42

До 39

преди 6 години

Казваш,че Гинка няма нищо общо с Пеевската мафия.Значи Боко е едноличен собственик с подставено лице кака Гинка.Е,той може да си го позволи,пари-бол,акъл-море,глава-шамандура.

41

Анонимен

преди 6 години

Еййййй,тия двамата как са се ояли,ще се пръснат още малко.Изглежда не мислят за здравето си.Това,кръвно,това,диабет,това холестерол-нищо не ги интересува.Лапат като за последно.

40

Анонимен

преди 6 години

И аз благодаря за чудесната снимка ! Тикви, тикви , любеници !3

39

ДО 35

преди 6 години

До До 31За разлика от теб, аз не повтарям заучени фрази, въртящи се по форумите.Имам представа от Гинка и бизнеса и.Нищо общо с Пеевската и ДПС мафията.Но, щом така ви харесва...докарайте си Пеевски и Ковачки да вземат ЧЕЗ.

38

Анонимен

преди 6 години

Брей, Каракачанов откри Америка. Я да каже нещо за националната сигурност и Нефтохим, който властва не над 40%, а над цяла БГ.

37

Не е така

преди 6 години

Този Гигант на моментните решенияББ имаше нужда от Гинка за да се реализира галактическият Му размах за уреждане на световните проблеми по начин и модел както е било в ти Пожарен отряд

36

Анонимен

преди 6 години

Картинката е грозна и зловеща, поредната далавера. Обаче, истината е, че семената на този бурен бяха посети още през 2004г. от правителството на Готски. Продадено беше стратегическо предприятие, обречено да печели?! Това си беше национално предателство! Но далаверата доби библейски размери с последващата продажба на оставащите 33%. Какво са виновни чехите, ми това си е търговско дружество, решават продават, печелят и т.н. Техните политици са защитили интереса на хората си, спечелили са им милион

35

До 31

преди 6 години

Мноооого си заблуден.Гинка нищо сама не е договаряла.Тя повтаря като папагал,това,което са и спуснали.Дори не може да произнесе правилно думата "офшорка",а казва "ошфорка".Явно не е чула добре как се произнася тази дума.Гинка е като Георгиус,"най-големия инвеститор в България",с един потник на гърба.Играчите тук са други,уважаеми,но тяхната игра ще я платим ние.

34

Анонимен

преди 6 години

ЕС-ес-ЕС-есС какво вашия ЕС се различава от СИВ?

33

Анонимен

преди 6 години

Заемите са гарантирани, банките са щедри, подставени лица на първа линия заработват някой лев. Пералната машина върти на програма супер чисто. Какво не харесват на сделката?

32

Наглостта на върхушк

преди 6 години

1960-та година пуснаха електричеството на село. Преди това инженерите от електрото събираха медни съдове за жиците, помня много добре. От ТКЗС даваха техника за вдигане на стълбовете, бил съм на бригада заедно със скелските момчета. Дотогава бяхме на лампи с газ. Къде беше милионерката Гинка тогава? Е, помни душо, ще си хапеш лактите скоро.

31

Анонимен

преди 6 години

Леле,тия двамата ако се качат заедно в един асансьор дали ще издържи?!

30

Анонимен

преди 6 години

Ще наритат ГИнка с гръмки патриотични приказки.Искам, обаче, да видя на нейно място кой ще ни насадят.Предполагам, че Пеевски или Ковачки.Тогава да видя Гоце, Бойко, Патриоти и останалите каква песен ще запеят.Дали горните двама са по-надеждни от Гинка.Бръкна им Гинка на всички, договаряйки зад гърба им ЧЕЗ.Сега всички реват бясно.

29

Анонимен

преди 6 години

Къде име третият Шишко от снимката.Да не е отишъл да яде.

28

Анонимен

преди 6 години

Булфото - хубава снимка

27

Инфо за Гинка

преди 6 години

Чети, стрино Гинке!Партизански отряд Панайот Волов е подразделение на Трета Пазарджишка въстаническа оперативна зона на НОВА по време на партизанското движение в България (1941 1944). Действа в околностите на Пазарджик. Основна дейност -унищожават данъчните книжа и избиват съдии-изпълнителите.

26

Анонимен

преди 6 години

Счетоводителката Теменужка беше направена енергиен министър, въпреки потресаващата й некомпетентност /тя не прави разлика между волт, ват и др. такива подробности/, заради услугата, която направи на Герб и РБ чрез фалшив доклад на Финансов контрол за АЕЦ Белене.

25

Анонимен

преди 6 години

Цялата политическа класа използваха ЧЕЗ за черна овца, караха ги да работят на загуба и ги обвиняваха за неадекватната енергийна политика на правителството. Явно чехите сега са решили да се реваншират.

24

Анонимен

преди 6 години

Напротив няма време , защото 1 кг. електрони е по - скъп от 1 кг. злато .

23

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да не харесвам ЧЕЗ (монополист, спиране на тока, неинвестиране в мрежата) трябва да се признае, че репресивния апарат на държавата (НАП, КЕДВР, Прокуратура) смляха от глоби и проверки въпросната фирма (последно 10 милиона глоба ли бяха ??).После се чудим защо никоя нормална западна фирма не идва да инвестира в скапаната ни мафиотска държавица.