64

Един

преди 6 години

Аз не искам /да плащам/ скъпия ток от Гинка /фотоволтаиците/. Да й го плаща Бойко, но от джоба си, а не като изнудва гражданите.Всички Българи не искат скъпия ток.Вън мутрите от България !!!

63

Смех в парламента

преди 6 години

На Бакшиш тотална власт не се дава

62

Ризван

преди 6 години

Въпроси всичките задават но на закрито всички заедно се гощават! Коренът е БКП и театъра пред нас - сефте! :)))))

61

Анонимен

преди 6 години

Нинова поне задава въпроси които са нелицеприятни за ГЕРБ.Преди БСП се съгласяваше или премълчаваше герберските дивотии.Ако не е Нинова кой да задава правилните въпроси?! Каракачанов ли?Преди изборите говореха със Сидеров и онзи бургаския разбойник как щели да го отстранят и съдят за кражбите.Сега са със него!Кой да задава кофти въпроси на ББ?Марешки му стана любимото кученце.Дпс са партията на Пеевски на който всичко му се дава.

60

Анонимен

преди 6 години

Народа е заспал но знае ли човек...българина напоследък се осъзнава...ИК беше добър урок за герберите.Но знае ли човек утре може да му писне на някой.

59

Анонимен

преди 6 години

Кое му е смешното *** 42!Очилата на Деси от ГЕРБ струват колкото твоята годишна заплата *** заблуден на база средна за страната.Добре че беше комунизма да има какво да крадете.Народен съд ли,неее линч за такива като теб...има все още достатъчно стълбовете за вас.Докато Гинка не ги е приватизирала.

58

888

преди 6 години

А бе каквото и да се карат излязоха на бял свят куп кирливи ризи и от двете,че и от трите страни!!!! Слави хубаво зададе въпросите си и посочи конкретните случаи като този през годините! Могат ли Борисов ,Цветанов ,Нинова,Доган ,Сидеров и т,н. да дадат смислен отговор ЗАЩО се мълчи все още за корупционните сделки през изминалите 25-30 години? Мислите ,че ще има давност и никой няма да бъде бутнат ли???Хехехе,иска ви се...ние помним! Ще си спомните думите ми,когато е късно вече!!!

57

Анонимен

преди 6 години

Хайде да видим колко минусчета ще нацвъкате на коментар 61.Цвъкането другари да започне сега.

56

анонимен

преди 6 години

Нагли крадци ,за сметка на народа ! Оказа се ,че трябва ,, Народен съд " !

55

Анонимен

преди 6 години

Повдигане на въпроса за Техноимпекс е обсъждан на сутрешното привикване при Тиквата .

54

Анонимен

преди 6 години

Абе тука десет човека платени си коментират и после взаимно си цъкат плюсчета.Голям смях.Да я подава тази оставка Борисов да идват на власт червените и ДПС и да теква мед и масло от чешмите.Писна ми да чета колко умна красива и начетена е другарката Нинова а за Радев да не говорим.

53

Анонимен

преди 6 години

И сега , при този срам за България , има ,, хора " защитаващи Б.Б. ! В днешна Гърция помагачите на СОБСТВЕНИКА на СОБСТВЕНИКА щяха да са набучени на колове !

52

ognyanz

преди 6 години

Гледах изказването на Цецо Цветанов. Много му се искаше някак си да изкара нещата така, че БСП е продала ЕРП-тата. Но фактите са си факти - през 2004г. управляваха юпитата на Сакскобургготски и в края *** мандата му ги разпродадоха на външни фирми.Затова сега сме на тоя хал да търсим начин как държавата да получи пак контрола над тях. А Гинка я има, я няма 30% от парите за сделката. Кой и за какво ще и даде още 70% изобщо не е ясно.

51

Анонимен

преди 6 години

Според мен Цвитанич може да прокара през парламента закон и после Боко само ще го приложи в качеството си че е начело на изпълнителната власт.

50

ognyanz

преди 6 години

До "*** любопитна": Ти пък п'ростотия откъде я измисли?

49

ognyanz

преди 6 години

До Гинка Върбакова: Едно уточнение: Корнелия Нинова не е купувала Техноимпекс. Купила е акции след приватизацията. Виждаш ли разликата със сделката за ЧЕЗ-Вългария?

48

Solar Power

преди 6 години

*** спри да се мажеш с каквото се мажеш,че ти става мазно челото.А и омазняваш всичко. На всяка манджа се слагаш

47

Курнелия любопитна

преди 6 години

Малката *** пита майка си:- Мамо, мамо защо съседката се казва Цвети ?- Защото майка и много обича цветята и е искала Цвети да прилича на цвете.- Мамо, мамо, а защо съседчето се казва Явор ?- Защото майка му обича дърветата и е искала да прилича на явор.- Мамо мамо, а защо аз се казвам *** ?- Я бягай да си играеш и стига ме разпитва

46

Народът

преди 6 години

Нинова -гласът и съвестта на народа,Румен Радев -защитника на народа - благодарим ви!Респект!

45

Анонимен

преди 6 години

А ти Нинке мини на диета че скоро няма да можем с данъците си да ви изхраним...