14

Въпроси има ли?

преди 6 години

В Сирия няма бунтовници, а има ислямистки главорези и терористи! Ако те не бъдат очистени в Сирия, те ще стигнат и до България! Въпроси има ли?

13

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига с прoстoтиите, ако бяха бунтовници нямаше да се крият зад цивилни граждани.Точно и ясно напишете, че терористите не допуснаха хората да се евакуират, за да ги използват като живи щитове. С терористи не се преговаря, така че трябва да се изтребват!Докога т.нар. демократичен свят ще продължава да поддържа брадатите главорези?

12

Анонимен

преди 6 години

Интересно подзаглавие! "Спирането на военните действия бе инициатива на Русия"Хронологията показва:1. Резолюция на съвета за сигурност на ООН (не коментираме ветото).2. Телефонни разговори на Макрон и Меркел с Путин.3. Путин разпорежда спиране на бомбардировките за по 5 часа дневно.Това ако е инициатива?

11

Новини

преди 6 години

Истинските новини се публикуват от агенция anna news. Там наистина репортерите работят на бойното поле и отразяват събитията с риск за живота си. Благодарност че има такива хора които разказват истината от мястото на събитието.

10

Мими

преди 6 години

ТРябва ясен ултиматум към терористите в Източна Гута. Два часа да сложат оръжието и да се придадат или да ги изравнят със земята от бомбардировки. Когато сринат сградите и затрупат подземните тунели ще умрат там като къртици без изход на бял свят. И едно зло по-малко на земята ще съществува.

9

Анонимен

преди 6 години

Там са две групировки терористи.Едната е сирийската Ал Кайда, и още една.Цивилни почти няма.Останалите ги използват за щит и не ги пускат.Така че трябва да ги ударят за да спре огъня по Дамаск.При Фалуджа когато САЩ се мъчиха да овладеят града, бяха избити много деца и цивилни.Тогава ООН и медиите мълчаха.

8

Анонимен

преди 6 години

бой до последния демократски умерен терорист , резач на глави.

7

Анонимен

преди 6 години

Четох Индипендънт,и там казват че това са лъжи на медиите и пропаганда срещу Русия.Има и видео как белите каски подготвят клип със "ранен" цивилен.Финансирани са от Пентагона.Този сирийски център е 1 човек в Лондон.Няма реално истинска информация за Сирия,защото журналистите ги е страх от ИДИЛ.Всичко са от слухове и пропаганда.Повтаря се Алепо.Където между другото в една маза открили съветници от една много"мирна"държава;)

6

Анонимен

преди 6 години

Сътрудниците на цру работят ден и нощ да няма мир.

5

Анонимен

преди 6 години

По умен коментар като на номер 1,скоро не бях срещал:))

4

Членска карта №7

преди 6 години

до 1Ми, ко чакаш!??? Пали гумите на дивана и отивай да ги изриташ от Сирия

3

Анонимен

преди 6 години

Мир и спокойствие там ще има, когато бесните алчни кръволоци от САЩ и Израел, които сеят хаос по целия свят се изнесат. За жалост не се вижда това как ще стане без да има реална конфронтация Русиа - САЩ, което може да прерастне в световен конфликт.

2

Osmanli

преди 6 години

USA demakraciq

1

Анонимен

преди 6 години

Докато не изритат Русия от Сирия, спокойствие и мир там са невъзможни. По лесно беше да се ликвидира ИДИЛ отколкото да се изгонят руските кърлежи.