140

Анонимен

преди 6 години

Тоя лъжец и манипулатор кога ще го видим в затвора?Заедно с цялата крадлива *** от всички партии след 1989 г.

139

stefi

преди 6 години

А КАКВО СТАНА С ОБЩИНСКА БАНКА , ПЕЕВСКИ ЛИ Я КУПИ ?пРАВИТЕЛСТВОТО ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА МОМА , А ДА СИ ВЪРНЕ БАНКАТА НА ОБЩИНАТА ИЛИ ЩЕ ИМА НОВО ктБ !!!дА СЕ ИЗДАДЕ ЗАКОН ДА Е ЗАБРАНЕНО ОФШОРКИ ДА СИ ПАЗАРУВАТ каквото и да боло в БГ !!

138

Анонимен

преди 6 години

При Живков токът беше 2 стотинки с ДДС, а сега ще е 30 стотинки без ДДС.

137

Анонимен

преди 6 години

Цената на тока ще скочи защото НДСВ продадоха ЕРП за жълти стотинки на ЧЕЗ а сега ГЕРБ ще го купи за 1 милиард. Разликата е комисионната за НДСВ и ГЕРБ и печалба за ЧЕЗ приятелите на Борисов.

136

kelesha

преди 6 години

Нещо не ми се връзват нещата. ЧЕЗ се продава от около 2 години и цената варира между 150 и 200 млн. Как изведнъж се пръква някаква Гинка, която скача на 320 млн., а още по-учудващо след 3-4 дни истерия държавата ще ги извади тези пари. Това е някаква пълна трагикомедия. Интересно кой, на кого и какви проценти ще връща. Една голяма далавера...

135

ангел

преди 6 години

Правете всичко възможно държавата да контролира чез , иначе Доган и руснаците такива номера ще ви свият, че не за приказка , обаче всичко ще е на наш гръб !

134

Анонимен

преди 6 години

В един отбор играят

133

Анонимен

преди 6 години

"Нямаме механизъм да я спрем, защото става въпрос за частни субекти", призна БорисовЦветан Цветанов:Сделка за ЦЕЗ няма да има ,докато не се изясни произхода на парите.Интересно кой в краищата казва истината и кой лъже ? Борисов или Цветанов. Всичко е голяма мазало. Всеки ден нова версия.

132

Васо

преди 6 години

До ***, или по точно до този дето му е цъкнал един минус.*** го е казал точно и ясно. А този с минуса е от шайката крадци.

131

,,999933'

преди 6 години

Сетила се Мара....да се побара.А дано..., ама надали....

130

Анонимен

преди 6 години

Абе Бати и компания си въртят игрите,ама понеже се вдигна шум ся малко се пънат ужким,та белким ви замажат очите.Както винаги.Всяко чудо за три дни.

129

до 125

преди 6 години

Ще мине, и още как! Не е нужно да им вярваме, важното е да си седим на компютрите.

128

Край

преди 6 години

До Сержанта. Не бях се замислял че Борисов връща към Брюксел за да му дават пари за проекти. Ама така като го формулира - хич няма да се учудя. Иначе как да си обясним тази "симпатия" и това пощипване по бузките на човек който не може да размени и дума с Юнкер и Меркел.

127

Анонимен

преди 6 години

Ако действително ЕРПто се купува от независим бизнесмен ,няма сила която ,да го накара да ходи да се обяснява на Боки и плужеците в Парламента !По скоро ще стане обрстното!

126

Край

преди 6 години

Всеки държавен мошеник иска да купува и да продава. От домакинката до премиера. ББ го прави на едро. Пред 6-7 продаде, сега ще ви го купи. Продавай евтино, купувай скъпо -така забогатява чиновника.

125

Скитник

преди 6 години

След това изявление на този " умник", можем да очакваме милиарди във инвестиции от чужбина!

124

Анонимен

преди 6 години

Все ми е тая кой ще го притежава това дружество, обаче ако решат да ми вдигат тока, за да си изплащат заемчето излизам на протест и все ми е тая, дали Б.Б. ще се сърди като ощипана мома, нито една от съществуващите политически формации не заслужава да управлява !

123

хоремаг

преди 6 години

До min4effНе са от битака! От хоремага на Пазарджик са!

122

Циник

преди 6 години

Макарче не Харесвам Сидеров... си задавам въпроса - защо държавата приватизира ОСЪДЕНАТА НА ПОСТОЯННА ПЕЧАЛБА ( цените системно растат ) ЕЛЕКТРОПРЕНОСНА МРЕЖА???ЗАЩО ЧЕШКАТА ДЪРЖАВА МОЖЕШЕ ДА СТОПАНИСВА НЕЩО , КОЕТО БЪЛГАРСКАТА НЕ МОЖЕШЕ...ИЛИ НЕ ИСКАШЕ.Какво се получи накрая? Цар...и министри си поделиха милиони, българският данъкоплатец ги плати....сега ПАК ЩЕ ГИ ПЛАТИ ( на Гинка и тези които стоят зад нея )!!!!НЯМА ТОЛКОВА ШИБAНA държава - освен можеби в Африка!

121

ни са знай

преди 6 години

А за другите две ЕРП как ще постигнат същото?