437

българин

преди 6 години

НЕ МИ ХАРЕСВА, НО МАЙ Е ПРАВ ОНЗИ ПОЛИТИКА ,КОЙТО КАЗА , ЧЕ 90 % ОТ НАЦИЯТА СА ***.ТАЗИ ЖЕНИЦА Е ОТ ТЯХ И НИ Я ПРОБУТВАТ КАТО МЮРЕ .ЗАД НЕЯ СТОИ ОЧЕВИДНО Т.Н. ПРЕМИЕР -ФУТБОЛЕР И ОЩЕ АЛЧНИ МУТРИ.ЕНЕРГЕТИКАТА Е СЛОЖНА СИСТЕМА И НЕ Е ДОПУСТИМО ТАЗИ ЖЕНИЦА С ВИД НА БЕРАЧКА НА НАРЦИСИ НА ОВЛАДЕЕ И УПРАВЛЯВА ЖИВОТА НА 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ!АКО И ТОВА ПРЕГЛЪТНЕМ, ЗНАЧИ НАИСТИНА СМЕ ***!

436

Анонимен

преди 6 години

Да се срамува човек да каже, че е българин! До там ни доведе Мафията Герб.

435

KRUM

преди 6 години

ВИЖДАМ И СЛУШАМ ПРОСТИ,*** И НЕГРАМОТНИ ХОРА??? ЦЯЛ СВЯТ НИ СЕ СМЕЕ НА НАС БЪЛГАРИТЕ. ГИНКЕ- "ОФШОРКА" ,НЕ ОШФОРКА???? ГЛАВНИЯТ КУКЛОВОД ДА СМЕНИ КУКЛИТЕ..........

434

Анонимен

преди 6 години

Европредседателството на България ще бъде запомнено с нечуваните далавери на управляващата партия извършени току под носа на Юнкер, ако не и с неговото знание.

433

nina

преди 6 години

/продължение/: как Гинка ще скочи срещу него?! По-лесно е срещу Корнелия Нинова. Но след въпроса трябваше да уточни, че "дамата на 28 години" тогава е била член на СДС! Но и това не направи.

432

nina

преди 6 години

Защо тази жена ми напомня за Даниела Пеловска от Добрич, която по времето на мистър 10% "изкупи" почти всички предприятия в Добрич. И беше също толкова нагла като тази Гинка. Госпожата се обиждала, че говорят за нея на малко име. Ами, такъв авторитет си е изградила! И защо, като е много печена не попита ББ защо е продал на ЧЕЗ енергото /защото по времето на НДСВ ББ беше в правителството като гл. секретар на МВР, после като управляващ, продаде и другите проценти. Но той и сега е властимащ-как Ги

431

Анонимен

преди 6 години

Боко ще има капацитет, ако Гинчето няма. Ако няма, ще го купи или открадне.

430

Анонимен

преди 6 години

Горката женица в какво чудо се видя. Ама така е като е влязла в големите игри, които не разбира.

429

ходжа Катран

преди 6 години

Бойко, изЧЕЗни!

428

Айде де

преди 6 години

Ми-това дето наричаш престиж-отдавна ти е уронен! Айде да видим кой ще осъдиш? Иначе-всички сте един дол дренки-и Гинка, и Лилянка, и Корнелийка,и Теменужка,и Мигленка...

427

Анонимен

преди 6 години

Гинка ще си гушне хонорара, а вие си пишете водени от черна завист и безпътица. Само гЕРП!Държавата освен хидроинженер си има вече и енергетик, Боко чеЗния!

426

ист

преди 6 години

Гинка наистина няма капацитет да управлява енергото. Ако беше включила Корнелка с 5% щеше да има капацитет в излишък. НОВАТА ФИРМА ЩЕШЕ ДА Е 50/50 %.

425

пор

преди 6 години

не можеш да урониш това което не съществува!*** герберски опорни точки, всеки път като се появи гинчето става ясно че боко е реалниия купвач.

424

Анонимен

преди 6 години

Вече има нова информация от Бабиш.

423

Osmanli (Ottoman)

преди 6 години

parite ot *** otivat za CHEZ

422

Анонимен

преди 6 години

До ta0miще тегли заем, не бери грижа)) И ще й дадат!

421

Анонимен

преди 6 години

Престиж)))Ей така изпразвате от съдържание ВАЖНИ думички. Думи, които са се ПОЯВЛИ, за да назоват нещо, а не празни думи, на които после да им се търси смисъл.Точно с тази дума ПРЕСТИЖ като я чуя вече си предстявам само едни шоколадови пасти...ядеш и ...отделяш Затова от днешния престиж МНОГО МИРИШЕ.

420

ta0mi

преди 6 години

Няма да й стигнат парите да осъди почти цяла България

419

Муро с...**ро

преди 6 години

хахаха да й имам деколтето:))) село селоооо

418

haha

преди 6 години

Много се извинявам , но за какъв престиж говорим. Та тази Гинка излезе вчера от дупката си и вече има прежстиж и изисква уважение. Не е ли малко нахално. Всъщност това е характерно за по простовати и не много сложно устроени хора :)) Очевидно е че тази женица е параван, но ще се чуе кой стои отзад :) Според мен доста се е надскочила в амбицията се и незнае с какво се е захванала.