18

Неа до 15 и 16

преди 6 години

И при правене на операция се иска да се изследваш за ХИВ, че и за хепатит

17

Хелена

преди 6 години

Секс трябва да се прави само по любов и след като си поопознал човек,защото има страшно много болести в днешно време и просто не си заслужава да играеш на хазарт.От снимката гледа едно лице с празен поглед,което сигурно отговаря и на празния живот,който живее.

16

Анонимен

преди 6 години

Анонимен джендер дава акъли!

15

Неа

преди 6 години

Адски ми е любопитно колко хора ще спят с някой който предварително им казва , че има ХИВ ????

14

умница

преди 6 години

До 11 - не знам къде си прочел, че Фреди е умрял с усмивка. Изчела съм всичко написано за него, всеки ден го слушам, той е важна част от живота ми. Истината е, че е умрял мъчително, ослепявайки най-напред. Никоя смърт не може да се посрещне с усмивка, дори от титан като Фреди Меркюри. Но, виж, ако имаш предвид текста на The Show must go on и по-точно частта за разбитото сърце отвътре и усмивката отвън, О.К., съгласна съм.

13

До 15

преди 6 години

Е глупости, на всички бременни задължително се прави това изследване

12

Анонимен

преди 6 години

Като забременях, отидох да ми направят проба за ХИВ, ама не им казах защо ми е. Да не ви казвам каква беше рекцията на сестрата, докато ми вземаше кръв - все едно пипа прокажен с ръкавиците, даже и взе да ме хока, по друг повод някакъв. Вярно е, че отношението към тези болни тук е допотопно и безобразно. Но пък и тоя *** е прекалил с наговорените глупости, напр, че е безопасен вече.

11

Анонимен

преди 6 години

И какво иска да ни каже този? Правете каквито си искате глупости, щото има терапии, които ще ви позволят да живеете още 20 години и да продължите с глупостите. А и въобще няма нужда да съобщавате да другите са "малкия" си проблем, в крайна сметка нали има терапии... и тя ще ги оправят.

10

Анонимен

преди 6 години

И какво е заключението от статията. ХИВ е кофти,ама вече не е така страшно, и да го хванете си живейте с него , все едно няма нищо...Я молим ви се! Вместо да ползва ситуацията да ограмоти и предпази други хора да не попаднат в същата ситуация, той нашия книга написал , че е ОК....че и трибуна му дали. Апропо за пръв тът го чувам, известният артист , музикант или там каквото е...

9

Анонимен

преди 6 години

Кой е този дженъдр?

8

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕ, Фреди си е икона, спор няма, но и той свърши тъжно заради това. И дума не става за сравнение! Просто е смешно този да разправя, че всичко му е ок, като е видно, че не е!

7

Анонимен

преди 6 години

Ставаш безвреден само след кремация

6

Анонимен

преди 6 години

Да, всеки е правил глупости на пията глава, но точно за това след това си носиш последиците от избора си. А иначе терапии има, обаче няма как да ме убедите, че след терапията вече не можеш да заразиш никой. Терапията не лекува, а само ти удължава живота, така че до края ще си си опасен за потенциалните партньори и е редно да ги предупредиш и НИКОГА да не правиш секс без презерватив. Всеки трябва да е отговорен за здравето си и за здравето на партньора си. Това е. Дано намерят лечение.

5

Анонимен

преди 6 години

По-противна снимка не можахте ли да сложите? И деца отварят тоя сайт и четат, не ви ли е срам? По руския пример - тези на снимката нямат право да се изказват през непълнолетни, Путин прие закон който прокламира гeйщината пред малолетни в затвораа

4

Мильо

преди 6 години

*** е вътрак!

3

Анонимен

преди 6 години

Също както и споменатия човек в статията съм безкрайно нейзвестен, но искам да споделя, че живея с газове.

2

Анонимен

преди 6 години

Много активно се чистят коментарите под тази статия. Познайте от три пъти защо.

1

ИзгърбичЗадвратян

преди 6 години

големи глупости с главни букви, нито има безвредни терапии, нито терапиите те правят безвреден. не е ок да се прави пиар на неква спинозна твар, а например да не се отчете поредната трансплантация в александровска.