно Гинка от коя политическа сила е, кой стои зад нея и кой й пише лиШчетата.

9

Анонимен

преди 6 години

Гледам тук, че някои неистово се радват, че ЕРП-тата щели да са на Държавата.Не уважаеми - ЕРП-тата ще са на Гинка и ГЕРБ, разбирай на Гинка и Бойко.Вие пак ще си плащате сметките, при това двойни.

8

Анонимен

преди 6 години

Суджукът си отива.Гледате ли този филм,герберуги.Истанбулската конвенция беше само прегледа преди прожекцията.Първият епизод за сагата ЧЕЗ се излъчва в момента.Скоро очаквайте и следващите серии,коя от коя по интересни Отдавна за заснети и стоят където трябва.А главният герой е един и същ.Както се казва на час по лъжичка.А накрая за хепи енд е оставен големия черппак.

7

Анонимен

преди 6 години

Българите искат одържавяване на Електроразпределението за да могат пак да си крадат ненаказано ток, както беше при социализма.Защото държавното - то е общо.

6

Анонимен

преди 6 години

Искаме ЧЕЗ да е държавна.Каква Европа, каква пазарна икономика.Андрешковците си искат комунизма и в лицето на Тиквата, виждат любия си Бай Тошо.

5

Анонимен

преди 6 години

Никой не казва защо др. Нинова е толкова нервна от тази сделка. Ами защото др. Ковачки не можа да се вреди за тази покупка и др. Нинова изгуби голяма пачка пари.