15

Анонимен

преди 6 години

Както казваха едно време арабските студенти на българките:Араб добър -долар даде.... Това си им е чара на тези близкоизточни принцове, дето уж на всеки, баща му работи цар или поне шейх.

14

Анонимен

преди 6 години

До ГошуНоса да, ами ГЗ?

13

Анонимен

преди 6 години

след една година като си я посъветва веднага ще обърне оценката на - 16. Тия са си първични и никога не са броили жената за човек.

12

Анонимен

преди 6 години

Разбирам напълно арапите! Но не разбирам напълно белите красиви жени! Освен с онази класификация за русокосите! Без мозък ли са или фригидни както и изглеждат! Или си падат по надарена и добре финансирана екзотика!???!?

11

Анонимен

преди 6 години

Абе как до сега не видях една фолкаджийка или манекенка да има кармична връзка с шлосер примерно. Все с бизнесмени.

10

Анонимен

преди 6 години

Може би не точно Ава Гарднър! Някаква смесица от Лоран Бекол, Катрин Хепбърн, Рита Хейуърт и Сашка Васева! Най близо са Марлене Дитрих и Зара Леандър. Тотално ретро!

9

Анонимен

преди 6 години

Щастливите хора са редки птици. Щастието е миг. Българските жени не са от щастливите, защото търсят щастието в дебелия портфейл и трупат безумно много излишни проблеми, непознававайки себе си.

8

Анонимен

преди 6 години

Извинявайте, но това нещо хич не прилича вече на нежното Емелче! Това е някакъв нескопосан опит за имитация на ретро актриси от преди век като *** Гарднър и някакви подобни прически!

7

до У мен

преди 6 години

Точно така! Налучкал си психологията и темперамента на художествено творческата интелегенция! Изобщо, тревопасните при хорта и животните са полигамни, а хищниците по си падат моногамни! При животните тревопасни са пасящите трева, а при хората пак така в преносен смисъл, метафорични алегорично - артисти, певци, музиканти, пайнери...! Може би бита им тежи поради поразяващата им непрактичност, оттам връзките се разпадат и много страдат по предишната любов. Един коч трещи цяло стадо, вълк - вълчица!

6

Глигана

преди 6 години

Не се жени за инженер щото ние инженерите точно сме пресметнали с математически анализ 3 че .............не я искаме...За учителите и лекатиоте не знам...и не мога да кажа...

5

Анонимен

преди 6 години

На тая взе да и се очуква емайлът вече-Започна да се маже по-дебело.

4

Анонимен

преди 6 години

,,Връзката си с арабския милионер тя описа като кармична''!!!-------------------------------------------------------------------------------------Айде пак планетите виновни! Мен по ми се струва не кармична, а парична! Уж любовта е чувство, па все на матреални мъже налитат без разлика на пол, раса и етност!

3

ined

преди 6 години

Като му видяла портфейла се Флюбила до уши

2

Бандит

преди 6 години

Нека е щастлива :)

1

Поп Грую

преди 6 години

Що не се ожени за лекар, учител, инженер?